Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ideológiailag Képzetlen

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik kedves ismerősöm ismerősének az ismerőse - nevezzük Péternek - lassan 10 éve külföldön él és dolgozik, de itthon szeretne majd családot alapítani, tervezgeti a hazajövetelt. Rövid, tavaszi családlátogatása alkalmával összefutottunk páran, meséltük neki, hogy aznap lesz egy tüntetés és…..
Tamás Gáspár Miklós előállt egy bizarr gondolattal. Olyannyira bizarr, hogy első olvasásra csak néztem, hogy hol van a poén, amit nem vettem észre. Szerinte minden, a jobbtól kicsit is balra álló ellenzéki párt álljon félre és hagyja egyedüliként indulni az MSZP-t, vagy ha erre nem hajlandók, akkor…..
Bevallom,csalódottan mentem haza a vasárnap esti tüntetésről. Már másodszor nem sikerült kitűzni az EU-s zászlót, pedig a tömeg meglett volna hozzá. Persze kell olyan is, aki hergeli a többieket, hangulatfelelős, na de nem CSAK ilyenek kellenek. Benne volt az erő a tömegben és nem használta ki.…..
Nem egy pályán játszik a két csapat és nem egyformák a játékszabályok sem. Vegyük már észre, hogy a Fidesz nem velünk együtt, csak velünk szórakozik és mi úgy teszünk, mintha párbeszéd folyna, miközben ők csak kifelé kommmunikálnak a sajátjaiknak, nem nekünk. Megvan hozzá a platform, a csodálatos…..
Nem vagyok se politikus, se politológus, se ideológiailag elég képzett ehhez a rendszerhez....de talán teljesen hülye se.  A fenti okok miatt nem vállalkoznék hosszú politikai fejtegetésbe, de most eljött az a pont, amikor nem elég, ha csak magában puffog az ember, az amúgy sem egészséges.  Volt…..