Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OrbanseggenLorincz

0 bejegyzést írt és 183 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután összedugta fejét Schmidt Máriával, Milo interjút is adott. Az "Amerikában élő, vállaltan meleg és vállaltan katolikus jobboldali botrányhős ( ...), aki az utoljára leegyeztetett időpont után háromnegyed órával aranyozott glamnapszemüveges, öltönyős, pomádés extravaganciával megjelent…..
Az utóbbi évek legjobb sci-fi-sorozata, az Expanse alól a hónap elején húzta ki a szőnyeget a SyFy, de a gyártó már akkor eltökélt volt, hogy a harmadik évadát futó sorozatot megpóbálják elpasszolni valakinek. Akkor a nemzetközi terjesztésre vonatkozó jogokat birtokló Netflix tűnt a leglogikusabb…..
OrbanseggenLorincz 2018.05.22 16:42:27
@cabeza: a holdas Roci művelet ütött na. De igen, megnézem hol fér ennyi fuvokagáz a hajóra :D az már többször is feltűnt, hogy na AZT nem számolják. Pedig Gunny-nak mondta is Alex, hogy nem tartanak hidrazint. Akkor mi a jó éggel mennek a pozicionáló fuvókák, süritett nitrogénnel? :D A zero-g-t is elég lazán kezelik, oké mágneses cipő de na :) A másik hogy értem hogy van grav ha megy a hajtómű (ugye folyamat gyorsulás), de még nem sikerült kitalálnom hogy viszonyul a hajó belső elrendezése ehhez :D sztem értitek mire gondolok
Vélhetően már írják a cikket Rogánék kiváló független újságírók arról, hogy Soros a Google-t IS uralva megfosztja amúgy tök nehezen összekapart hirdetési bevételeitől kishazánk kiváló entellektüel híroldalát, a 888-at. Ugyanis nagyon úgy néz ki, hogy az idegesítő hirdetéseket irtó projekt áldozatai…..
OrbanseggenLorincz 2018.04.19 10:42:24
Ma este kicsivel 8 előtt a 182-es busszal utaztam hazafelé. Egészen elmerültem a gondolataimban, míg meg nem hallottam, hogy egy nő valakit végtelenül undorító módon aláz. Az említett hölgy egy 14-15 éves fekete kislánynak címezte mondandóját, aki a busz másik oldalán ült. Szótlanul...
A hét első felében akkorát hazudott a kormánybarát Pécsi Újság az egyik helyi középiskola beöltözős napjáról, ami már tényleg a legsötétebb, diktatórikus éveket idézi. Az intézménybe járó diákok és a szülők nem győznek háborogni a nagyon súlyos ferdítés miatt...
OrbanseggenLorincz 2018.04.02 09:49:38
@Gaspen: Szerinte, de ritka szemléletes hasonlat, és kurvára igaz. A baj az, hohy akármit teszek, akkor is bukni fogunk rajta sajnos.
Te istenem ezek mennyire hülyék! Elég ha azt mondod nekik migráns, és máris remeg a térdük. Ha utána meg azt mondod nekik nyugi, én megvédelek, még a lábad nyomát is megcsókolják.Ennyire egyszerű lenne az egész? Bizony nem túl bonyolult. Ezeket nem érdekli a Semjén vadászata, Lázár kastélya, Rogán…..
Hogyan váltam szenvedélyes hírolvasóból apolitikus állampolgárrá? Kizárólag az ocsmány kampány tehet róla. És hol van még a vége? Nekem a napi Index-böngészés olyan, mint másnak egy falat kenyér. Pótolhatatlan, nélkülözhetetlen, élni sem tudnék nélküle. Immáron tizensokéve így indul a napom. Meg…..
  Nem elég, hogy tódulnak hazafelé a svédországi magyarok mert nem kapnak munkát és naponta atrocitások érik őket, a magyar kormány is alig tudja fogadni és elhelyezni őket (vö. északon nincs határzár), ráadásul az ottani szörnyűségeket további vad állapotok rontják. Semjén Zsolt vadászni ment…..
Van egy kérdés, amiről valószínűleg méltatlanul kevés szó fog esni az áprilisi választásokig hátralévő pár hétben is, pedig a dolgok jelenlegi állása szerint döntő hatása lehet annak kimenetelére.Mielőtt a kérdést nevesítenénk, tegyünk egy kis kitérőt, s gondoljunk bele a következő…..
