Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Termosz

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor elhangzik, milyen fontos a személyes márkaépítés egy művész életében, hiszen ez lehet az eszköze annak, hogy eljuttassa a művészetét emberekhez, rajongói kört alakítson ki, akik majd hallgatják a zenéjét, elolvassák az írásait, megveszik a termékeit. A személyes márkaépítés segít…..
Sziasztok! Ez a bejegyzés arról szól, hogy miként tudnak a zenészek bevételhez jutni a zenei streaming szolgáltatásokon keresztül, és miként segíthettek ti is a zenész ismerőseiteknek, a kedvenc együtteseiteknek, előadóitoknak manapság. Mindannyiunknak lehetősége van arra, hogy ingyen támogassuk…..
Sziasztok, Eszter vagyok. Az én történetem az, hogy semmilyen közösségbe nem tudtam beilleszkedni. Sem az iskolában, sem a munkahelyeken. Egyszer régen még hittem abban, hogy rendes állásom lesz álmaim munkahelyén. Szövegekkel akartam dolgozni, regényeket fordítani vagy szerkeszteni, és ebből…..
Montenegrónak van nagyon szép része. Nem voltak emberek, közben olyan jól sütött a nap, és fújt a tenger felől a szél. Október közepén már nem lehet úszni, túl hideg hozzá a víz, de egy-két turista ugyanúgy szerencsét próbált a hidegben. Persze még sokan napoztak a parton. Senki nem figyelt fel rám…..
Korábban már említettem (egész pontosan ebben a posztban), hogy a fél életemet belepakoltam a gyűrűs kalendáriumomba, és a logikám alapján miért pont a blogbejegyzések tervezése zajlana valahol teljesen máshol? Keresgéltem több helyen is nekem való tervezőt, amelyet lefűzhetek a többi papír mellé,…..
Termosz 2017.04.16 10:43:55
Szóbeli vizsgán rám szólt a tanárnő: „Lilapulcsis! Mindent a meghatározással kezdünk, azután soroljuk a jellemzőit.” Okulva abból most pótolom a hiányosságot. Írtam már jó sok könyvmolykezelési útmutatót, de egyszer sem mondtam el ki is számít könyvmolynak. Vegyél kézbe egy írószert és papírt,…..
Egyáltalán nem mozgok otthonosan az LMBT könyvek világában, mert valahogy soha nem fogott meg eddig egyik történet sem. Becky Albertalli első regénye mégis felkeltette a kíváncsiságomat, a Simon és a Homo Sapiens-lobbi egy ideje várólistás már nálam. Az ismeretségi körömben többen áradoztak róla,…..