Regisztráció Blogot indítok
Adatok
herr_der_erdinger

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog A Kenderbarát II 2011.04.21 06:00:00
Csááá öreg rigó, csumidázom a hebrákodat, picspacs, adj egy csókot, te. Jaszkarikám. Te, nincs semmi komoly, hallod. Baszom a rezet, dolgozgatok itt-ott, elvagyok. Okom panaszra semmi. Beszállhatok? Hű, bocs a múltkoriért, hogy nem tudtam hirtelen elmenni - tudom-tudom, hogy lefixáltuk…..
herr_der_erdinger 2011.04.21 09:03:44
Modorosblog A Nyelvzseni I. 2011.04.07 06:00:00
És ez nem a hasonló (=azonos) című, még a 90-es évek derekán a fekete-fehér Amatőr magazinban leközölt kis pikáns történet újragondolása.Idegen nyelvet hibátlan kiejtéssel 2/6/10/14... éves kor fölött már akkor is lehetetlen megtanulni, ha az ember tartósan anyanyelvi…..
A KDNP és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) honlapot és kampányt indított annak érdekében, hogy "szemben a 2002 és 2010 közötti évek fiatalokat elüldöző politikájával- praktikus információval, tanácsokkal és erkölcsi támogatással lássa el azokat a…..
herr_der_erdinger 2011.03.24 14:40:07
@Gontar: Mivel a JÒL KÈPZETT románok, moldávok, ukránok keresett szakemberek Nyugat európában is, nem hinném, hogy pont m.o.-ra vágynának. Itteni kollegáim nagy része is román, moldáv, bolgár és európában annyi helyen dolgozhatnak/élhetnek mint a magyarok.
2000-ben, a Németek is atól féltek, hogy az IT zöldkártya bevezetése után elárasztanak minket az indiaiak. Ehelyett mi történt? Az indiaiak USA-ba mentek és csak elszórva került ide egy-kettö.
Itt az ideje, hogy rájöjjünk: Nem vagyunk különbek a románoknál és nem is tart minket senki többre errefelé, mivel erre nincsen oka... A jól képzett szakerö, mindehol jól képzett szakerö.
Modorosblog Ha én fiú lehetnék 2011.02.13 08:00:00
  -Soha nem szerettem lányokkal barátkozni, inkább mentem focizni-bunyózni a fiúkkal, soha nem kötöttek le a Barbie-babák - inkább legóztam meg medzsóztam. A fiúk teljesen befogadtak, soha nem kezeltek lányként, igazából elő se jött soha ez a probléma, hogy én nem egy…..
Modorosblog Hungarikum II. 2011.01.18 23:33:00
"Történelmünk kezdetétől nagyok voltunk, s híresek" - beszarok. Akkor kezdjük elölről: általános iskola, első osztály. Na, szóval ott valahol a sztyeppéken, a tundrán meg valahol Ázsia közepén éldegélünk. Halászó-vadászó-gyűjtögető életmóddal, nem…..
Szia Tibi!Sokat olvasom a blogotokat és nagyon tetszik. Jómagam is szoktam néha írni. Ezt a munkámat csak azért küldöm el, mert egy csomó ismerősöm mondta, hogy ezeket a gondolatokat nektek kéne publikálni. Úgyhogy teszek egy próbát.Olvassátok el, és ha gondoljátok, tegyétek fel.…..
Modorosblog A magyar buli 2010.12.27 06:00:00
2004 decemberének vége a Brit-szigetek egyik jellegtelen nagyvárosában. Másmilyen nem is nagyon akad errefelé, de ez talán még az átlagnál is csúnyább és unalmasabb. A pubok egyedülálló hangulata érthető - máshol nem is könnyű túlélni ebben az országban, még született…..
Modorosblog A költségkímélés 2010.11.18 06:00:00
-Apám, nem nagy szám ez a nyugati élet. Pedig nem is étteremben vagy építkezésen kell dolgoznom, de minden kurva drága itt. Sima szobabérléssel meg egy-egy kocsmázással alig tudok félretenni 3-400 fontot havonta. Saját lakás vagy autó szóba se kerülhet.-Már megint csak a…..
herr_der_erdinger 2010.11.18 09:42:12
@Hadrian77: Ha a lakás ki van fizetve akkor otthon is el lehet éldegélni egy normál keresetböl. Persze csak ha az igények és a források összhangban vannak.
Pontosan mi is az egésznek a háttere, hogy erotikus masszázsra adtam a fejem, most nem fontos. Régóta gondolkodtam ezen, mert nekem is voltak erkölcsi aggályaim. Feleségemnek óvatosan szóba hoztam, és kifejezetten jól reagálta le. Még egy kis vívódás, de aztán eldöntöttem,…..
Modorosblog A modoros dagadt 2010.08.02 06:30:00
A modoros dagadt nem dagadt. Erős csontozatú, és az izom különben is nehezebb, mint a zsír, azért nyom 112 kilót. A modoros dagadtra folyadékban és interneten is hat a kiszorított folyadék súlyának megfelelő felhajtóerő, ezért társkereső oldalon csak 98-at nyom. Ugyanolyan…..
Nou San Trafford Mocskos Bayern! 2010.05.19 13:00:00
(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nem nyerhetik meg a mérkőzést.) A szerencse fogalmát (értsd: orbitális disznó mák) Münchenben találták föl, de a bajorok…..
A világ legjobb ajánlatát vázolom az olvasónak: másfél millió forintnyi euróért itt-ott javítandó, negyvennyolc éves Mercedes, Domsjőből. Zsííííír, igaz?..
"Los Angelesben élek és az egyik nap átugorottam néhány barátnőmmel Vegasba egy kis táncolásra." Imádjuk, ha egy sztori így kezdődik, és nem azzal, hogy "bár ne vettem volna meg kéz alatt azt a lámbgombakrémet a Moszkva téri emberpiacon." Pedig itt is ember-,…..
herr_der_erdinger 2010.01.22 10:10:06
Azt hiszem, tegnap délben már hánytam. Reggel megint viszonylag korán értem be, de dolgozni nagyon nem volt kedvem. A parkolóból átmentem az autókereskedésbe, hogy lenyúljam egy cigivel a kereskedő csajt. Pont kint volt hátul és cigizett. Elég szar kedve volt, mondta, hogy megint…..
Tegnap annak örömére, hogy sikerült elindítani egy jó kis mellékvonalat pénzszerzésre, elmentem este egy főiskolás buliba a haverokkal. Valahogy felülemelkedett és egy kicsit lekezelő hangulatban voltam. Talán a pénz hozza ki ezt belőlem, mindenesetre az érzés jó, mert nem csak…..
Lynyrd Skynyrd - God & Guns (Roadrunner) A Lynyrd Skynyrd amellett, hogy első ránézésre a leghülyébb nevű zenekar címet nyugodtan kiérdemelhetné, egy elsőrangú southern bluesrockot játszó banda, és igen, még mindig léteznek, pedig a hetvenes évek közepére tehető hőskor óta…..
Ismét egy MSZP-s szerepel a hírekben: Molnár Gyula, a XI.kerület moszkvai Textilipari Egyetemen végzett polgármestere. A téma, amelyben közvetve érintett: 100 milliós csalás. Gyula ha nem is gyakori, ám stabil szereplő nálunk is, volt az emlékezetes "Hol van Lakos"-videó, a…..
A fagyi visszanyal. Orbán Viktor kapott egy kis ízelítőt, mi vár 2010 májusától. És ez hol van a leendő "Orbán takarodj!"-hoz képest? Ilyen szelíd "tüntetést" is rég láttam, de úgy látszik, a Miniszterelnök Úrnak ez is sok. Hány és hány alkalom volt,…..
herr_der_erdinger 2009.09.07 14:52:44
@cserepj: Szuper képek! Szíjjártó Petikét kicsit idösbíti. Már kinéz vagy 16-nak...

