Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b74

10 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok félreértés és kérdés merül fel a tanfolyamokkal kapcsolatban a különböző blogokban, sokszor az árak miatt, hogy borsos áruk van. Arra gondoltam leírom, én mit nyertem egy-egy tanfolyamból, ez talán segít a megítélésben.A Dianetika könyvet olvastam el először, nagyon…..
Rémálom blog Szösszenetek 2008.05.22 07:33:00
Drogmentes maraton, 2008.   Kedves fogadtatás: - Megkérhetlek benneteket, hogy menjetek el innen? - Megkérhetsz, de maradunk. - Akkor megkérhetünk arra, hogy ne szórólapozzatok? - Igen, de folytatjuk. OT 7 feleség idegesen járkál az utcán és a járókelők kezéből rángatja…..
A szcientológia majdnem 50 000 év bölcsességéből származik, mégis új vallás, amely elkülönítette az élet alapvető törvényeit és olyan technológiát dolgozott ki, melyet alkalmazva boldogabb és szellemiségben gazdagabb lét érhető el. Tehát a szcientológia olyan dolog,…..
L. Ron Hubbard a szcientológia vallás forrása és alapítója, aki annak szentelte életét, hogy megtalálja a válaszokat az emberiséget évezredek óta foglalkoztató kérdésekre. Intellektuális megszállottsága, kíváncsisága és határtalan kalandvágyó természete már fiatal…..
Az egyházak egy része állami támogatást kap. A templomok, és ima helyek fentartásához, van ahol az önkormányzat is besegít, így a hívők, és nem hívők adójából is részesülnek.A Szcientológia egyház semmilyen költségvetési forrásból nem kap külön pénzügyi támogatást…..
A vallások olyan hitrendszerek, melyek általában megválaszolják az alábbi kérdéseket:az Isten, istenség vagy istenségek, illetve természetfeletti erők léte (vagy nemléte) az istenségekhez, más emberekhez és a világhoz való helyes viszonyulás módja életünk értelme, az életben…..
Mindenek előtt arra szeretnélek kérni, hogy olvasd el a cikkeket, amelyeket a blogban találsz. Ha szeretnél további információkat szerezni, hogy pontosabb, és hitelesebb képet kapj a Szcientológiáról, akkor a linkeknél találsz további blogokat, írásokat is.Ha otthon nyugodt…..
Összeszedtem az összes olyan blogot, amelyen szcientológiát támogató postok jelentek meg. Amelyik blogon más jellegű bejegyzések is szerepelnek, azt nem vettem bele ebbe a kimutatásba. http://szcientologia-hirek.blog.hu/ első szcn bejegyzés: 2007.10.02.    legutolsó…..
Egy barátom hozott egy Dianetika könyvet, amiről nem tudtam semmit. Arra kért segítsek neki, mert nem érti. Mondtam, hogy elolvasom, mert én csak a nevét hallottam ennek a könyvnek. Le sem bírtam tenni, előtte olyan könyveket vettem, amik az önfejlesztéssel, az élettel, és a…..
Jómagam már tíz éve ismerem a Szcientológiát, nagyon sokat segített az éppen aktuális problémáim kezelésében. Amióta ezzel foglalkozom, a gondolkodásmódom teljesen átformálódott, tudom, hogyan tekintsek a dolgokra. Egyszerűen ezzel a technológiával, tudással és annak…..
Sokan hallottatok már a Szcientológiáról, de azt is tudjátok, hogy mit jelent? A scio tudást jelent a Logos tudományt, tanulmányozást, így a két szó összeillesztését röviden úgy lehetne meghatározni, hogy a Tudás tanulmányozása, tudni hogyan tudjunk. Sokkal bonyolultabban és…..
 Mottóm: "Több ismeret, nagyobb magabiztosság" Tudj meg többet a Szcientológiáról, és magad alkoss véleményt!  Szcientológia szervezetek:Fővárosi MisszióSoproni MisszióBudai Dianetika KözpontPécsi MisszióVeszprémi misszióBudapesti OrgSzcientológia…..