Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boodler

0 bejegyzést írt és 232 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokkoló meglepetésként hat majd mindenkire, ha feltárom, a Lazio egyik legendájáról szóló posztunkat melyik állandó kommentelőnk jegyzi. Természetesen Esti "Szom Ki-Van" Kornél mesél nekünk az olasz (és az angol) futball egyik legellentmondásosabb figurájáról, Paolo Di…..
Boodler 2010.08.18 09:48:17
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
"...tízből hét azt az átkozott gólt fogja mondani, a legnagyobb csalások egyikét, ha megkérdezed, mi jut eszébe Maradonáról. Próbáld csak ki."

Én vagyok a 10-ből 3-ból egy. :)
Nekem az edzői "munkássága" (VB-n, főleg a németek ellen) az, ami elsőre eszembe jut róla. Nyilván nagyban befolyásolja, hogy játékosként nem láttam és friss az "élmény" tőle a VB-n.

"Az a szerencse, hogy én még láthattam az utóbbi 50 év legjobb játékosát, aki nem Lanúsban, hanem Marseille-ben született. "

BEZONY!!
Nou San Trafford Cleverl(e)y done! 2010.07.29 13:15:00
"Houston, baj van!" - sóhajthattak fel az MLS nagy barátai úgy az All Star-meccs első negyedórájának végén. Látva az eredményt, nehéz eldönteni, mennyire tisztelték Sir Alexék az amerikai bajnokság kirakatmeccsét, mindenesetre ha már bevették a turnéállomások…..
Nem azért érzek óriási és mindent elsöprő elégtételt, mert Maradona megsemmisült, és ostoba, kocsmába való hőbörgésének szikrányi hitele sem maradt a továbbiakban, hanem azért, mert a Labdarúgás a helyére tett egy magáról megfelejtkezett pojácát.   Sokszor a…..
Megkaptuk a legrosszabb nyolcaddöntőt két órában, illetve az ír őshaza rangadóját, de azt csak tévéfilm-terjedelemben. Nincs az a 24 csapatos VB, amin egy Paraguay-Japán összejönne az egyenes kieséses szakaszban, de a továbbjutó legalább a következő körben nem ugyanilyen…..
Boodler 2010.06.30 15:13:00
@Csöncsön:
"Amennyit kellett, annyit láttam." = Nem láttam 2-nél többet. ;)
(Nem ám komolyan venni meg ilyenek)
Azt sem tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk. Valaha létezett az olasz futball nevű dolog, aminek minden más ország szurkolói számtalanszor kívánták az azonnali halálát vagy nemzetközi eseményeken történő betiltását, lehetőleg megszégyenítő módon. Sokan mások pedig az…..
Boodler 2010.06.25 15:10:41
@horas:
Uruguay:
"És az elődöntőben Német,Angol,Argentín,Mexikó kvartettel szemben is símán van keresnivalójuk."

Másik ágon vannak:
www.fifa.com/worldcup/matches/kostage.html
Régi álom valósult meg, mikor végre 2010. májusában ott álltam a Fratton End-en. Hallgattam a 21 000 torokból feltörő „Play up Pompey, Pompey play up!” csatakiálltást a Big Ben harangjainak dallamára. És láttam egy patinás futballklub talán utolsó hazai meccsét……..
Nem kevés döccenővel, a rút, kegyetlen balsors korbácsa alatt nyögve, de ráfordultunk  a mennyország kapujához vezető Lövőház utcai célegyenesre – már csak kettőt kell aludni a II. NST-kupáig. Anglia,  Dél-Afrika, Nigéria, Olaszország, Szerbia, Új-Zéland és a…..
Boodler 2010.05.27 22:00:33
@heinrich:
"helyette kék-fehér szerkóban játszó görög/olasz van"

Kicsit kuszának tűnik nekem a jelentkezés, ez a kék-fehér csapat már megvan?
Nou San Trafford Pimp My Schweiz 2010.05.26 07:30:00
A focit a zenével kombináló sorozatunk negyedik darabjának leginkább a svájciak szurkolói blogján lenne a helye, ugyanis vélhetően a Nati aktuális vébéhimnuszához van szerencsénk, mégis kirakjuk, mert kihagyhatatlan. Eredeti, hamisítatlan glam-rap következik az Európa-szerte…..
Boodler 2010.05.26 19:34:51
@imici77:
Szombatra esőt mond, nem is keveset. :(

Ezzel együtt valamilyen csapatbeosztásos / jelentkezős poszt tényleg jó lenne. (vagy erre ott a múltkori?)
"Csöncsön és Rizla közt szakadék, / Nem baj, a lényeg, hogy ad a gép... / Popp fényezi Calcio-ját, / Kroos meg Uli hátsóját - / A többin míg csámcsog a maradék..." (montipájton)Az NST-n hagyomány tény, hogy  súlyosan elmebetegek vagyunk és ezt egy percig sincs…..
Boodler 2010.05.21 10:40:30
@somerset:
Már ezt is rímelve akartam olvasni.
:)
A spanyol bajnokság utolsó fordulójában semmi meglepő nem történt, a Barcelona egyértelműen a legjobb csapat, amely az utóbbi 20 szezonból 10. alkalommal lett bajnok, míg a Real Madrid cím nélkül maradt, ami minden bizonnyal Manuel Pellegrini állásába kerül majd. Az egyetlen…..
Boodler 2010.05.20 21:52:21
@Xavi06:
"1....Mondj kérlek a világ bármely bajnokságának bármely csapatából egyet, ahol több van."

