Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Épüljön stadion a CEU helyére

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Besokallt a Néppárt, hogy már megint hülyére akarja venni a Fidesz.  Hosszú távra eldönti a Fidesz (és Magyarország) helyét Európában, miként dönt most a miniszterelnök.  Piros sarokban: Macron, kék sarokban: Orbán az európai választások előtt...
Viktor korábbi szóvivője a BBC Hard Talk című műsorában szerepelt, amikor bakot lőtt. A riporter megkérdezte tőle, hogy miért vannak utcán a nemzetközi felháborodást kiváltó Soros-Juncker plakátok. Ő meg azt válaszolta, hogy hát azért, mert kampányidőszak van...
• Orbán tisztában van azzal, hogy a nehéz kő könnyen elrepülhet, és akkor ki tudja, hol áll meg, s kit hogyan talál meg • Weber szóban ismét elítélte a magyar illiberalizmust, de változatlanul épít a Fidesz támogatására, hogy a Bizottság elnöke lehessen, a CSU ugyanakkor kiállt Orbán mögül • A…..
Féláron esznek. Ráadásul a királyi vár új lakója fordítva fogja a kést, miközben a Gundel szotyimenzáján a vagdalthúst szeleteli. Kedves #Gundel - ez aztán remekmű. Igazi Fine dining...
• Az új cseh külügyminiszter nem azt mondja Magyarországról, mint a főnöke  • Orbán már exportálná Dél felé politikai sikerének ugródeszkáját: a sajtó megszállását  • Minden kormányzati propaganda ellenére Magyarországon a nagy többség még mindig jó véleménnyel van az unióról, az EP-választásra…..
JogÁsz Emberségből elégtelen 2018.10.21 13:31:13
Negyedik nekifutásra csak sikerült a Fidesz-parlamentnek megalkotnia a legszemetebb, legembertelenebb, leggyalázatosabb törvényt. Igaz, kellett hozzá egy barba-trükk, de megoldották. Már 2011-ben is megpróbálták kriminalizálni a legszerencsétlenebb emberek utcán lakását, és már akkor is úgy, hogy…..
• Az Európai Tanács szakértői szerint a magyar rendőrök igenis verik az illegális migránsokat  • A német kancellár és a francia elnök sajnálatos módon épp azt támogatja az EU-s csúcs előtt, amit Orbán legújabban kézzel-lábbal ellenez • Kovács Zoltán: Ugocsa non coronat! ..
Épüljön stadion a CEU helyére 2018.09.20 02:44:41
@hobb: "HOVA TŰNTEK AZ EZERMILLIÁRDNYI FORINTJAINK? "

Sajnos a magyar liberalisok aktiv kozremukodesevel 2010- ig kulfoldre, Nemetorszagba, Franciaorszagba vandorolt. Az illegalis bevandorlas megallitasa mellett, elsosorban ezert haragudnak rank, mert Orban megallitotta ezeket az ezer milliardokat.
Orbánnak állítólag a bevándorláspárti politikusok az ellenségei, pedig valójában Európában ma már ő az egyetlen, aki fenn akarja tartani az ellenőrizetlen, illegális migrációt. Nem véletlenül: a hatalma függ ettől...
Épüljön stadion a CEU helyére 2018.09.19 12:06:54
@dsts: "Ha Orbán ekkora nagy szent volt 89 előtt, akkor miért fúrt meg az MSZP-vel karöltve minden eddigi kísérletet az ügynökakták nyilvánosságra hozataláról? "

Mert nincsennek ügynök akták. Az MSZMP, a mostani ellenzéki pártok az akták 98 %-át megsemmisitette 1985-1989 között. A véletlenszerüen megmaradt maradék kizárolag igazságtalan lejáratásra lenne jo, nem az igazsag kideritésére.
Az EP-szavazás utáni első, minden tekintetben és értelemben nívódíjas Tények lesz az a műsor, amit oktatni lehet majd mindenféle tévés meg újságírói iskolában/szakon, hiszen iskolapéldája annak, hogyan kell propagandahíradót gyártani. Persze még az is lehet, hogy tényleg oktatni fogják, de pont nem…..
„Na, neee!”, gondolom, „Huszonöt perccel előbb érkeztem és még ez is!” Barátommal megbeszéltük, hogy beülünk valahova beszélgetni egy kicsit, és az imént hívott, hogy negyven percet késik. Egy kávézóban ülök, zsúfolásig tele van, az asztalkák pedig túl közel vannak…..
Blogadó A propaganda hatása 2018.09.07 18:57:24
Áprilisban, a Fidesz KDNP teljesen meglepő választási győzelme után, úgy döntöttem elvégzek egy kis kísérlet szerűséget, és megpróbálom leírni az eredményét, közérthető módon. A kísérlet lényege az volt, hogy beléptem Fideszes csoportokba, és próbáltam megfigyelni az ott tevékenykedő emberek…..
Nem áll jól Orbán európai játszmája...
Épüljön stadion a CEU helyére 2018.08.31 14:43:03
@valaki nagyon más: "Ezt a sok blődséget és csúsztatást, ami ebben a blogban van! "

