Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PöttömDesign

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Pöttöm Design műhelye nem most nyitotta meg kapuit, úgy érzem mégis, hogy eljött az idő, hogy változzunk. Ennek a változásnak az első jele volt az új blog, ebben szeretném rögzíteni, dokumentálni, hogy mi is történik körülöttem. Persze minden szaftos részletet nem árulhatok el, de annyi biztos,…..
Hogyan kell kinéznie egy tökéletes babaszobának? Hogyan illik várni az újszülöttet? Mi a tökéletes hely egy csöppség számára? Milyen az ideális újszülött szoba?   Azt hiszem, ezek a kérdések sokszor hangoznak el. De valamiért nem a legjobb megfogalmazás ez. A kérdéseinket azt hiszem, úgy kellene…..
  Amikor egy kis ellazulásra vágyunk, szeretjük kényesztetni magunkat. Egy meleg fürdő, egy ízletes tea, egy finom illat, egy puha érintés, egy kellemes hangulatú szoba szép, visszafogott színekkel. Az érzékszerveink gyönyörködnek ezekben az ingerekben és lassan ellazulnak. Megnyugszunk,…..
Sziasztok!  A Pöttöm Design igazi szerelemgyerek. Amikor először találkoztam ezekkel a textil figurákkal, a technikával ahogyan készülnek, azonnal beléjük szerettem. Azóta is töretlenül készítem nektek a szebbnél szebb dekorációkat a babaszobába, ölelgetnivalókat a babáknak és a nagyobbaknak is.…..