Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fairwolf

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Embertársaim! Új bűnbakra talált a közvélemény - napjainkra szabályos boszorkányüldözés indult a nácik ellen. Mainstream lett bárkit, akivel nem értünk egyet, lépten-nyomon bizonyíték nélkül, büntetlenül lenácizni, megszólni. A médiákban, blogokon, facebookos…..
Modorosblog A Tegezős Bácsi 2012.05.15 11:52:00
A Tegezős Bácsit mindenki ismeri, hiszen itt van mindenhol körülöttünk - a boltban, a lépcsőházban, a meccsen, a kocsmában. Ötven és a halál között bármelyik korosztály tagja lehet, valójában kortalan. Egy viszont biztos: a nála fiatalabbakat következetesen, lekezelően tegezi,…..
fairwolf 2012.05.16 10:28:31
@Johnny336: Ezeknek megemlitendo, hogy ha a kor bolcsesseget es tudast is ad akkor a nyugdijhoz gyarilag kene jarjon a Nobel-Dij.

Senki ne varjon CSAK a kora miatt tiszteletet. 60 eves semmirekello taplok es bunkok is vannak. (Szerencsere tiszteletremelto a tarsadalom szamara ertekes eletet elo idosek is)
Ha valaki mar 40 evesen tobbet tett le az asztalra mint mas 70-vel, akkor ki es mi alapjan meri fel, hogy kinek kell a masikat jobban tisztelni? A kor az adu-asz ha kifogytunk az ervekbol?
Modorosblog Kedves olvasónk! 2012.03.14 06:00:00
 Köszönjük, hogy vetted a fáradtságot és eljöttél hozzánk, ez igazán megtisztelő! A Modorosblog Magyarország első neo-speakeasy oldala. A neo-speakeasy terminológiát néhány éve kezdték el használni a világon, a kicsi, nehezen megtalálható, magas minőségű és…..
A gyepmániás (vagy nyersebb nevén a gyepbuzi) a családi házas ember egyik nagyon durva és elfajzott kategóriája. Nem mindenki születik gyepmániásnak, de nagyon sokuk válik észrevétlenül azzá. Ez sokszor teljes hátraarcot is jelenthet. Vigyázat! A teljes tagadásból a…..
fairwolf 2012.03.05 14:25:20
@Magyar100: Huha, biztos jol megijedt most toled mindenki! Mit csinalsz az IP cimevel? Eladod a piacon?
Imadom az ilyet majmokat...

Majd ha egyszer igazan meghekkelted 127.0.0.1-et (igen, ez az en IP cimem mert nem felek toled) es mindent letorolsz amit ott talalsz akkor majd talan elhisszuk, hogy ertesz hozza. ;)
Kalandra fel te agyatlan!
Hogy testközelből tapasztalja meg a választópolgárok dolgos-bajos mindennapjait, Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke múlt héten végre engedett Modor Tibor régi unszolásának, és három napra beköltözött a hírhedt blogger II. kerületi, Frankel Leó utcai lakásának…..
fairwolf 2012.01.25 08:47:37
                 Ismét kormányellenes tüntetés volt Budapesten. Mondjuk ez nem lep meg, mivel 1989 óta, ha jól csal az emlékezetem, nem volt olyan kormány, amelyik ellen ne tüntettek volna tömegek. Amit egy kicsit visszásnak érzek az az, hogy…..
fairwolf 2012.01.04 08:57:14
@Vajacska: A kommentarodbol, a poszttal ellentetben, mas allaspont kristalyosodott ki. Ennek alapjan kritikamat alaptalannak nyilvanitom.
Sajnos igaz, pillanatnyilag nincs alternativa az orulet es a rendezetlen semmi kozott.
Az elmult evek egyetlen ertekelhetoen cselekvo kormanya Gordonka nevehez kotheto, de o mar belatta, hogy jobb ezt a szarfazekat a konyhan (sot talan a hazon is) kivulrol nezegetni.
Modorosblog Nem vágysz vissza? 2012.01.02 06:00:00
-Mióta is vagy újra itthon? De kemény, mintha csak most lett volna... és nem vágysz vissza néha, legalább egy kicsit is? Azért nagyon bátor vagy hallod, hogy a biztos állás meg egzisztencia után ide haza mertél jönni a bizonytalanságba, pedig már akkor is figyelmeztettünk... látod,…..
fairwolf 2012.01.02 15:59:57
@altoid: Na ez az. Ahonnan en eljottem vagy 20 eve, oda mar nem tudok visszamenni mert minden (najo majdnem minden) megvaltozott. Ami meg most van az vagy idegen, vagy agyament, vagy mindketto. Igy hat lettem en is felig-meddig integralt kulfoldi. Raadasul meg itt is inkabb roman es moldav baratokkal jarunk ossze mint magyarokkal, pedig van belolunk eleg...
Nem, nem kérem tőled, hogy szerezz bármilyen képesítést, hogy meg akard érteni a Boole-algebra vagy a különféle számrendszerek, szerverek, hálózatok, a Cisco, Sun meg hasonló finomságok rejtelmeit - egyszerűen azt szeretném, ha végre megtanulnál ezzel a rohadt masinával…..
Modorosblog A csúnya nő 2011.12.02 06:00:00
Gőzerővel készül első közös könyvünk, mely az örök témát, oldalbordáink viselt dolgait fogja boncolgatni. Országos cimborám és harcostársam, Modor Tibi remek gondolatait ezzel a kis aprósággal terveztem kiegészíteni, amelynek hosszabb, bővített változatával találkozhattok…..
  Üdv Tibor Ismerjük az alábbí típust. Itt él köztünk. Vetít, színez, hozzátesz, kitalál. A legképtelenebb kifogásokkal él. Talán unatkozik, ki tudja. Neki a lét így ahogy van szürke és sivár.Blassius  …..
A KDNP és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) honlapot és kampányt indított annak érdekében, hogy "szemben a 2002 és 2010 közötti évek fiatalokat elüldöző politikájával- praktikus információval, tanácsokkal és erkölcsi támogatással lássa el azokat a…..
fairwolf 2011.03.24 15:21:17
@bandika gazdája:
Azért mert egy blog és kommentjei nem arra vannak, hogy hárman egymással jópofizzanak mint piacon. Ha erre van igényetek, menjetek msn-re/VB-ra/Skype-ra. Az pont arra való.
Senki más nem kiváncsi a szófosásotokra, nem erröl szól sem a poszt, sem a kommentárjai.
Ezt hívják modorosan "szétoffolni a topicot"-nak...