A blogger egy durcas ovodas, aki szanalmasan gunyolodik, mert meg mindig nem tudja feldolgoni a 3. ketharmadot.
A magyar sajtótörténet legabszurdabb negyedórája: így örömködöttek a pártállam agitátorai a Hír TV visszafoglalásán. ..
Épüljön stadion a CEU helyére 2018.08.04 02:48:16
@seepheerd: Szerintem a tobbseg, en is, ROHOGNI, GUNYOLODNI, KARORVENDENI jar az indexre . :))))))
Imadom hallgatni a libantak szanalmas vonyitasat tehetetlensegukben.
Ha nem kovettetek volna el annyi ocsmany szemet aljas gonoszsagot az orszagunk ellen, akkor kepes volnek konyoruletesen egyutt erezni a legyozotekkel. De ennyi aljas gonoszsag utan, a 2004-es 23 millio romanozos magyar gyulolet, a 2006-os tomegbe lovetes, az Olimpia megbuktatasa, az orszag iszlamizaciojanak elosegitese utan, mar azt mondom, NINCS KONYORULET, PUSZTULJATOK AZ UTOLSO SZALIG.
EGYSEM MARADHAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!! SENKI, SEHOL SEMMILYEN pozicioban. A legutolso libbant bloggert is le kell vadaszni.

PUSZTULJATOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PUSZTULJATOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PUSZTULJATOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PUSZTULJATOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PUSZTULJATOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PUSZTULJATOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PUSZTULJATOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Valahogy nem értem miért van mindenki felháborodva Orbán Viktor Izraeli utazásán, ahova a honvédség gépén ment.  Már a vásárláskor lehetett tudni, a gép nem a Honvédség kötelékében fog sebesülteket menteni, hanem a kormány úri hóbortjának a kielégítésére fog repdesni szerte az világban. Mert mi egy…..
Épüljön stadion a CEU helyére 2018.07.21 19:06:40
@öreg baka nem rakéta: A sorosberenc lipsik azok, akik szet akarjak verni a nemzetallamokat, szeretnek megszuntetni, a magyarorszagot, a magyar nyelvet, kulturat, at akarjak jatszani az orszagot az araboknak. Es egy egyseges orszagok nelkuli iszlam allamot akarnak Europaban.
Az ellenzeki partok, es a tamogatoik 95-98 % idetartozik.
Épüljön stadion a CEU helyére 2018.07.21 20:34:41
@regbor: Nem kell a hulye duma. A liberalizmus, egyenelo az arab bevandorlassal. Es az egesz libbant tabor evek ota a felsokorlat nelkuli arab es neger bevandorlasert harcol. Mert ezekkel a nemieroszakolo terroristakkal akartatok valasztast nyerni.
Demokrácia, diktatúra – sokáig azt gondoltuk, e fogalmak jól megkülönböztethető valóságot jelölnek. A Fidesz azonban feltalálta a demokratikus diktatúrát és a diktatórikus demokráciát...
Fotó: Guido Bergmann/Bundesregierung - Pool via Getty Images Hungary Annyira nagyon magas labdát adott az ötös számú Fidesz-párttagkönyv tulajdonosa a magyar kormány egyes számú üzenőfüzetében, a Magyar Időkben, hogy szinte fáj leütni. Bayer Zsolt ugyanis terjengős publicisztikában fejtette ki,…..
Nettó nácibeszéd a kormánypropagandában. 3 év börtön jár érte, de biztos feltörték Bayer Zsolt számítógépét is...
Az áprilisi választás után ellenzéki körökben felütötte fejét az a vélekedés, hogy az Orbán-kormányt már csak valamilyen gazdasági (világ)válság mozdíthatja el a helyéről. Ebben van is valami, hiszen az újabb kétharmadnak feltétlenül szükséges, de nem elégséges feltétele volt az abszurditásig…..
Sem a Paksi Atomerőmű, sem Paks2 telephelye nem földrengésbiztos. Kiderítették: törésvonal húzódik alatta, és a területet jól ismerő geológusok szerint egyáltalán nem kizárt, hogy akár 5-ös erősségű földrengés következzen be. Ez atomkatasztrófát is okozhat...