Szerintem az alsóbb osztályokban biztos van olyan, hogy akár 15+ saját nevelés van a klubnál.
(Ne vedd kötekedésnek, értem mit akartál mondani, csak egy ilyen magaslabdát kihagyni... :)
Egy olyan kiegészítés szerintem elférne, hogy "a BL 32 csapata közül")

@Csöncsön:
"Viszont bennük mindig ott van a potenciál, hogy legyőzzék/megelőzzék a nagyokat."

(Valencia.)
Hogy 1-1 meccsen legyőzzék a két nagyot, az Ok. De, hogy megelőzzék őket a bajnokságban? Igen?
Aki kételkedve fogadja azt a megállapítást, hogy az Internazionale jelen pillanatban a világ legjobb klubcsapata, az méltóztasson megnevezni azt a csapatot, amely szerinte egyértelmű esélyese lenne egy olasz bajnok elleni meccsnek. Senki? Oké. Amikor szeptember 16-án az Inter nekifutott…..
Boodler 2010.05.18 19:23:24
@balu11: Minden szóval egyetértek.
Ilyenkor lehet +1-ezni? :)
Boodler 2010.05.18 21:14:45
@madbalee: 20:55
"I did an incredible run at Old Trafford with Porto in front of the biggest coach you can have in the world of football".

Ennyi. :)

Érdekes egyébként az a rész (~18:30-tól) ott a "homokdobásról".
"Sand from Catalonia. Special soil. Special sand."
A réz kémiai vegyjele Cu, rendszáma 29, de ez senkit sem érdekel, hiszen nyilván az aranyra hajt mindenki. Különösen igaz ez a május 29-én feldübörgő NST-kupára, melynek sikerült méltó helyszínt találnunk. Így most felszabadult egy kis időnk, melyben rendületlenül tovább…..
Boodler 2010.05.11 09:25:37
Ismerjük a BL-indulókat, ismerjük az EL-indulókat, ismerjük a kiesőket. Anglia másra sem vár, mint a világbajnoki keret kihirdetésére. Várjál, ja igen! Lesz itt egy bajnoki címről döntő forduló is teaidőben, mely után tudni fogjuk, hogy megdől-e a Liverpool és a Manchester…..
Boodler 2010.05.10 17:52:40
@Lacóka:
Modricot hozták szóba a MU-val, ha igaz akkor gondolom Carrick megy a másik irányba.

Gibsont én is komálom bár csak idén vettem észre.

Egy rövid szösszenet a témában:
uk.eurosport.yahoo.com/football/paul-parker/article/24154/

Az utolsó 3 bekezdés érdekes.
Az is előfordulhat, hogy minden kérdés eldől a hétvégén, de mi inkább a jövő heti horrorra esküszünk. Lesznek teljesen érdektelen meccsek, köztük olyan is, ahol egy magyar focistát fognak ünnepelni, lesznek félig érdektelen meccsek, és lesz két óriási téttel bíró…..
Megnézzük, hogy a futball méltatlanul komolyan vett frázisa, mely szerint a frissen kinevezett edző olyan új impulzusokat hoz egy csapatba, amelyek segítségével garantáltan megnyeri az első meccsét, igaz-e az agyonvert kolibri dinamizmusával futballozó Hamburg esetében. Megláthatjuk…..
Aki kétszer egymás után úgy el tudja bizonytalanítani a Barcelonát, hogy a címvédő jobban hajaz a Schalkéra, mint bármikor története során, annak a BL-döntőben a helye. Aki 90 percet lehoz úgy a Barcelona ellen, hogy a hat trófeát birtokló csúcsklubnak hazai pályán…..
Boodler 2010.04.29 11:50:26
@vargasanyigól:
"Azt láttátok, hogy végén RÁKAPCSOLTÁK A LOCSOLÓT a a szurkolóik előtt a pályán ünneplő Interesekre?
Úgy látszott, hogy csak a pálya azon részén ment a
locsoló.... nem egy nagy klubhoz méltó dolog....
"

