Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TPiros

94 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Babaágy blog Hungarocell falipolc 2014.10.16 14:47:05
A legutóbbi posztban a játékos fali polcokról szólt. Most is ez lesz a téma. Egy-két gondolat kimaradt. A legfontosabb, hogy ezek a polcok pillekönnyűek, de óriási a teherbírások a súlyukhoz képest. A polcok ragasztással történő szerelés esetén legfeljebb 5 kg-ig;…..
A polcok minden lakás hasznos kiegészítői, ezeket érdemes a lakás berendezésével egyidőben betervezni a helyiségbe. A nyitott polcok gyakorlati haszna abból ered, hogy könnyen hozzáférhetünk a bele helyezett tárgyakhoz, de akár az ajtó nélküli rendszer miatt alkalmas…..
Segédmotorhoz nem kell tartalék izzókészlet, mert nem gépjármű!6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet:105. § Minden gépjárművön, mezőgazdasági vontatón és lassú járművönkészenlétben kell tartani az első és hátsó helyzetjelző lámpában, a tompítottfényszóróban, a…..
  A határozatlan idejű munkaviszonyt mind a munkavállaló, mind a munkáltató felmondással megszüntetheti. Ettől érvényesen eltérni nem lehet, ezért bármely a rendes felmondás jogának korlátozására irányuló megállapodás, nyilatkozat semmis. Az írásbeli forma betartása…..
A garázstakarítás általában a takarítás azon szekciója, amit leginkább hanyagolnak az emberek. Már az jónak minősül, ha 3 havonta egyszer kitakarítja valaki a garázsát, de ez persze egyáltalán nem így van, mert azalatt a három hónap alatt nagyon keményen megfog a por mindent,…..
A tavaszi nagytakarítás egy valóra vált rémálom. Hatalmas melóval jár relatív otthonunk nagyságától, illetve attól, hogy panellakásban, vagy kertes házban lakunk. Hálószoba nagytakarítás Hogyan érdemes nekifogni a nagytakarításnak? Természetesen pozitívan, fontos hogy…..
Steph Baxter munkáit Pásztohy Panka hűséges törzsolvasónk ajánlotta figyelmünkbe a Facebookon, és jó tette. A leeds-i hölgy munkái ugyanis élettel teliek és frissek. Mindenképp csak ajánlani tudom a gyerekszobák falaira. Vannak itt ismeretterjesztő igényességgel megrajzolt…..
TPiros 2011.08.01 14:17:33
És elérkeztünk oda, hogy megvan a végleges konyhaterv, árajánlat is megvan, amiből még alkudni fogok, de jó alkualap, szóval teljesen rendben van. És így tetszik is, meg praktikus is, tényleg úgy érzem a legjobb amit ki lehetett hozni, végre nem kell többet foglalkozni vele,…..
Van egy-két dolog,vagyis  tárgy, amibe beleszerelmesedtem és foggal körömmel ragaszkodom hozzájuk, mondhatni ezek biztosak, persze csak a halál biztos, de azért nagyon fogok igyekezni, hogy meglegyenek :) Ilyen például a fürdőszoba főszereplője, a kád. Pár hónapja, az egyik…..
"Most raktam össze a 6. üveggel a héten, a fiúk annyira szeretik, hogy nem győzöm csinálni. Szerencsére a férjem lelkesen ment bodzát gyűjteni a töltés eldugott részeire, ahol nem éri kipufogógáz. Nagyon szeretnék egy bokrot a kert végébe, legközelebb kis ásóval…..
Ó boldog békeidők, mikor a színes szagos, félig félgömb, félig gúla formájú, cukorba forgatott zselés cukrot ettük marékszámra a játszótéren lógva. Valakinek megvan még, amiről beszélek? Nem emlékszem, volt-e különösebb márkaneve, de nyáron különösen jó volt, mikor…..
Kevesen tudják, hogy mióta a legtöbbször uszodák fölötti burkolatként használt feszített műanyag álmennyezet hozzáférhető, létezik ennek egy áttetsző változata is. Ez lehetővé teszi, hogy mögé helyezett fényforrásokkal egy szinte teljesen homogén, fénylő felületet tudunk…..
Az ablaktisztítás egy rémálom minden lakásban. Nagyon ódzkodik mindenki tőle, de a napok során be kell látni a koszos ablak láttán: előbb vagy utóbb el kell végezni. Sokan azt gondolják, hogy a takarítás ezen részénél van a leginkább szükség különleges tisztítószerekre,…..
Eddig ismeretlen blogolvasóm küldte a következő képet és kérést : „Lenne egy nagy kérésem ! Esetleg tudnál-e tanácsot adni abban, hogy a képen  látható villanykapcsoló és hozzá illő dugalj hol kapható ? „ — A pontos választ ugyan nem tudom, de…..
 Hosszas előkészítés után felvirradt tehát a nap, amikor végre előrukkolhatok a mai poszttal, pontosabban azzal, ami benne van :)   Szabadúszó festőként, üvegművészként és lakberendezőként dolgozom, de amint azt érzékelitek, nem kevés energiát fordítok…..
Ez már a kész szoba, a festett illetve tapétázott bútorokkal, az sk csillárral, az sk függönnyel és ágytakaróval. Szőnyeget csak drágán találtam volna, ezért, padlószőnyeből vágattam megfelelő méretűt, és beszegettem. Olcsóbban jött ki, és tökéletesen illik ide.Igen…..
TPiros 2011.03.02 15:04:45
  Az internet, a keresőoptimalizálás világába bekerült egy új szó a Seobaglyak. Ez a kreált szó, jelenleg még igazi jelentés nélkül, lett a kulcsszava a 2011-es seo versenynek. A versenyen induló, keresőoptimalizálással valamilyen szinten foglalkozó szakemberek,…..
Nem ismeri termékeinket? Nem tudja mi az a polisztirol? Nem ismeri a holker, a karnistakaró, vagy a kültéri díszléceinket? Nem találkozott még a HungaroStone falburkoló lapokkal? Semmi baj! Rendeljen tőlünk ingyenes bemutatóanyagot, ingyenes szállítással! A kategóriában lévő…..
TPiros 2011.02.04 15:02:29
 Az irodahelyiség gipszkartonozása A gipszkartonozás előtt (és a villanyszerelés után) jöhet a párazáró fólia. építőipar Ezt legegyszerűbben egy ipari tűzőgéppel lehet elvégezni. Ilyenkor határozottan jó a faszerkezet, ezzel a módszerrel nagyon könnyű a fólia…..
TPiros 2011.02.04 14:55:40
Az átvett tartalom eredeti forráshelye:
ANRO Épületdíszítés Kft - Iroda felújítás
www.anrodiszlec.hu/article_info.php/articles_id/111

