Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsuzsa Szecsenyi

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péntekre lett teljesen biztos, hogy a XIII. kerületben megrepedt az ellenzéki összefogás, és Kerpel-Fronius Gábor megüresedett helye nyitotta meg ezt a viszálykodást. Ugye, maga a képviselő főpolgármester-helyettesi pozíciót kapott, de ez összeférhetetlen a képviselői poszttal, ezért lemondott, és…..
A március 27-i zuglói képviselő-testületi ülés egy kurta-furcsa polgármesteri levéllel lemondva elmaradt, a testület összehívva azóta sem lett, bár e történésekről a polgármester  számos kampányrendezvényén és médiamegszólalásainak alkalmával gondosan hallgat. Gondolom tart az ülésen a parkolás…..
Zsuzsa Szecsenyi 2019.04.16 09:31:59
@varnai: egyetlen olyan megnyilvánulására sem emlékszem várnai úr, amiben ön a fideszt vagy orbánt szarozta volna az elmúlt években. ellenben millió olyanra, ahol az ellenzéket szarozta (maga lmp-s, én viszont az lmp-t nem tartom ellenzéki pártnak, hanem fidesz-zsoldosnak) most is a baloldalt izélgeti drága várnai úr, ergo a szemben ön eccerűen orbánseggnyaló szekértolója ennek a náci rezsimnek. undorító kollaboráns, aki sunyi módon igyekszik ezt leplezni. ámde kilóg a lóláb
Zsuzsa Szecsenyi 2019.04.16 09:41:27
@varnai: minden pártban vannak tolvajok. viszont ön, drága várnai úr azt próbálja elhitetni, hogy ezek a pártok egyformák ebben a tekintetben (leszámítva az ön számára oly kedves ál-ellenzéki lmp-t) óriási manipuláció ez az ön részéről - ezek fideszes náci tolvajok ugyanis egy nap alatt többet lopnak, mint amennyit a fidesz-mentes kormányok tolvajai loptak együttvéve a rendszerváltástól napjainkig. ezért is tartom önt fidesz-kollaboránsnak, mert egy kalap alá veszi a náci és tolvaj fideszt a demokrata mszp-vel, párbeszéddel, dk-val, momentummal. ennél is undorítóbb a szememben, hogy ön állandóan egy becsületes, talpig demokrata politikust (karácsonyt) szaroz meghökkentő dühvel. ezt a dühöt orbán és undorító hordája érdemli meg. de irányukban az ön részéről nem látok ilyesmit - inkább a buksikujat simogatja. vajon miért???
JogÁsz Jellemlovagok 2018.05.21 21:09:59
„Ilyenek vagyunk” – nyilatkozta Fodor Gábor egy interjúban. Tényleg ilyenek vagytok, de nem kéne erre büszkének lenni. Nulla tömegbázis, majdnem nulla párttagság, eredmények nélküli követelőzés, teljesítmény nélküli pénz-szerzés, igen, ti ilyenek vagytok. Kép: HVG Mert azt ne higgyétek, hogy a…..
Fővárosi (és országos) listás adatok, részvétel, átszavazások. A fókuszban Budapest. Most már több mint 5 hete túl vagyunk a 2018-as országgyűlési választásokon. Az egyéni eredményekkel, illetve az ellenzéki pártok jelöltjeinek eredményeivel sokat foglalkoztak, mind a különböző intézetek elemzői,…..
Zsuzsa Szecsenyi 2018.05.17 16:29:25
@bajko-sokoray: oké, a szerző csak hobbiból elfogult (erősen) az orbáncsicska lmp javára.

bocs, amiért azt hittem, szerzőpárosról van szó - még nem találkoztam ezzel a névvel. nyilván mea culpa.
A kormány se istent, se embert nem ismer, és nincs az a pénz, amit el ne baszna költene, ha Soros Györgyről és az ő Tervének meghiúsításáról van szó. Kissé kezd az embernek olyan érzése lenni, mint Pelikán József gátőrnek, csak éppen ez most itt nem egy szatíra, hanem a rezsiszilárdos, országgyűlési…..
Szebeni István otthagyja a hétvégi tényeket, Andor Éva új párja január első hétvégéjétől Váczi Gergely lesz. Szebeni az Echo Tv-hez megy a TV2 közleménye szerint. Innentől a szó szerinti közlemény:..
Nagyjából megvan arra a válasz, miért utálják annyira a Momentumot az úgynevezett ellenzék tagjai - ezen belül is toronymagasan az MSZP - és miért nem teszi ugyanezt a Fidesz. Nem, nem valószínű, sőt meglehetősen kizárt, hogy a Fidesz tartaná életben a pöcsözőket. A nagy ellenzéknek egyetlen esélye…..
Miért foglalkozom ezzel visszatérően? Mert -- a szememben legalábbis -- közügy a Momentum sikere, és minden elszalasztott esély a nemzeti gyötrődés megfordítására mindenki vesztesége (ha a választók egy része nem is tud erről, vagy nem így látja még). Szóval, szerintem jó volt a népszabadságos geg,…..
Jó ez a "cselekvés körei" dolog, remélhetőleg megmozgat minél több embert. A Momentumot lehet bírálni -- én is teszem néha, és hogy most se hagyjam ki, az elnök például kínosan nem tud beszélni --, de ne felejtsük el, mit nyújtott eddig a többi ellenzéki párt (a 2010-es, 2014-es népszerűségi…..
Zsuzsa Szecsenyi 2017.08.21 11:07:19
@444: én leginkább a feudalizmusra gondoltam - a sokmillió szegényre és az urak dölyfére. a grófi szérűk magyarországára.

úgyhogy hagyj engem békén a 19. századi nagyszerűség ecsetelgetésével. a 21. században vagyunk. te visszahúz
hatsz oda a csuti tolvaj patkánnyal együtt.
Hasznos interjút adott Szanyi Tibor. Az MSZP európai parlamenti képviselője azt mondta a Hír TV-nek, nem kell közös lista, csak a 106 egyéni körzetben legyen ellenzéki megállapodás. Ezzel ugyan felrúgja a Botka-doktrínát, de amit javasol, az jogos és ésszerű - mi, a Kávézóban is így látjuk. Végre…..
Jogosan hittük, hogy Trianon után már nem állhatunk felemelt fejjel a nemzetek között. A technológiai forradalmakkal azonban száz év óta először: ITT AZ ESÉLY! A közel száz éves trianoni békeszerződés kényszerű aláírásakor eldőlt, hogy Magyarország elveszíti területének kétharmadát és ezzel…..
Régóta forog közszájon a félig vicces mondás az MSZP-ről, miszerint ezeket tuti a Fidesz pénzeli, mert önerőből egyszerűen nem lehetnek ennyire debilek. Az elvtársak ezt a tételt látszanak igazolni a mai húzásukkal is. Ha valaki lemaradt volna róla: Nyakóék dacosan kijelentették, hogy mostantól…..
Kijött a Tárki felmérése, amelyben a Fidesz nem vesztett szavazókat szignifikáns mértékben. Hogy lehet, h a Mediánnál visszaesett, nem is keveset, másoknál (még Republikon és Závecz) meg nem? "Erre varrjon gombot a Valóság!" (index) Először is, a Medián friss felmérésében én is közreműködtem:…..
"Üzenj te is, hogy rúgják ki a Fideszt az Európai Néppártból "  – ezzel a címmel indult  nemzetközi petíciógyűjtés a CEU-t ért támadások kapcsán. A petíciót Cas Mudde holland politológus, a CEU korábbi tanára indította el, aki április 4-én a The Guardian című brit lapban "Az EU túl sokáig tolerálta…..