Ne felejtsd el, hogy ők több mint egy klub.
;)
Boodler 2010.04.29 14:46:02
@imici77:
Ha egy (bármely) csapatnál van pénz és az edző nem vesz játékost az mindig Wenger hibája.
:)
Boodler 2010.04.29 16:56:48
@neeskens: Ugye? :/
Labdafényezés, zsebkendőnyi cselek, bokapasszok? Az kell? A hazai pályána 1-3-ról kezdő Barcelona hozza neked, hiszen muszáj hoznia, ha nem akarja újra felgerjeszteni az "első erős csapat..." kezdetű mantrát. Sziklaszilárd, mérnöki pontossággal megkomponált…..
Boodler 2010.04.28 18:26:26
@horas:
Samuel Eto'o, Maicon, Walter Samuel, Javier Zanetti will all miss the final, should inter qualify, if they pick up another booking.

eurosport.yahoo.com/28042010/58/champions-league-inter-set-gamble-sneijder.html
Boodler 2010.04.29 00:46:17
@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": Jól láttam, hogy Valdes meg akarta verni Mourinhot? + @effberg: ennyire visszataszító és vérlázító dolgot még életemben nem láttam... egy örülő csapatra rányitni a locsolórendszert és vizespalackal dobálni egyszerűen mindennemű intelligencián aluli

Te jó ég miről maradtam le.
Két kérdés: 1. mikor és hol adják le újból a meccset?
2. addig is valaki részletezné mi történt pár szóban? (A fentebb idézet eseményeket.)

Előre is köszi!

Az eredményről a videó első 7 másodperce ugrott be:
www.youtube.com/watch?v=plvpV9p0ywg
A Bayern ott folytatta, ahol szerdán abbahagyta. Azzal a különbséggel, hogy Olic szerbszagot szimatolt, felcsatolta a bajonettet, és rárontott a hétvégén jókat szundizó franszia védőkre, akik nem értesültek arról, hogy az edzőtáborban karaoke és golfütő a minimum, ha tovább…..
Boodler 2010.04.28 13:06:30
@real mesterm:
"TVn keresztül megállapítja valaki, hogy mekkorát doppingoltak, és ezért esett ki a Lyon, az télleg szánalmas pöppet:) "

Várd ki az estét! ;)
Boodler 2010.04.28 17:49:26
@Mr.AT:
Maicon is úgy mondja, hogy omlósz. :)
Ezt a párharcot valahogy mindenki elintézi azzal, hogy "innen lesz majd ellenfele az Internek - vagy a Barcelonának". Az mindegy, hogy melyik. Hát, kérem szépen, nem mindegy. A 2001 után döntőbe vágyó Bayern Münchennek sem, még kevésbé a története első jelentős európai…..
Boodler 2010.04.27 22:25:52
Fokozatosan megkapjuk válaszainkat a korábban feltett kérdésekre, ezen a hétvégén például két dolog dőlt el: egyrészt a Wolfsburg semmiképp nem fog indulni nemzetközi kupában, másrészt bajnoki helyezése alapján szinte biztos, hogy a Hamburg se. Pontszámban beérte a Schalke a…..
Két évvel ezelőtt hasonló helyzetben az történt, hogy a Roma a tuti kieső Livornót fogadta, de csak döntetlent játszott, és ott nagyjából el is dőlt, hogy nem lesz bajnoki cím (bár az utolsó fordulóig hajtották az ideihez hasonlóan leeresztő Intert). Most ráadásul még a…..
A bajnoki cím kvázi-eldőlését vízionáltuk, erre a két legdigóbb PL-csapat egymás után letolta a gatyáját és odacsinált a megterített asztalunkra, közvetlenül a Jack Daniel’s steak és az extra cold Guinness mellé. Ez egyben azt is jelenti, hogy bármi történik a…..
Nehéz dolga lesz a ma pályára lépő csapatoknak, ha felül akarják múlni a milánói történések intenzitását, de reméljük, valami hasonlóra készül a Bayern München és a Lyon. Mindkét csapat túl van egy komoly bravúron (a MU illetve a Real ellen), és olyan párharcon, amikor…..
Boodler 2010.04.21 21:19:19
@Radio Free Aberrania:
Nem.
Ilyen az, amikor nem tudok jó streamet. (...és különösebben nem érdekel az a meccs, közben már át is kapcsoltam a Discovery-re)
Azért egy bayern győzelem jól jönne a fogadásom miatt.
Boodler 2010.04.22 11:41:38
@Csöncsön:
"A Realnál Capello is megbukott."

Rosszul emlékszem, hogy két (nem egymást követő) ott töltött szezonban kétszer nyerte meg a bajnokságot?
Volt tegnap egy győztes is a pályán, és ha van meccs, amikor nem arról kell beszélni, hogy ki veszítette el, az Inter-Barcelona biztosan az. Nem tudok nem örülni az Inter győzelmének, mert jelenleg az Inter jelenti az olasz futball csúcsát. Ezt a mondatot igen furcsa kimondani, és nem…..
A futball egyik bűvöletes tulajdonsága, hogy ugyanazt a mérkőzést tízezer néző húszezerféleképp látja, és ennek következtében vég nélkül lehet vitatkozni felette. Az egyikük Cervantes korából veszi a hasonlatait, a másik az afganisztáni helyzet szakkifejezéseivel elemzi a…..