Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mindtech apps

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mobilappot és weboldalt már mindenki látott, az élet legtöbb területére beszivárogtak ezek a digitális megoldások, de vannak olyan web appok melyek új piacokat teremtettek és teljes iparágakat rajzoltak újra. Hogyan működnek ezek a rendszerek a motorháztető alatt? Jelen cikkünkben az üzleti életben…..
Ha valamilyen innovatív online üzlet beindítását tervezed, nagy valószínűséggel az első kérdés amivel találkozni fogsz az az, hogy Szükséged van-e MVP-re és meghatároztad-e a szükséges funkcióit. De mit is várnak tőled pontosan? Biztosan ez a legjobb megoldás arra, hogy elkészüljön az applikációd?…..
Jelen cikkünkben arra keressük a választ, hogy mennyibe kerül üzemeltetni éves szinten mobil applikációinkat.Bejegyzésünk megírását az inspirálta, hogy mind nagyvállalati mind startup ügyfeleink részéről gyakran találkozunk ezzel a kérdéssel. A válasz természetesen jelen esetben sem teljesen…..
A mobil applikáció fejlesztés régi dilemmája az app áruházak az applikáción belül értékesített szolgáltatásokra kivetett 30%-os díja. Úgy tűnik, hogy az Apple végre belátta, hogy a magas díj komoly akadályt gördít a jelentős gazdasági erőt képviselő kis- és középvállalkozások amúgy is nehézkes…..
Talán még sohasem volt ilyen nehéz megírni éves összefoglalónkat, ami az app fejlesztési díjak alakulását hivatott bemutatni. Rengeteg változás történt 2020 első felében, amelyek közül néhány a szoftverfejlesztési piacra is hatással volt. Jelen cikkünket olyan döntéshozóknak, startuppereknek és…..
Ha az árakkal már képbe kerültél, és arra vagy kíváncsi, hogy mennyibe kerül üzemeltetni egy appot, kattints az erről szóló bejegyzésünkért. A piac sokat változott 2019 óta, kattints, és olvasd el 2020-as cikkünket az applikáció fejlesztés árakról. Tavalyi cikkünk óta eltelt egy újabb év,…..
Amikor egy nagyvállalat, KKV, vagy Startup mobil alkalmazás fejlesztési projektet indít, gyakran felmerül a kérdés: natív vagy cross-platform alkalmazásra van szükségük a projekt megvalósításához. Annak érdekében hogy jobban megérthessük a különbséget, először érdemes képbe kerülni a két módszer…..
Amennyiben az aktuális applikáció fejlesztési árak érdekelnek, olvasd el 2020-as cikkünket a témában.A tavalyi sikeres ár-összefoglaló cikkünk után, mely messze a legnépszerűbb volt blogunkon, úgy éreztük, idén újra érdemes elővenni a témát. Mire számíthatunk ha egy új digitális terméket szeretnénk,…..
Az ajánlatkérés elsőre igen egyszerűnek tűnhet, azonban sokan elsiklanak a tény felett, hogy minél részletesebb az ajánlatkérés, annál jobb ajánlatot fognak kapni. Ha jól körülírjuk igényeinket, egy megbízható applikáció fejlesztő ügynökség néhány nap allatt igen pontos és részletes ajánlatot tud…..
Örök kérdés, amikor egy cég új saját alkalmazással áll elő. Androidra vagy iOS-re készítsük el először az appot? A döntés gyakran függ a megrendelő beállítottságától: aki maga is iPhone-t használ, általában iOS-es appot szeretne előbb, az Androidosok viszont hallani sem akarnak erről. De akkor mégis…..
Amennyiben a legfrissebb applikáció fejlesztési árakra vagy kíváncsi, olvasd el aktuális, 2020-as írásunkat a témában.Mennyibe kerül egy alkalmazás fejlesztése? -ez általában az első kérdés, melyről megrendelőink érdeklődnek (a második pedig, hogy mennyi ideig tart elkészíteni appjukat). Ha nem…..
Amikor egy cégnél online marketing stratégiát terveznek, gyakran felmerül a kérdés, hogy melyik platformokon érdemes versenybe szállni az potenciális vásárlók kegyeiért. Elég a weboldal és a Facebook?  Ha még mindig nem érett meg a döntés, első körben gondold át hogy mennyi időt töltesz telefonod…..