Regisztráció Blogot indítok
Adatok
open access

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ReAd-blog Tapsoljak?! 2020.04.04 18:04:46
A negyedik vagy már ki tudja hanyadik olyan kihívást, csoport felkérést kapom, ahol a cél a nővérek, orvosok munkájának megtapsolása, éltetése. Lehet nem leszek népszerű a véleményemmel, de vállalom, mert kikívánkozik belőlem már napok óta.....
Mégis, hogy működnek a vírusok? Mik ezek pontosan és hány féle létezik a világon? Rengeteg kérdéses dolog létezik még a mai napig a vírusokkal kapcsolatban, amire a tudomány még nem tudott válaszolni. Szerencsére ennél viszont sokkal többre igen, így folyamatosan, lépésenként egyre közelebb kerül az…..
Több felé cikkeztek róla a közelmúltban és kommentben nálunk is előkerült már, hogy van, aki habozás nélkül lelőne egy drónt a háza közelében, ha zavarja. Ezt senkinek nem ajánljuk! Egyrészt mert a szabálytalan fegyverhasználatnak és károkozásnak éppúgy lehetnek jogi következményei (akár súlyosabbak…..
Nem rég jelent meg a 73 éves Bródy János legújabb lemeze bakeliten is, melyről az ATV élő adásában beszélgetett a napokban. [A fiatalabbak kedvéért kiemelném, hogy Magyarország egyik legkiválóbb, leghumánusabb veterán zenészéről van szó.] Szóba került az „Akit a hazája nem szeret” című dal is,…..
Még mindig él bennem egy eleven emlékkép a késő gimnáziumi évekből, amikor vagy lebicikliztünk a Balatonra, vagy elvittek motorkerékpáron valahova és útközben mindig intettünk a szembejövő biciklistáknak és motorosoknak, ők meg vissza nekünk. Valahogy megfogott ennek a szubkultúrának a különös…..
Itt a tavasz, a szabadban karikázni pedig mindig jó. Ennek alkalmából összeszedtem nektek a 10 legsuttyóbb biciklis fajtát. Azt előre mondanám, hogy aki biciklire ül, az mind tartozik az egyik csoportba, legalább egy kicsit. Kiegészítő lehetőségeket természetesen várunk kommentben vagy…..
fáymiklós Hofi-kérdés 2018.10.21 08:25:53
Az a kérdés, hogy van-e Hofi-kérdés. Már hogy volna? Hofi Géza a 20. század legnagyobb, vagy várjunk, volt azért egy Karinthy is, volt egy Rejtő is, akkor a 20. század második felének legnagyobb humoristája, szerző, előadó, egyedi jelenség, sem utódja, sem boldog őse senkinek. Egyszer volt. És ha…..
Nem csak Kossuth-szoborcsoportot avatott szerdán az Országgyűlés elnöke a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, hanem az intézmény diákjainak is előadást tartott az adóforintokból egyébként igen impozánsan felújított Ludovika-campuson Kövér László: a szerda délelőtti beszélgetésen (értsd: Kövér László…..
Az információáramlás elromlott. Nemcsak arról van szó, hogy különböző emberek teljesen eltérő következtetésre jutnak ugyanabból a bizonyítékból. Úgy tűnik, különböző intellektuális közösségek többé nem osztják ugyanazokat az alapvető hiedelmeket. Talán többé már senkit nem érdekel az igazság ­…..
TINTA blog Félrekapcsolások 2017.08.25 10:00:00
Egyre többször jut eszembe mostanában egy anekdota a régi hadseregből. A tizedes, estin, az általános hetediket végzi; s kiképzőként, napközben, csillogtatja tudását. – No, fiam – kérdi a nyári gyakorlatos egyetemistát –, hány foknál forr a víz?– Jelentem: száz foknál.– Szamár vagy! Te mondd meg,…..
Fillérekből megcsinálhatod, és az eszköz úgy ejti fogságba a rágcsálót, hogy annak semmi baja nem esik. Semmi más nem kell hozzá, mint egy üres PET palack, egy tégla és egy kis billenő szerkezet. Mutatjuk, hogy csináld: Az élve fogó egérfogó működési elve nagyon egyszerű:az állat be tud ugyan…..
open access 2017.07.19 11:41:54
@Egy Hun Hunniából: De igen, kell a tégla, azzal ütöd agyon a zsákmányt...
Bár többször temették, a karóra köszöni szépen él és virul. Sőt, napjainkban ismét elkezdték felfedezni a vásárlók, így egyre többen döntenek amellett, hogy újra karórát vesznek a csuklójukra. Nekik szeretnénk segíteni, ezért most összeszedtünk 5 olyan indokot, amikért szerintünk megéri karórát…..
Matthew Perry, Sting, Casey Affleck, Miklósa Erika, Harry Styles, a Palik-Marsi házaspár, Debbie Reynolds és Carrie Fisher luxusotthonát akár meg is vásárolhatjuk! Feltéve, ha van rá elég pénzünk. Leila hercegnő otthona például 5 milliárd forintért lehet a miénk...
Már régóta tervezem foglalkozni ezzel a fotóval, mert a maga nemében egy igazi gyöngyszem. Tökéletes leképezése a hazai helyzetnek, és remekül mutatja, a metakommunikáció önkéntelenül is milyen sokat elárul rólunk. A kép három főszereplője rendkívül szuggesztív kompozícióban helyezkedik el…..
Nem ismerem Szemerkényi Rékát. Sajtónyilatkozatai alapján nem gondolom, hogy Magyarország külpolitikai érdekeit szolgálta volna a tevékenysége. Egyedül Orbán Viktor érdekeinek képviselete vezette, miközben a magyar miniszterelnök már régóta a magyar érdekek legnagyobb ellensége. Szemerkényi Réka…..