Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FGYSZ

62 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hetek nagy szennybookos adatokkal való visszaéléses, kiszolgáltatós botrányai valahogy sehogy se jutnak el az emberekhez, felhasználókhoz ott. Mert alig akad olyan ember, aki egyáltalán tudna mindezekről, különösképp azok, akik a szennybookon keresztül jutnak el a hírekhez, információkhoz.…..
A blog további bejegyzéseit is olvasd el! Melyből néhányat kiemeltünk ezen bejegyzés alján. Melyek leírják mi is valójában a szennybook, mi a célja, mire hozták azt létre, hogyan él vissza az emberek adataival, miként manipulálja azokat. Források! Valóra vált a Facebook rémálma - De megszűnhet, ha…..
A szennybookot, Mark Zuckerberget és bűnözői körét mikor vonják felelősségre, szabnak ki rájuk komolyabb büntetéseket, szankciókat, hogy a nem regisztráltak adataival is visszaélve, adatokat gyűjtenek róluk, analizálják őket, naplózva az internetes tevékenységeiket, kémkedve, kutakodva utánuk? Hogy…..
A szennybook a felhasználói privát üzeneteit, voltaképp azok magánéletét, privát szféráját is figyeli, analizálja és vizsgálja, felhasználja adminisztratív, marketing, kereskedelmi és egyéb célokra! Tehát, ha van szennybookod, akkor a teljes magánéleted, privát szférádat, amit elad, újraközöl rólad,…..
Tovább dagad a szennybook körüli hatalmas, és totális adatokkal való visszaéléses botrány, az e körüli csúsztatások és látszólagos bocsánatkérések. Mert Zuckerbergnek és bűnözői körének köszönhetően a felhasználók privát, messengeres üzeneteit is kiadták, visszaélve azokkal, kiadva, kiszolgáltatva…..
A blog további bejegyzéseit is olvasd el! Melyből néhányat kiemeltünk ezen bejegyzés alján. Melyek leírják mi is valójában a szennybook, mi a célja, mire hozták azt létre, hogyan él vissza az emberek adataival, miként manipulálja azokat. Források! Zuckerberg: A magyar választások előtt is…..
„Magyar idő szerint kedd éjszaka zajlott Mark Zuckerberg meghallgatása: az amerikai szenátus tagjai azért hallgatták ki a Facebook kitalálóját/vezetőjét/atyaúristenét, mert kiderült, hogy illetéktelenek is hozzáférhettek a Facebook-felhasználók adataihoz, és ezekkel az adatokkal avatkoztak be a…..
A blog további bejegyzéseit is olvasd el! Melyből néhányat kiemeltünk ezen bejegyzés alján. Melyek leírják mi is valójában a szennybook, mi a célja, mire hozták azt létre, hogyan él vissza az emberek adataival, miként manipulálja azokat. Források! Akár 87 millió Facebook-felhasználó adataival is…..
Mark Zuckerbergnek és bűnözői körének már rég börtönben lenne a helye egy komolyabb vagyonelkobzás mellett, nem csak azért, mert az ellopott, eladott, újraközölt, kereskedelmi-marketing célra felhasznált összes felhasználója adatait kiszolgáltatja, eladja fűnek, fának, visszaél azokkal, ha érdeke…..
A blog készítői ezúton szeretnék felhívni a figyelmet az elmúlt hetek, hatalmas adatokkal való szennybook körüli visszaéléses botrányokra és ebből adódóan arra, hogy aki félti az adatait, az törölje magát a szennybookról, iktassa ki azt a neteléréséből még ma! Szeretnénk továbbá felhívni a…..
Legújabb és egyben eddigi legtotálisabb botrányát éli meg a szennybook! 2 milliárd felhasználó adataihoz férhettek hozzá illetéktelenek és külsős cégek az alkalmazásaikon keresztül éveken át, melyről a szennybook, Mark Zuckerberg és bűnözői köre tudott, melyek készítői később eladhatták az azokkal…..
Hogy a világ legnagyobb közösségi oldalának kapcsolata van a világ történéseit háttérből irányító, az emberiség megrontására és elnyomására törekvő szerveződésekkel, kulisszatitkok ismerete nélkül, a modernitás logikája alapján is következtetni lehet. Létezik egy szabadkőműves jelvény, amely mind…..
