Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SZg

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem vagyok a doku-reality műfaj híve, nem érdekel, ahogy a kamerák izzadt tűzoltókat vagy beképzelt ingatlanügynököket követnek, esteleg megmutatják nekem, hogy mi történik egy feketére mázolt fehér családdal, de ha csöcsöket és hosszú lábakat mutatnak, akkor előjön a…..
Mindenki emlékszik az öt évvel ezelőtti eseményekre, utóhatásukra, a sokkra, ami a támadást követte, de milyen hatással voltak az események arra a médiumra, ami oly nagymértékben meghatározza mindennapjainkat és még inkább az amerikaiak mindennapjait? Az persze nyilvánvaló,…..
A magyar televíziók kollektíve leszarják a magyar futballt, és ezen a mostanában az MLSZ-ben tapasztalható, rendcsinálásnak álcázott mutyizás fényében oly nagyon még csodálkozni sem lehet. Az RTL beintett az NB1-nek, nekik a nézettséget (állítólag) hozó Ferencváros nélkül…..
Az AXN virtuális száját már sokszor körbenyaltuk, én személy szerint első helyre tettem a csatornakiosztásban, rögvest a digitv által odaillőnek tartott román TV2 helyére, mert sorozatfüggőként itt kapom meg a legjobb anyagot, amikor remegő kézzel nyomogatom az egyébként…..
Az ABC és a Touchstone stúdió tulajdonosa, a Walt Disney nagyot bukott múlt a héten, hiszen elveszítette az egyik legtöbbre taksált tehetségét, a Lost (egyik) übercool kreátorát, JJ Abrams mestert. A fiatal kora ellenére igen szép, és meglehetősen jól jövedelmező karriert befutó…..
Melinda Clarke, a nálunk Narancsvidék címen futó tinisorozat egyik főszereplője, régi motoros a filmszakmában: húsz évesen már a Days of our Lives című szappanoperában tűnt fel, majd szerepelt a Xena, a Körzet és a CSI epizódjaiban, és láthattuk a Spawn: Az Ivadék, és a…..
Az esti Svédország-Paraguay (tippünk 1-0) csak a futballt szeretők vérnyomását növeli meg, és a gyengébbik nem képviselői közül is csupán a Roque Santa Cruz fan club tagjait képes a képernyő elé szegezni - a többieknek más szórakozás után kell nézniük. A II.…..
Július (meg úgy egyébként a nyár) a sorozatfüggőknek átok és áldás is egyben, hiszen szünetelnek a nagy sorozataink, de legalább egy-két minőségi darabra marad ideje az embernek (pl. Rescue Me/Ments meg és a Deadwood). Az RTL Klub számomra teljesen érthetetlen okból július első…..
Vége az évadnak, közzétették a legnézettebb sorozatok listáját, álljon itt az első 20 okulásul. 1. American Idol - FOX (kedd) 31,2m 2. American Idol - FOX (szerda) 30,2m…..
comment:com Csütörtöki ajánló 2006.05.25 10:00:00
Az RTL ma Gálvölgyivel száll harcba este kilenckor, és a veterán tréfamesternek jók az esélyei, ugyanis a TV2 egy egészen bizarr filmet halászott elő a komposztból, ami mondjuk a Szívtipró gimi sávjában, kora délután elmenne, de főfogásként igen gyérnek ígérkezik. "A…..
SZg 2006.05.25 16:00:03
DÜMM-DÜMM, hallja a 24 fan a belső hangot, és elindul a nyálelválasztás, Pavlov kopogtat: Jack menten elkezd valakit vegzálni, bombákat és egyéb tömegpusztító fegyvereket keresve rajtuk. Aztán megint jön az óra, az ember oda sem figyel rá. Van aki mégis: ezen a címen olvasható…..