Aki ezt nem fogja fel, attól még a számológépet is el kell veni..
fairwolf 2011.03.24 15:41:01
@bandika gazdája: Az utolsó kommenteken eltünödve, látom nem csak nekem szúrja szememet a barom stílusod. Megpróbálsz eröltetetten laza maradni miközben hartmatgyengén alkalmazod a gúny és szatíra fegyverét.
Mivel épp az agyatlan kommentek ellen emeltem fel a szavamat és te láthatóan nem fogod fel amiröl beszélek, így inkább megvonom töled a további viszontválasz lehetöségét és kiszürlek. Így talán a többieket is megóvom a hozzám intézett agyfosásod rettenetétöl. Te pedig mehetsz vissza, lejárt az ebédidö, kezdödik a délutáni foglalkozás! ;)
fairwolf 2011.03.24 15:44:24
@fincsi_a_kumisz: Ez irodalmi értékü! :)))
Pontosan mi is az egésznek a háttere, hogy erotikus masszázsra adtam a fejem, most nem fontos. Régóta gondolkodtam ezen, mert nekem is voltak erkölcsi aggályaim. Feleségemnek óvatosan szóba hoztam, és kifejezetten jól reagálta le. Még egy kis vívódás, de aztán eldöntöttem,…..
Nou San Trafford Mocskos Bayern! 2010.05.19 13:00:00
(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nem nyerhetik meg a mérkőzést.) A szerencse fogalmát (értsd: orbitális disznó mák) Münchenben találták föl, de a bajorok…..
A ma reggeli Mokkában Moldova György volt Kárász Róbert vendége, egész jól el is beszélgettek egymással a komenzmusról, meg az MSZP-re leadott szavazat közben hányingerrel küszködő íróról, amikor szóba került Gyurcsány Ferenc mostanában megírt dolgozata szeretett pártja…..
fairwolf 2010.05.19 12:50:36
@Svenmester: Nagy ötlet! Támogatom! Moldova György for president! Lenne végre egy államelnök aki hü tudott maradni magához és az elveihez egy egész életen át!

Mókás, amikor néhány 10-20 éves jobbról agymosott suhanc próbálja kiosztani a világot a kommunizmusról és résztvevöiröl. Remélem 10-20 év múlva visszanéznek önmagukra és megértöen tudnak mosolyogni önnön silányságukon.
A radikális pártoknak lételeme a rocker-életérzés: "szeretem a rockot, hosszú a hajam, mindenki ellenem van, de megyek előre, nekem van igazam". Ahogy a rockerrel, úgy a Jobbikkal is két dolgot lehet csinálni. (Fotó: Szécsi István/Index) A Jobbiknak sikerült elérnie,…..
fairwolf 2010.05.17 12:40:23
A világ legjobb ajánlatát vázolom az olvasónak: másfél millió forintnyi euróért itt-ott javítandó, negyvennyolc éves Mercedes, Domsjőből. Zsííííír, igaz?..
A sugo az olaszok legnagyobb találmánya a pizza után és Del Piero előtt. Azt hiszem, ha úgy alakulna, hogy csak pastát és pizzát ehetnék huzamosabb ideig, sokáig bírnám. Ráadásul illik hozzá a fokhagyma-addikció is, meg a zakó fölé hajtott fehér ing és a római feka…..
A friss hóban a külvárosok is megszépülnek, Rákospalota lakótelepei és kertes házai kényszeredett hálótársakként fészkelődnek a több centis fehér dunyha alatt. Lassú kormánymozdulatokkal kerülgetem a lerobbant buszokat a szűk utcákban, egy reflektorokkal kivilágított…..
fairwolf 2010.01.08 14:19:11
Folyékony Kenyér Vízkúra 2010.01.06 10:02:00
Szilveszterkor kicsit elszégyelltem magam, és úgy éreztem, nem jól van az, hogy az ember skatulyázza a sörgyárakat. A Borsodi Sörgyárról eddig csak rosszakat írtam, ami noha jogos volt, mégis hová vezet? Mit kell ezután gondolnom arról a sok százezernyi honfitársamról, aki nap…..