A szennybook semmilyen adót nem fizet Magyarországon, több EU-s országban és más országokban, államokban sem, a felhasználók ellopott, eladott, újraközölt, kereskedelmi-marketing célra felhasznált adataikból származó milliárdos bevételeik után. A szennybook egy Forint adót nem fizet, fizetett a…..
Lutria • 3 órája   Miért nem a Facebookon jelenik meg a bocsánatkérés az üzenetek között vagy felugró ablakban-úgy túl sok felhasználóhoz jutna el hogy volt ez a probléma?   Válasz Megosztás ›   Link Elek • 9 órája   amig az emberek nem kezdik tmoegevel torolni a accountjaikat…..
„Mark Zuckerberg több amerikai és brit lapban is egész oldalas hirdetéseket jelentetett meg, hogy bocsánatot kérjen, amiért közel 50 millió felhasználó adataival éltek vissza. Szerinte a is egy 2014-ben kifejlesztett kvízjátékkal szivárogtak ki az adatok.„ „Egy héttel azután, hogy kiderült: 50…..
Gonzo Politico • 7 napja   Bámulatos a mai magát fejlettnek gondoló emberiség :-D   Manapság félünk szerződést aláirni, mert félünk hogy bukunk, pedig elolvastuk, de milesz ha változnak egyoldalúan a kondiciók...félünk az idegenektől, mert el akarják venni mindenünket.....nem beszélünk…..
Naposoldal • 7 napja   1300 milliárdhoz képest 800 millió csekélység.... végülis 50 millió felhasználó lófasz egymilliárdhoz képest   Válasz Megosztás ›          −    Profilkép    persona0399 . Naposoldal • 7 napja      De pont elég egy választás manipulálásához.   …..
Magyarországra hozza tesztelésre a csak szennybook fiókkal használható Internet szolgáltatását a szennybook. Melyben a Telekom a fő támogatója, az a Telekom, amely 2010. december 16.-án tönkretette az iWiW-et a szennybook klón kinézet ráerőszakolásával a felhasználókra. Az a Telekom, ami 2014.…..
Az elmúlt napok nagy szennybookos adatkezelési-visszaélési botránya jól igazolja azt a tényt, hogy a szennybook nem egy fő adatbázisból áll, hanem minden egyes felhasználója, sőt, még a nem regisztráltak is egy külön adatbázisba rendezve találhatóak meg ott. Melyben tárolják a teljes internetes,…..
Újabb és egyben eddigi leghatalmasabb botrányát éli meg a szennybook! 50 millió felhasználó adataihoz fért hozzá egy külsős cég 2013 novemberétől, melyről a szennybook végig tudott a „thisisyourdigitallife” alkalmazáson keresztül, melynek készítője később eladta az azzal „illegálisan” megszerzett…..
Minden egyház, vallási szervezet ami, és a hívők, akik fent vannak a szennybookon bort isznak és vizet prédikálnak, képmutatóak és még diszkriminálják is mindazokat, akik nincsenek fent, úgy ott hirdetik azt minden ember egyforma. Arról nem is beszélve, hogy mint erkölcsileg, mint etikailag, mint…..
A szennybook ügyfélszolgálata és támogatási központja egy álca, egy teljesen „fiktív” szolgáltatás, mivel azt a cél, amiért eredetileg lenne teljesen képtelen betölteni, méghozzá szándékosan. Csak azért létezik, hogy elmondhassák, adnak lehetőséget a különböző problémák és visszaélések a…..
A szennybook rendszeresen és kénye kedve szerint önkényesen változtatja, változtathatja az adatvédelmi beállításokat, ezáltal a felhasználók privát adatait, tartalmaikat alapértelmezetten nyilvánossá, mindenki számára elérhetővé teszik. Ezt az esetek többségében minden újítás, új fejlesztés,…..
Miért állítjuk mindezt? Bizonyára mindenki tapasztalta azt, hogy rengeteg 10-14, de akár 8-10 éves kiskorú hazudja magát 18-22 éves nagykorúnak az oldalon. Ezzel a magatartással nem csak azt erősítik ők is, hogy a szennybook egy fakebook, ahol a fiktív felhasználói létszám akár 70-80% is lehet és az…..
„Facebook bökés szabály: Aki nem tudta mi a bökés gomb, a facebook hivatalos angol nyelvű nyilatkozatában ez áll: "A bökés gomb használata diszkrét felkérés szexuális kapcsolatra! A bökés elfogadása a kapcsolat elfogadását jelenti" Magyarul: Akit megböksz és visszabök, megszexuálhatod gond…..