Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fradi-Mate

0 bejegyzést írt és 462 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Öt év oroszországi vendégjáték után hazatér ifjúsági válogatott csatárunk. Az előző szezont az Atlant Mityiscsiben töltötte, a moszkvai juniorbajnokságban játszott, nyáron közel állt ahhoz, hogy MHL-es szerződést kapjon a Krilja Szovjetovban, de hiányzott az orosz…..
Az UTE szakosztályvezetése a következő közlemény közlésére kérte blogunkat Csabai Gábor nyilatkozatával kapcsolatban, amely szerint a FTC jégkorongcsapata csütörtöktől a Megyeri úton edz és játszik: "Az UTE meglepetten értesült a hírről, miszerint megállapodás jött…..
Fradi-Mate 2010.09.16 07:28:16
@gabute: Vagy ha már szarkavarásról van szó, melyik csapat szopatta a saját válogatott játékosát pl.: Bertát? Vagy korábban az utánpótlás játékosait? Gondolkozzál talán, amig nem csesztetnek nem értem mért kell beszólnod másnak.
Fradi-Mate 2010.09.16 22:20:07
@progmet: Ezek tények, nem mocskolódás.
@gabute: Látom az értelmiszinted eléri a béka...-ét.
Fradi-Mate 2010.09.16 23:20:44
@progmet:
De most a foci,h jön ide ?:) nekem csak annyi volt a bajom,h gabute stílusa kicsit bicska nyitogató volt. Én általánosságban jól elbeszélgetek itt az újpesti drukkerekkel, nem célom ezen változtatni, csak gabute azért már az előző topicban is oltott végig és ez már szúrta a szememet,ennyi:)
A Ferencváros új alapokra helyezte jégkorongcsapatát. Csabai Gábor, az új szakosztály-igazgató kijelentette, csak az hokizhat az FTC-ben, aki mindent ennek tud alárendelni. Többen nehéz helyzetbe kerültek, mert a megszokott amatőr, félprofi viszonyok miatt munka mellett…..
Két korábbi válogatott csatár érkezett a Ferencvároshoz, értesült az Üllői út 129. A 30 éves Kiss Gábor egyéves újpesti kitérő után írt alá a zöld-fehérekhez. A 34 éves Sándor Szilárd négy év szünetet követően térhet vissza, de vele még csak tárgyal az FTC. Hír még…..
Fradi-Mate 2010.07.23 21:58:15
@KrisztiFTC:
Megértelek teljes mértékben. Csak gondolj bele, ha szarul érzi magát itt,szarul fog játszani- lehúzza a sorát és csak a pénzt viszi el.
Én sem fogom elfeljteni,amiket csinált,de nekünk meg a klub érdekeit kell néznünk. Ha egy Mol liga győzelemre esélyes csapathoz ő kell a vezetőség szerint,akkor nem tudunk mit tenni...Első körben szerintem nekünk kell nyelni egy nagyot és megnézni,h Kocka mit akar most tulajdonképpen. A pénzért jön-e vissza vagy azért,h bizonyítson...eléggé szar ez a helyzet...
Fradi-Mate 2010.07.23 22:07:58
@KrisztiFTC:
Persze,világos. Nincs mit bizonyítanunk,ez tény.
Az meg legyen az ő baja,hogy egy suttyó volt,mert csak az édesapjára hozott hatalmas szégyent. Később erre visszagondol,hidd el nagyon szarul fog esni neki.
Fradi-Mate 2010.07.23 22:30:00
@KrisztiFTC:
Ne is mondd. Alig várom,hogy a csapat kikorizzon a jégre és elkápráztassanak minket :)
J. P. MacCallum és Peter Sevela továbbra is a Dab.Doclerért dolgozik, ez derül ki Azari Zsolt mai nyilakozatából. A klubvezető kifejtette, 15 játékosuknak van érvényes szerződése. "A csapat gerince tehát adott. A hiányzó játékosokat, ahogy eddig is tettük, saját nevelésű…..
Fradi-Mate 2010.07.14 21:45:24
@Trailblazers1: Hegyi meg Beue megmaradt volna akkor kegyetlen jó lenne a most is kiváló csapat
Eddig nyáron forró, télen jéghideg csarnokban játszott a Sapa Fehérvár AV19, ez a helyzet a jelentős átalakítások miatt megváltozik. Ocskay Gábortól megtudtuk, télen 10-14 fok lesz a levegő hőmérséklete, nyáron viszont nem lesz túl meleg, így minden évszakban jobb minőségű…..
Fradi-Mate 2010.07.13 22:32:49
@F. Kapus: Respect :D
"Ad 2: Ha jól értettem, azokat a játékosokat állítottad példának az előbb, akik szartak a hazájukra, és nem jöttek el a 2009-es vb-re segíteni annak a szerencsétlen 5 NHL-es és 7 KHL-es szlováknak, akik 4-3-as megsemmisítő vereséget bírtak mérni a félamatőr-félprofi, testnevelő tanárokkal felálló magyar válogatottra."
Ez kurva jó volt és kibaszottul igaz,hogy így fogalmazzak :D
"Meglepő taktikát fogunk játszani a szezonban, nekimegyünk mindenkinek, végig támadásra fogunk törekedni, mert fiatal, energikus csapatom fizikailag mindenkivel fel tudja venni a versenyt" – mondta blogunknak Kóger István, a Sapa Fehérvár AV19 Mol Ligában induló…..
"A Dab.Docler vezetőinek bizalma megingott irányomban, amire szerintem nem volt ok. Meg akarom mutatni, hogy más csapatnak akár 37 évesen is tudok segíteni" – mondta Borsos Attila, miután elköszönt a dunaújvárosi csapattól. 1995 óta jégkorongozott ott az erdélyi…..
A 26 éves Vitalij Gavriljuk nagyon ponterős támadó játékos. Végigjárta hazája utánpótlás-válogatottjait, legnagyobb sikerként 2003-ban tagja volt a divízió 1-et megnyerő juniorszelekciónak. Itt együtt szerepelt a Mol Liga egy másik remek csatárával, Vitalij Kiricsenkóval.…..
Budai Krisztián hosszabbított a Ferencvárossal, és Timo Lindstöm személyében társat is kapott, tájékoztatta blogunkat Csabai Gábor szakosztály-igazgató. A csapat két egymást kiegészítő kapussal kezdi a szezont. A 24 éves finn hazája másodosztályú bajnokságából érkezik, de…..
Mi lenne alkalmasabb terep a nemzetiségi sérelmek felhánytorgatására, mint egy focimeccs? A trianoni békediktátum kilencvenedik évfordulóján adja magát a kérdés: szoktak-e Szlovéniában is a focipályák kerítésére aggatni Nagy-Szlovénia térképeket? Van-e egyáltalán…..
Fradi-Mate 2010.06.05 11:31:24
Én nem bántásból mondom a blog írójának,amit fogok. Érdekes volt,amiről írtál,mert nem voltam tisztában a szlovén múlttal ennyire. De a magyar sérelmek rendíkül nagyra csapnak. ti összesen a világban nem vagytok 2.5 millióan. Mi viszont 2.5 millió nemzettársunkat veszítettük el még 200 ezer négyzetkilóméter mellett. Magyarság számára szentnek tekintett, történelmi helyek kerültek csehszlovák,román,jugoszláv kézbe. Ezeket a helyeket lehugyozták,elhanyagolták, hagyták tönkremenni és elveszni. Nem is beszélek a helyi magyarságot ért sérelmekről,-háborús bűnösség elve, vagyonelkobzás,kilakoltatás- minket magyarokat felsorolni nem tudom, az utóbbi 90 évben hányszor és milyen mértékben ALÁZTAK meg. A fizikális terror egy dolog,de a szellemi talán még súlyosabb. Igaz a mondás szerintem,hogy : Aki nem volt még magyar,nem tudja mi a fájdalom. A II.Vh idején a foglalások Magyarországtól nagyrészt etnikaiszigetek szerinti volt, melyek teljesen jogosnak minősíthetőek. Egyedül a Kárpátalján volt többségben a ruszinság. Rendkívül mód dühítő egyébként Slota és Ficó diszkriminációja,provokációja, ami nem most kezdődött el, hanem évek óta zajlik már. Nyelvtörvény-csak a magyarságra nézve veszik komolyan,-Kettősállampolgárság- szintén csak magyarokat büntetnek ezzel. Magyarország részéről,míg a kisebbségek kollektív jogokban részesülnek és nem érik őket bántalmazások, addig szlovákoknál ez rendszeres.