OrbanseggenLorincz 2018.03.12 11:23:05
@konrada: vagy veled ellentétben értelmesek és rájönnek hogy hazudik a sok geci a tévében :) Indexet is olvasnak (meg origót addig amíg meg nem nyitottam ugyanazokat a híreket nekik egymás mellett, azóta nem), hangoutsot is használnak, anyám folyamat a viberen lóg 60 évesen (én vagyok 35). Mesélj még okoska. Menj a birkaváladékkal vitatkozni inkább.
OrbanseggenLorincz 2018.03.12 13:23:00
@konrada: modoros gyökérkedésed annyira izgat fel, mint mikor habzo szájjal migránsozik a kormánypárt. Csak röhögök a nyomorultakon. Érted ugye. ;)
OrbanseggenLorincz 2018.03.12 13:57:19
Fotó: Magyar Narancs Nem kellett sokat várni, Bayer Zsolt kolléga és a kormány kedvenc lapja - a Magyar Idők - Semjén Zsolt segítségére sietett és megmagyarázta Semjén helikopteres vadászatát. Az egyik ok, hogy ott él a testvére, a másik, hogy bizony, ott ezt így szokás csinálni. Semjén bátyja…..
OrbanseggenLorincz 2018.03.11 17:21:14
@Gábor Révész: a vegen kiderul, ezert muszaj annyit lopniuk, el kell tartani a nyaloncokat ^ ^
OrbanseggenLorincz 2018.03.11 17:23:15
@felső határ nincs: hol voltal mikor altalanos masodikban tanitottak a google-t? Ja nem mert elloptak azt is a csuti ciganyek. Igy jartal. Majd valami kepzettebb migrans megkeresi neked ;)
OrbanseggenLorincz 2018.03.11 17:54:02
@BOAR: valoban ne vitazz a szakertovel. De akkor mit magyarazol tovabbra is, meg mit mosdatod a mu-kamukereszteny csotanyt? Hagyd a termeszetfilmest szakerteni, a mocskos politikusk&@vakat meg magukat tovabbegetni.
Jóval a #metoo kampány előtt kezdtük el a Kötőszó blogon vallássérültekkel foglalkozó cikksorozatunkat, melyben a spirituális bántalmazás témakörét jártuk körül. Nemrég újabb olvasói levél érkezett hozzánk a témában, melynek szerzője zaklatást élt át egy keresztény közösségben egy nála jóval idősebb…..
OrbanseggenLorincz 2018.03.10 11:19:10
@BOAR: a sok retardalt, magatol gondolkodni keptelen embert ne felejtsd ki. Ha nem lepne be a sok barom, nem lennenek ilyen egyhazak. Ok-okozat.
Gasztrofesztivált tartani menő dolog volt valaha, sőt szégyenkeznünk sem kell, hiszen olyan színvonalas eseményeket is találni itthon, mint például a Miskolci Kocsonyafesztivál, a Bajai Halfőző fesztivál és az újvonalas Gourmet Fesztivál. Ezeket jellemzően egy adott város(rész) csinálja, ami sok…..
A Loapi egy olyan rosszindulatú program, mely kriptobányászatra, DDoS támadásokra képes, és két nap leforgása alatt teljesen tönkre teheti a megfertőzött android készüléket! A Kaspersky Lab kutatói fedezték fel, az eddig még nem látott, bonyolult moduláris architektúrával rendelkező vírust, amely…..
Leesett az első hó, és itt a ködös időszak. Nyilván ezt mindenki észrevette, de nem is ez a lényeg. Hanem az, hogy olyanok is észrevették, akik rettegnek vezetés közben, és/vagy nyárigumival nyomják, még mindig. De most harminccal.  Országúton. És gyűlik mögötte a sor. Megy a paraszt…..
    Micsoda hülyeség! Csak a komcsik, meg a libsik találják ki, hogy nincs rendben az egészségügy. Ezt mondta fideszhívő rokonom, majd bevonult egy csípő műtétre a kórházba. Néhány nap múlva kaptam az értesítést. A műtét sikerült, de a beteg meghalt. Kórházi fertőzés. Alig fél éve egy másik…..
