Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Valaki más

0 bejegyzést írt és 377 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A karácsony a végtelen csomagrendelések, -kiszállítások és ennek következtében az ilyen típusú Homár-posztok szeretettel teli időszaka. Én csak azt nem értem, hogy a webáruházak miért ígérnek valamit, amit nem tudnak betartani? Vagy miért nem tartják be, ha beígérték?…..
Valaki más 2014.12.19 15:16:17
A minap ültem az úton készült képek előtt (csak fotóból 8 GB készült plusz még videók), rendezgettem őket, fésültem egybe a különböző fotómasinákkal készült fájlokat a napokra lebontott könyvtárakba, ahogy szoktam minden nagyobb kirándulás után, és bosszankodtam rajta,…..
Valaki más 2014.08.17 16:33:15
Jelentkezzen az, aki nem örülne annak, ha akár pár tucat sör után is kocsiba ülhetne, mert az autója hazavinné. Na ugye. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Volt ugye az elvileg megnyugtató történetünk fél éve, hogy nem kutyát/macskát sütnek a kínai kajáldákban a piacokon, hanem max galambot. Most viszont fénykép is érkezett hozzá Ágitól, úgyhogy ezt ezennel megerősített információnak vehetjük: Épp a Józsefvárosi piacról…..
Valaki más 2012.11.09 17:10:26
Kérem szépen, az van, hogy a ma hajnali adag letöltésével kezdődően hivatalosan is beindul a tévés nagyüzem, visszatér, akinek vissza kell és bemutatkozik, akinek be kell, illetve ez még csak az első hullám, de egyben a legnagyobb is. A következő egy hónapban kb. annyi sorozat- és…..
Sorsszerűen ma, a 35. születésnapomon, Augusztus 30-án, a 30. Hangyász hétfőben jelenthetem be, hogy a projekt ebek harmincadjára jutott. Ahogy többször is ígértem itt korábban, az nem volt kérdés, hogy ezen a napon elhozom-e a Datsunt az Adorján-Hexer Művektől, csak az volt a…..
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Valaki más 2012.07.15 22:01:55
Nagymamám mindig a virágcserepekbe szórta a kávézaccot, mondván, az jó! Sokáig azt gondoltam, ez csak a rá jellemző „nem dobunk ki semmit”- filozófia része, de ma már tudom, hogy igaza volt. A jó kertész, bizony, kávét iszik, mert a zacc a növényei kedves barátja.A…..
Valaki más 2012.05.17 16:23:21
@Chingachgook: évi 30-40 kg kávé fogyasztás esetén kávéházat nyitni úri luxus.
Napi 2-3 kg minimum és akkor szerintem nem túl jól menő helyről beszélünk...
Az Index előde, az Internetto tulajdonképpen véletlenül, mégis törvényszerűen szakadt ki az ABCD című CD-ROM magazinból - de még így is sok-sok szerencse és még több szövetséges kellett ahhoz, hogy egyáltalán elstartolhasson. Előzmények: Ki a f.om az a Gerényi Gábor? A…..
Időnként sikerül kifogni, hogy éppen akkor kapcsol be egy villogó közlekedési lámpa, amikor felé haladunk. Volt már nekem is olyan, hogy nem maradt más, mint a satufék, persze a tükröt figyelve. Igaz, Budapesten vezetve ehhez amúgy is hozzá kell szokni (az éppen rendben működő…..
Gábor hitetlenkedve fogadta a Király Bosch Car Service állapotfelmérését, miután saját kezűleg kiderítette, hogy a pont az ellenkezője igaz, mint amit írtak. A kiégett izzók helyett a lámpafoglalatokat akarták cserélni, csapágyakat találtak hibásnak, viszont az eredetileg…..
Ugye Önök is tudják, hogy kiváló busziparunk nemcsak a baráti Szovjetunió testvéri népei számára állnak rendelkezésre? Utazzon hát Ön is – bárhol is legyen a világban, akár Hawaii-on – Ikarus busszal! Az alábbiakban szemléltetett városi, helyközi és távolsági…..
Valaki más 2011.08.18 16:33:44
A hét híre kétségkívül az, hogy már hazánkban is elérhető a Google-navigáció. Lehet, sokukat nem érinti, de iszonyatosan hasznos és olcsó megoldás. Lényegében az összes olyan mobiltelefonra letölthető, amelyik képes adatforgalomra (egyáltalán, van még olyan, amelyik nem?)…..
Valaki más 2011.08.13 20:09:37
@NTonee: Egy megjegyzés: angolul nem csak azt mondja be, hogy hányadik sarkon/kijáraton kell fordulni, hanem azt is, hogy mi az utca neve, ahova mész. Sajnos, magyarul nem tudnak a számítógépek. Olvasni se.