Tisztelt Palócz László!

Legyen szíves mihamarabb eltávolítani az engedély nélkül átvett tartalmat, mert ez jelenleg tartalomlopás.

Amennyiben használni szeretné a cikket, azt mindenképpen forrásmegjelöléssel együtt tegye (Forrás: Linkfelirat: ANRO Épületdíszítés és LED világítás Webáruház, URL: www.anrodiszlec.hu ), a konkrét cikk/írás megnevezésével és URL címével együttesen.

Szerzői jogi nyilatkozatunk a Vásárlói tájékoztató 13. pontjában is olvasható, kérjük szenteljen rá néhány perc figyelmet:
www.anrodiszlec.hu/article_info.php/articles_id/48

Köszönjük együttműködését, további megkeresését várom emailben!
"A kategóriában lévő bemutatóanyagokból 5-6 db fér egy ingyenes csomagba. Ha ennél több mintát rendel, akkor csak az első 5-6 db-ot vesszük figyelembe. Tényleg nem fér bele több :) Minden esetben telefonos visszaigazolást alkalmazunk, ezért telefonszám nélkül nem tudjuk…..
TPiros 2011.02.04 14:39:10
"A kategóriában lévő bemutatóanyagokból 5-6 db fér egy ingyenes csomagba. Ha ennél több mintát rendel, akkor csak az első 5-6 db-ot vesszük figyelembe. Tényleg nem fér bele több :) Minden esetben telefonos visszaigazolást alkalmazunk, ezért telefonszám nélkül nem tudjuk…..
  Idén 2010.-ben is megrendezésre került a Babamamaexpo, amelynek helyszíne a Papp László Budapest Sportaréna volt november 12-14-én. A szervező cég felkérésére a Lakberendezők Országos Szövetségének három lakberendező tagjával ( Berzsenyi Mártával, Kozáry Enikővel, és Szentgyörgyi Ágotával…..
Közeleg Szent Miklós neve napja, vele a Mikulás-járás, és ez a gondos szülőkre jó néhány teendőt ró, ami egyébként a Nagyszakállú munkaköri kötelessége lenne. Igen, az ajándékozásra, a csomag összeállítására gondolok. A mi családunkban kizárólag apróságok jöhetnek…..
Közeledik a Mikulás ünnepe és érdemes elgondolkodni egy jó kis Mikuláscsomag beszerzésén. Itt főleg a Mikulás csomag külsejére gondoltunk most, ami a legtöbb esetben lényegében igénytelen nejlonzacskó, némi díszítéssel. Erre kínálunk most egy alternatív megoldást egy…..
Gondolkodtál már rajta, hogy hogyan javíthatnál az alvás "minőségén"? A kényelmen csupán egy dolog tud segíteni, és ez a matrac. A matracoknak rengeteg típusa van, és rengeteg kategóriára oszthatók, például kemény vagy puha matrac, kókusz vagy hideghab matrac, stb. A matrac keménysége attól függ,…..