OrbanseggenLorincz 2017.11.28 10:51:36
@MACISAJT: meg ne magyarazd mar te gyoker, miert jo kozpenzt onteni a geci focis buziskodasba allami cegektol bazdmeg. Mert meg nem sikerult attolni azt a torvenyt, ahol egyenesen a te zsebedbol lopjak ki csak siman a penzt a haverok meg elvtarsak. De ha sok ilyen faszkalap luzert talalnak meg mint te, egyszer az is sikerulni fog.
Ritka az olyan poszt, aminek az olvasása (szerkesztgetése) során gyakorlatilag végigröhögöm az egészet, de a mai ilyen. Aki olvasta Gaben egy héttel ezelőtti posztját a 10 (+1) ponttal arról, miért jó Ausztriában élni, az már sejtheti, mire számíthat, aki pedig nem, az sürgősen pótolja, mert anélkül…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Kedves Munkahelyi (T)error blog! Szeretném megosztani veletek az én sztorimat, amit friss diplomás pályakezdőként volt szerencsém megélni és mely intő jelekre érdemes odafigyelni egy-egy adott munkahely választásánál és,…..
OrbanseggenLorincz 2017.11.01 11:04:33
@Szumátriai Patkánymajom: gondolom neked is bolcseszdiplomad van a sikeresebbik fajtabol ;)
OrbanseggenLorincz 2017.11.01 11:25:51
@Szumátriai Patkánymajom: nem vedem a mocskos fideszt, egy betuvel sem mondtam ilyet. Csak arra akartam ramutatni, hogy lehet penzt keresni meg itt is. Ha tanul az ember. Persze ki tudja meddig, ha maradnak ezek a patkanyok (no offense) :))
OrbanseggenLorincz 2017.11.01 11:33:25
@pizo: mehetsz operatornak, a pozi nyitva ;)
Két tanár pályája is a média érdeklődésének középpontjába került az utóbbi pár napban. A sorsukat egy valami határozta meg: a Fidesszel vannak, vagy ellene.  ..
A múltkor már bemutattam a Gearbesten elérhető EU express lehetőségét, most a gyakorlati tapasztalataimat szeretném megosztani veletek. Ahogy korábban írtam, az EU express úgy működik, hogy Kínából először egy uniós országba küldik az árut, majd onnét küldik tovább Magyarországra. Általában a dupla…..
OrbanseggenLorincz 2017.10.07 10:43:35
@Kinai cuccok blog: Hi! Megjött a cucc, kb másfél hetet ültek rajta valahol valamelyik vámon. Szoval úgy tűnik GB is tippel, hogy megfogják-e vagy nem, de ha megfogják akkor intézik, és a költségeket is állják. Engem meggyőzőtt, remélem sokáig működni fog ez a módszer.
A miniszterelnök úrral szoktunk levelezgetni, igaz többnyire eddig ő írt nekem, nekünk, fontos nemzeti ügyekben. Emlékszem például milyen frappánsan fogalmazott még 2012-ben: „az elmúlt két évben mi magyarok sikeresen szálltunk szembe az európai válsággal. Európában egyedülálló módon kimentettük a…..
Ferenc több mint 22 éve él együtt Sclerosis Multiplex betegségével, 16 éves kora óta fogyaszt kannabiszt.  Betegsége nagyon súlyos idegi fájdalmakkal és görcsökkel jár együtt, amik a kannabisz szívása miatt múlnak csak el...
OrbanseggenLorincz 2017.07.07 17:20:33
@1100011: na te is nagyon ertesz a temahoz latszik :))) birom az ilyen tefajta retardaltakat. Politizalni is veletek a legjobb :D ha igazad lenne, retardaltakkal es hulyekkel lenne tele az orszag, ugyanis lehet ujdonsag lesz szamodra: mindenki sziv. Csak az ilyen szemellenzos balfaszok nem latjak a fatol az erdot. Sebaj, legalabb kommenteltek.
Csúfos kudarc lett volna, ha Budapest versenyben marad: lehet, hogy egyetlen szavazatot se kapott volna...
Most, hogy az egykori Story magazinos Ómolnár Miklós összebútorozott a TV2-vel, ahol nem mellesleg azzal a Kökény-Szalai Viviennel dogozik majd együtt (legalábbis egy fedél alatt), aki annak idején kifúrta az állásából, a Ripost nevű sajtótermék sajnos sokkal több emberhez eljut majd, mint addig,…..