Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zemko

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szlovénia megérdemelten jutott fel az A csoportba, a döntő mérkőzésen sokkal jobban játszott, mint a magyar válogatott. A második harmadban messze-messze fölénk nőttek, és bár akkor még csak egy góllal mentek el, látszott, hogy nagyon nehéz lesz újítanunk. Nem is sikerült,…..
zemko 2010.04.23 22:59:58
@RosszaB:
Én is azóta vártam. :)
Nekem minden perc öröm, amit ezektől a srácoktól látok.
Érmet várunk, a feljutás lenne a ráadás, írtuk a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság előtt. A válogatott szokása szerint természetesen simán teljesítette, amit reméltünk tőle, az érmek megvannak, ráadásul minimum ezüstből lesznek. Már csak az a kérdés, hogy meglesz-e a…..
Nehéz, de nem nagyon nehéz mérkőzésen vertük Nagy-Britanniát a ljubljanai vb negyedik fordulójában. Az első harmad nem hozott gólt, a másodikban és a harmadikban egyet-egyet szereztünk, 2-0-ra nyertünk. Ellenfelünk a végén egy büntetőt is kihagyott. Két fanatsztikus…..
zemko 2010.04.21 20:16:08
@Morgó Muki:
Én meg a Finneknek, bár az ősök Milochovból jöttek. :(
Történt, még valamikor a nyár elején, hogy Florentino Pérez nyerte az elnökválasztást a Real Madrid bársonyos székéért. A szokásos beígérek mindent/mindenkit és aztán meg is valósítom (óriási hitelekből, de ezt ki nem sz*rja le, a lényeg, hogy nálunk játszik a világ minden…..
zemko 2009.10.25 16:27:06
@Feyyaz: :D
Jürgen Röber nem sokáig maradt munka nélkül. Májusban lemondott az orosz élvonalbeli Szaturn Moszkovszkaja Oblaszty vezetőedzői tisztségéről, június közepétől már az Ankaraspor vezetőedzője. 1+2 éves szerződést kötött az ankarai klubvezetéssel, azután, hogy a korábbi…..
zemko 2009.06.28 11:31:42
@Feyyaz: magyar nyelven van a film? nagy tiszteletlenség lenne kérnem ( a turkinfo után itt is), ha magyarul van írd meg nekem, légyszíves.

Tessekür ederim.
Türk Futbol Új mezek 2009.06.26 17:42:00
A 2009/2010-es szezon új mezeit szép lassan a nagyközönség elé tárják a csapatok.  Elsőként a Fener mezei      A Trabzonspornál már a hivatalos bemutató is megtörtént  A Kartal szakított az eddigi márkával, és Umbro helyett Adidasban…..
A következő mérkőzéseket rendezik meg a 33. fordulóban:        Szombat Kayseri - Hacettepe            Vasárnap Ankaraspor - AntalyasporBeşiktaş - Galatasaray Bursaspor - GaziantepsporEskişehirspor -…..
Amíg Fatih Terim selymes ingjét hangját hallgatjuk, addig el kell mondanunk azt, hogy Izmirben pazar az idő.: 25 °C, nyugat/délnyugati a szél (9.6km/h), páratartalom 32%.A Fenernél Volkan Babacan kezd a kapuban (ahogy a kupában eddig mindig), Semih csak a padon, Alex és Selçuk Şahin…..
Arról, hogy hogyan folytatódik a világbajnokság nélkülünk, még sokat fogunk írni, első körben azonban csak közöljük gyorsan a negyeddöntők párosítását. Tehát a keddi szünnap után ilyen mérkőzéseket rendeznek Bernben: Oroszország–Fehéroroszország,…..
zemko 2009.05.05 13:41:36
Ausztria rettenetesen megverte Magyarországot. Az első harmadban is halványabbak voltunk egy kicsit a vártnál, a közbülsőnél gyengébbet nagyon régóta nem láttunk. Az osztrákok többet lőttek a kapunkra – 60-28-ra nyertek ebben a mutatóban –, hatszor be is találtak.…..
zemko 2009.05.01 18:38:29
Magyarország harmadjára is óriásit játszott, az utolsó percekig harcban voltunk a középdöntőért a világranglista-kilencedikkel. Az első harmadot elvesztettük, a másikat fantasztikus teljesítménnyel nyertük. Rengeteg helyzetünk volt, de csak egyből lett gól. Az ellenfél…..
zemko 2009.04.28 18:42:18
A csehek éppúgy öt gólt ütöttek másodjára, mint elsőre a dánoknak, annyi a különbség, hogy most kaptak is kettőt. Jagrék az első harmadban odatették magukat, összehozták a biztonságos előnyt, aztán a másodikat meglepetésre elvesztették. A harmadikban Klepis gondoskodott a…..
A szlovák Extraliga legjobb játékosa nem lesz ott a svájci világbajnokságon, ellenünk sem lép jégre április 24-én. Ezt Ziggy Pálffy maga mondta nekünk Skalicában. Elhatároztuk ugyanis, hogy otthonában nézzük meg, hogyan jégkorongozik 36 évesen minden idők legnagyobb…..
zemko 2009.04.27 20:17:10
@Zdeno Chára:

Ez egy olyan jó kis blog, annyira jó olvasni. Miért kell belerondítanod a kisebbségi komplexusos megjegyzéseddel?
Nem olyan bonyolult ez, ha valakinek magyar a neve, akkor azt gondolhatjuk, hogy magyar, ezért megkérdezzük, hogy az-e. Ha nem az, hát nem az. Hogy még plasztikusabb legyek: az én őseim például részben tótok, és nem is sértődök meg azon, ha megkérdezik, hogy tót vagyok-e. Sőt, még büszke is vagyok rá!

Ne haragudj, ha megbántottalak, de már többször olvastam a szlovákiai hokiban szereplő magyar nevű játékosokhoz kötődő hozzászólásokra tett kirohanásaidat, és nem bírtam szó nélkül hagyni. üdv, Zemko.