Nestrot10 : Te meg inkább takarodj innen...Aki nincs tisztában Trianon társadalmi hatásairól és inkább leszarja, az kapja be a faszt.
Meghívásom a magyar válogatottba nagy megtiszteltetés és élmény volt számomra, és örülnék, ha ismét lehetőséget kapnék a szereplésre, nyilatkozta blogunknak Ladislav Sikorcin, aki félévnyi magyarországi vendégjáték után kijelentette, magyar válogatott szeretne lenni. A 24…..
A magyar jégkorongsport fejlődésének fontos feltétele, hogy minél több képzett magyar utánpótlásedző dolgozzon a fiatalokkal. Sokan nagyon várják, amikor a jelenleg aktív válogatott játékosok edzőként adják át tudásukat. Az idő közeleg, ezt jelzi, hogy egyik szapporói…..
Ismét Oroszország vezeti a világranglistát. Az olimpia után Kanada került az élre, de a rossz vb-szereplés miattOvecskinék visszaelőztek. A dobogó alsó fokáról a svédek a finneket küldték eggyel lejjebb. Ezzel a 2011. évi vb csoportbeosztása is megvan. A szlovákok remek olimpiai…..
Az olasz válogatott mindent megtett az A csoportos világbajnokság kiesés elleni körének utolsó játéknapján a bent maradásért, de az erőfeszítések hiábavalóaknak bizonyultak. Mivel a csoport másik meccsén a franciák magabiztosan verték 5-3-ra a kazahokat, Olaszország csak akkor…..
Nagy és merész vállalkozásba fogtam: Top10 összeállítást készítettem az elmúlt évszázad legjobb labdarúgóiból. Arra voltam kíváncsi, hogy hány csapat erejéig állnánk a versenyt a világválogatottal. Legnagyobb örömömre és kellemes meglepetésre azt látjuk, hogy mind a…..
Szerdán befejeződnek a B és a D csoport küzdelmei a németországi világbajnokságon. Délután Dánia–Németország és Olaszország–Lettország, este Finnország–Egyesült Államok és Kanada–Svájc mérkőzésre kerül sor. Csehország keddi veresége komoly…..
Fradi-Mate 2010.05.12 16:08:37
Fradi-Mate 2010.05.12 16:19:13
@kovacsistvan:

Ezért mondtam az 50-50%, meccs kezdés előtt mindenkinek 50% esélye van. XD

Jó,akkor úgy mondom ,hogy benézhet meglepi :)
Fradi-Mate 2010.05.12 17:35:03
@Rothstein:

Az olaszok az olimpiai selejtezőn simán leléptek minket 4:1re. A franciák tavaly a németeket ejtették ki a csoportjukból és egész jól tolják most is. Egyáltalán nem biztos, hogy jobban járnánk velük.
Vasárnap délután (16.15) Fehéroroszország–Kazahsztán és Csehország–Franciaoszág, este (20.15) Szlovákia–Oroszország és Norvégia–Svédország mérkőzésekre kerül sor a németországi világbajnokságon. A torna első négy mérkőzéséből kettő is…..
A szurkolók két csoportra oszthatók: vagy a játékvezető ítéleteiben látják a legnagyobb problémát, vagy egyéni hibák miatt egyes játékosokat említenek a vereség forrásaként. Szerintem az az igaz, ami az igaz: azért vesztettünk, mert lassúbbak voltunk a szlovénoknál. Mondjuk…..
Szlovénia megérdemelten jutott fel az A csoportba, a döntő mérkőzésen sokkal jobban játszott, mint a magyar válogatott. A második harmadban messze-messze fölénk nőttek, és bár akkor még csak egy góllal mentek el, látszott, hogy nagyon nehéz lesz újítanunk. Nem is sikerült,…..
Fradi-Mate 2010.04.25 22:08:26
@Henry The Navigator:
Picsába...Akkor viszont Bartalissal kell összetenni Palkót,mert ő tud jól osztogatni. Rá kéne szánni az időt most arra,hogy csináljon egy rendkivül jó második sort. Mert anélkül nem jutunk fel.
Fradi-Mate 2010.04.25 22:48:28
@Henry The Navigator:
Az a bajom Sikorcinnal,h az ideji szezonja neki is szar volt :S Ha produkálná az első szezonját akkor lenne igazán nagy esélye.
Fradi-Mate 2010.04.25 22:59:05
@Henry The Navigator:
Jó lenne felszívná magát,mert tényleg nem egy béna gyerek.
Tízezer-ötszázan érezték úgy Hannoverben, hogy meglesz a Scorpions első német bajnoki címe, és igazuk lett. A DEL-döntő harmadik mérkőzésén két harmad után 2-0-ra vezettek a hazaiak, de az alapszakasz-nyolcadikként döntőbe jutó augsburgiak az 52. percben egyenlítettek. A…..
Szlovénia nagy arányú győzelmet hozó, de egyáltalán nem hibamentes mérkőzésen verte 8-3-ra Dél-Koreát a negyedik fordulóban. A mérkőzés után nyilatkozó szlovénok többsége már elsősorban a pénteki döntő felől közelített a szerdai teljesítményhez, és természetesen a…..