A héten már olvashattunk pletykákat róla, hogy nálunk is engedélyezve lesz az ingyenes navigáció Google Maps-en belül, de hivatalos bejelentéssel én nem találkoztam.Ma reggel gondoltam ránézek, hátha valóban igazak a hírek és láss csodát, működik a Navigation, az app már nem…..
Világos, az izzócsere nem mindig olyan egyszerű, mint ahogy képzeljük. A rendes fényszóróállításhoz pedig műszer kell. De az autón világító apró izzószálak arról dönthetnek, hogy meglát-e a fáradt, szemeit dörzsölő éjszakai autós vagy sem. Ha egy párszáz forintos…..
Határozott fellépéssel bármit el lehet érni. Miklósnak az Ikeában nem volt hangulata számlát ellenőrizni a biztonsági őrrel:Tegnap vásároltam az IKEÁban. Teljes megdöbbenésemre a pénztártól való távozás után hozzám lépett egy udvarias biztonsági őr aki kérte hogy…..
Belevágtak, csinálják, mi pedig drukkolunk nekik. Végre valakik, akik nem csak panaszkodnak, hanem összedugják a fejüket és akarnak, tesznek.Mai tesztünk blogposztja...
Valaki más 2011.07.11 13:23:33
@ommm: És a Race 07?
Belsőség Hitted volna? 2011.06.25 08:00:00
Mivel én elsősorban az öreg Opelben utazom az út során, ezért Pista cserében ráült a mindenkor aktuális mobilnetünkre. És mivel a céges netbookon semmilyen wifi nem fut továbbra sem, ezért én nemigen látok semmit abból, ami megjelenik. Tegnap, az egyik tréleres Volvóban ülve…..
Valaki más 2011.06.28 13:20:18
Vajon tud Hugh Laurie arról, hogy a Magyar Lupus Egyesület (ami a betegséget lupusnak és lupusznak is írja, mikor hogy) az ő ábrázatával gyűjti az adófizetők egy százalékát? És a Fox tévéadó arról, hogy a náluk látható House MD című sorozat egyik karakterét és bejegyzett…..
Valaki más 2011.04.07 11:27:27
@Bauer János: Magyarországon letölteni nem bűncselekmény, hiszen az adathordozón lévő Artisjus matricával eleget tettél a jogdíjmegfizetési kötelezettségednek.
Akkor mi a baj?
A nagy összegzés előtt leírom a saját hamburgerreceptem hozzávalóit, az összetevők arányát, mindazt, amit eddig még Ádámnak sem meséltem el, pedig többször készítettem neki ilyet, amikor hozzánk jött vendégségbe, és mindig megpróbálta kiszedni belőlem a TITKOT. Nem…..
Őszintén bevallom, már régóta szemezgettem néhány jól ismert gyártó előre megírt programmal forgalmazott ECU-jaival (Engine Control Unit: Motorvezérlő Egység, ejtsd:eku) a nemzetközi aukciós oldalakon. Mivel –mint megannyi korabeli japán sportautó– a saját Celica…..
f1 Animáció a Kubica-balesetről 2011.02.08 16:08:00
Nem teljesen úgy történt, amint a videón rekonstruálták, de a végeredmény ugyanaz, ezt fotó is bizonyítja. Kubicáék nekicsúsznak a szalagkorlátnak, majd miután a lengyel korrigálni próbál, Skodája áttöri azt, és a fém átfúródik az autón. Jakub Gerger navigátor hétfőn…..
Valaki más 2011.02.08 18:23:49
@joszif: hát nem. Pont az a lényege, hogy az autókat MÉG NAGY SEBESSÉGNÉL IS az úton tartsa és lelassítsa. Ha nem orral mész bele szépet szikrázol és ügyesen megálsz. 200nál is.
Belsőség Lógó béllel a célban 2011.02.02 17:50:00
A rali utolsó két napját félig transzban töltöttük. Nem volt már hátra sok kilométer, napi háromszáznál alig több, de negyven fokban rohadtunk az autókban, kerülgetve a futóműgyilkos kátyúkat. Nagyon bíztunk benne, hogy ha már idáig eljutottunk, végig bírják a gépek, de még így is várt ránk nem…..
Valaki más 2011.02.08 12:07:25
Tudom, hogy inkább munkaidőben szerettek hosszabb posztokat olvasgatni, de most legalább nem rontjátok vele a GDP növekedését. Tompa egy balesetet kezdett el leírni, közben aztán szép fokozatosan felhergelte magát. Első olvasatra kicsit zavaros volt számomra a levél, de aztán mellé…..