Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kohasz22

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alaposan felkavarta a kedélyeket néhány világbajnokság utáni interjú, amelyek alanyai – Ladányi Balázstól Ocskay Gáboron át Szuper Leventéig – érzékeltették vagy konkrétan szóvá tették, nem elégedettek több fiatal jégkorongozó hozzáállásával, fejlődésével,…..
A magyar válogatott fantasztikus teljesítményt nyújtott a Pannon Hoki Kupa utolsó mérkőzésén is, más kérdés, hogy ez nem volt elég a tornagyőzelemhez. Szlovénia 3-1-re nyerte a döntőt, elvitte a kupát is, de ez a jelen helyzetben nagyjából másodlagos. A lényeg az, hogy a három…..
Úgy készülök, hogy ebben a szezonban a Sapa Fehérvár AV 19 játékosa leszek mindvégig, nyilatkozta blogunknak Vas János. Mivel augusztus legvégéig sem érkezett külföldről átigazolási hír, nem volt meglepő, hogy a hokis végül is a Sapa Fehérvár AV 19-et választotta.…..
Jelentős számban vándorolnak haza a tavaly még Mol ligás szlovák játékosok. Állandó segítőnknek, U. N. Owennek köszönhetően ismét egy csokorra való hír következik északi szomszédunkból, jó néhány magyar vonatkozású felkészülési mérkőzésről is szó lesz. Nemcsak…..
A most véget ért szezonban szokatlanul sok kritika érte 20 év körüli fiatal játékosainkat idősebb és válogatottbeli csapattársaik és az edzők részéről. A teljesség igénye nélkül: bírálatot fogalmazott meg ifj. és id. Ocskay Gábor, Énekes Lajos, Pat Cortina és Ladányi…..
Magyarország kiesett az A csoportból. A dánok elleni meccsen egy jó, egy közepes és egy rossz harmadunk volt, sorsunkat Vas János ötperces kiállítása pecsételte meg. Jövőre a divízió 1-ben folytatjuk. Az utolsó helyen bukunk lejjebb, így a számítások szerint Szlovénia,…..
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Az OB I. legjobb védelme hazai pályán bukott meg, a Dab.Docler 6-3-ra nyert Káposztásmegyeren. Kangyal Balázsék eddig hat mérkőzésen kaptak nyolc gólt, most egyszerre hatot. Hiába játszott a fiatal EBEL-sor az Alba-farmban, a Ferencváros 2-3-ról 5-3-ra fordított, nyert…..
Jégkorong Két számjegy Miskolcon 2009.01.23 20:29:13
A Miskolci Jegesmedvék megtáltosodtak az OB I. középszakaszának számukra első mérkőzésén, a szlovák Foltinnal és Franccal kiegészülve nagyon megverték az Alba Volán farmcsapatát, 10-4. A Dab.Docler minden jel szerint megszenvedett a Ferencvárossal, a statlapból úgy tűnik, a…..
Elérkezett a szeptember közepe óta tartó erőltetett menet első szakaszának végjátéka. Szombaton és vasárnap Csíkszeredában már a Mol Liga elődöntőire kerül sor. Elég alaposra vettük a beharangozást. Hírek körülmények, kulcsjátékosok, elemzés.Ismét csak irigykedhetünk a…..
Még kora délután kaptuk a hírt, hogy súlyos szemsérülést szenvedett Szilassy Zoltán, a Dab.Docler csapatkapitánya. A 33 éves játékost az Acélbikák edzésén érte a baleset,  azonnal Budapestre szállították. A klub közleményében úgy fogalmaztak, "csak remélni tudjuk,…..
Közös megegyezéssel szerződést bontott a Dab.Docler Vladimir Matejovval. A szlovák szakember a Mol Liga-csapat vezetőedzőjeként kezdte a szezont, ám menet közben pozíciót cseréltek J. P. MacCallum másodtrénerrel. Matejov maradt, a kanadai mind ez ideig számított segítségére, a…..
Ez a hét a várakozás jegyében telik. Meg a következő is. Egy darabig még nem tudhatjuk, milyen bajnokság meccseire járhatunk a következő szezonban. Azt sem, hogy pontosan mely csapatok küzdelmeit láthatjuk majd hétről hétre. Véleménye persze mindenkinek van az ügyről, nekünk is.…..
A nagy érdeklődéssel várt hétfői ligaülésen gyakorlatilag semmi nem dőlt el. A csapatok átbeszélték az átbeszélendőket, és megállapodtak abban, hogy legfeljebb tíz csapat vehet részt a hat magyar és négy romániai együttest tömörítő interligában. Radványi Róbert…..
A magyarországos mez már megvan, illetve meglesz nemsokára, ideje új fába vágni az imaginárius fejszét. A szövetség azt szeretné, ha a jégkorongválogatottnak nemcsak öltözéke, hanem kabalafigurája is lenne. Most is segítünk, azaz segíthetnek önök. Támpontot első körben nem…..
Ahogy egy Hajrá nickkel megáldott kedves olvasónk által bekommentelt, nem feltétlenül nyílt levélből kiderült, a három tavaszi felmérő teszt után kialakult a serdülőválogatott bő kerete. Az alábbiakban találnak névsort meg nyilatkozatot a legilletékesebbtől.A 16 éven aluliak…..
Egy hét alatt két kapusát vesztette el a dunaújvárosi csapat. Rajna Miklós után a 31 éves szlovák Jaroslav Ferjo is bejelentette távozását. Lassan oda a tavalyi csapat fele. Ferjo megbízható, jó kapus volt, öt évet töltött Dunaújvárosban. Azari Zsolt ügyvezető szezon végi…..
Az olasz bajnokság legjobb támadóinak egyike, Mihály Árpád a HC Bolzanóból a HC Csíkszeredához igazolt. Ezen a híren túl a teljes jövő évi HC-keretről beszélt nekünk Kurkó János, a klub fő támogatója. Erős lesz a csapat. Részletek alant. Bár a szerződés részleteiből…..
Rendkívül fontos döntések születtek a hétfői ligaértékezleten. Ha minden úgy alakul, ahogy a klubok elhatározták, a magyar bajnokság 2008/09-es szezonjában sok pozitív változás lesz az előző, kicsit viharos és zűrzavaros évhez képest.Rég nem látott mennyiségű…..