Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alitta42

7 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2008-as év legszívbemarkolóbb, egyben legmulatságosabb képernyős élménye volt, amikor Vitray "Rezignált" Tamás, Kossuth Lajos híres retorikai teljesítményeit überelve, a suttogástól az ordításig terjedő skálán leközvetítette Vajda Attila 1000 méteres kenuaranyát…..
Élénkebb vizuális fantáziájú olvasóinktól elnézést kérünk a cím keltette asszociációk miatt, Zagy irányába tudunk csak mutogatni a legártatlanabb arckifejezésünket magunkra öltve. A közepesen erotikus megoldás…..
Józsit vagy már ismeri és utálja mindenki Székesfehérvár környékén, vagy a városból kiszorulva a körgyűrűn koncentrálódnak az idióták, akik ráadásul önkéntes polgárőrök, mint Dwight az Office-ban. És mint tudjuk, velük nem lehet szarakodni. A téma örök. Pár hete…..
Ritkán szokok nem mozifilmről véleményt alkotni, de most az az érzésem, hogy ezt meg kell tennem. Az általam az egekig magasztalt Michael Palin (Monty Python, Gyalog Galopp, A Hal neve Wanda, stb.) sokadik utazós sorozatát gyűri, aminek én nagyon örülök, ugyanis zseniálisnak tartom a…..
vérvaló Egyedül a világ ellen 2008.07.29 16:47:27
Egyszerü adat vesztéssel indult a napja.Kész van ,volt,nincs.Valami ilyen forma varázsigét használhat,minden felhasználók esküdt ellensége, a tudás nem  ismerete-gondolta,miközben mankóit kereste.Letusol döntött.Nulla-egy.-motyogta maga  elé.Nem szerette mikor  a …..
"Nekem a főnökömmel volt egy igen érdekes élményem. Akkor vettek fel pincérnek arra a helyre, ahol még tavaly dolgoztam. Az első héten pénteken amolyan csapatépítésként elhívott sörözni. Gondoltam, miért ne? Mi baj lehet? Később beigazolódott, úgy 2 üveg hubi után,…..
vérvaló Én mint a jó pap 2008.07.24 00:57:00
Vannak ,ugye az emberek,akiknek kérdéseik vannak.Ök vannak többségben,legalább is ezen a bolygón.Vannak  akiknek  válaszaik.Ök a kisebbség.Néha  erösen koncentrálódva egy adott helyen,többségnek is látszhatnak,de ne hagyjuk magunkat megtéveszteni.No, és persze itt…..
vérvaló Nagyvárosi romantika 2008.07.23 01:05:00
 Pank harminc volt,munkanélküli és nagyon másnapos.Tudta,hogy eröt kell vennie magán,mert egyedül van,senki nem fogja helyette levinni a cuccokat a mosodába.Megint ez  rohadt vasárnap gondolta .Semmi tiszta gönce,csak az öltöny amit állásinterjúkra vásárolt..De menni…..
vérvaló Mandela 90 3/3 2008.07.22 15:47:00
A St.Marys Hospital csak mint a túlsikerült pofon apádtól.Mindíg emlékezni fogsz rá,ugyanakkor mindíg felejtenéd.Maradjunk annyiban,az altató orvosnönek gyönyörü volt a melle(erröl máskor),a morfiumhoz meg saját adagolót kaptam(késöbb tudtam meg,nem alanyi jogon,only for…..
vérvaló Mandela 90 2/3 2008.07.22 12:32:00
Abban a pillanatban,minden kitisztult.Nem voltak kérdések.A fájdalom ,és a tudás birkóztak egymással agyamban.Kívülállóként figyelve a csatát,jelentem ez nem látszott két esélyesnek.Minden sejtem arra készülödött,hogy ez már bizony így lesz,az örökkévalóság hátrálévö…..
vérvaló Mandela 90 1/3 2008.07.21 23:34:00
Lesz itt szó születesnapról,egy retikülröl,fájdalmas sóhajokról,M.Schumacher-röl,egy arisztokrata tehetetlenségéröl,vukról,hiábavalóságról, meg ami kiszalad csak szavam ne felejtsem.Már néhány nappal elötte minden róla szólt a városban.Akárhogy is 90 év önmagában is…..
"A most már volt barátom hívott egy design kiállításra, utáni bulira.Nem vagyok otthon ezekben a körökben, de azt mondta, nem kell túl elegánsan öltöznöm.De legyen extrém.Nem tudtam, mire gondol, ezért telefonon elmagyaráztattam vele, hogy mit vegyek fel.A helyzet az, hogy ő…..
Fülöp herceg ismét bizonyított.Ha nem ilyen közelröl tapasztalom,gondoltam volna Rejtö-t olvas ,mérhetetlenül csekély szabad idejében.Éves bejáratott tea -keksz partiján,amit a müvészetek aktuális höseinek rendez,hangzott el a következö párbeszéd.Résztvevök:-a királyi…..
 Dani a következő subjecttel küldte el saját költésű borzalmát: Danitól egy egészen borzasztó szóvicc a gyümölcsök felekezeti hovatartozásáról. És tényleg. Szó szerint. De még mennyire. Kitértem a hitemből tőle. Íme a szemétség:a hithű aszalt szőlő azt vallja,…..