A "segíts Viktor" feliratok készítöi viszont rendesen pofára estek. Talán most felébrednek a nagy imádatból! :) Gratula a FIDESZ-nek az újabb 1000 szavazatvesztésért! A végén még (isten ments) koalicióra lépnek a Jobbikkal a hatalomért...
herr_der_erdinger 2009.09.07 15:10:14
@heima: Aki "segítsViktor"-t ír, az bízik a nagyvezirben, hogy ö majd minden bajra gyógyír lesz. Ezek estek most jól pofára, mert a nagyvezír faképnél hagyta öket...
herr_der_erdinger 2009.09.07 15:30:13
@heima: Ez a cikk nagyon is igaz. Fityesz komáék sokat nem tettek a fizetésükért az elmult években. MIndenre nemet mondani, kivonulni, tüntetöleg távolmaradni. Eddig ennyire telett. Szerintem nem ezért lettek beválasztva a parlamentbe és nem ezért veszik fel a lóvét... Az ellenzék az nyújtson alternativát a kormánypárt munkájával szemben. A FIDESZ eddig csak annyit tudott, hogy "neazemberkkelfizettességmeg", meg "nemtárgyalunkazmszpvel", stb.
Valaki itt tudja közületek pontosan, hogy mi is az a nagyon tuti saját program amivel elhozzák a földi paradicsomot? Még a Jobbik is képes a programját kommunikálni. Ezzel szemben, Viktor a hétvégén teljes alkalmatlanságról tett tanúságot. Ez akar minden magyar miniszterelnöke lenni? Söt, még van aki hisz is neki???

Vájtbokszot akarok a cédulámra!
Szombaton még nem hívtam a Pultos csajt, vasárnap meg megkérdeztem, hogy van-e kedve kerti ebédhez anyáméknál. Eljött, jót beszélgettek, miközben én azon gondolkoztam, hogyan kérjek tanácsot a fatertól ezzel az egész dologgal kapcsolatban. Aztán végül nem tudtam felhozni, túl…..
herr_der_erdinger 2009.09.07 13:05:35
@Styxx: Ez a megoldás nekem is ok, de csak ha elég mocskos es perverz részlet kerül emlitésre! :)
w Erőltetett menet 2009.09.07 05:40:00
Jól van, hülyék, megmutattátok, ez a ti országotok is, nemcsak a ratyiké. Nem sikerült ugyan szétkergetni őket és agyonverni közülük, amennyit lehet, de láthatta a világ, hogy ettől csak a hadiállapotszerű rendőri erődemonstráció tartja vissza a magyarok krémjét, és ha a…..