Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Caleb7

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com WowWowWow 2014.12.15 15:40:28
Holnap este kezdődik a Person of Interest évadközi mini-eventje, egy háromrészes, szorosan összefüggő történet, amiben a Szamaritánus igencsak kibaszik a kis gazádival, és Harold sérült hátára omlik az egész világmegmentősdi súlya. Egy rész holnap, utána…..
850 000 szavazatot kapott Molnár Andrea a Celeb vagyok, ments ki innen! szerda este véget ért negyedik évadának döntőjében, legalábbis ezt a számot hozta nyilvánosságra az RTL tegnap. A teljes szavazatszám 1 000 046 volt amiből Aleska Diamond 44 000, Baukó Éva pedig 152 000…..
Sziasztok! Nekem olyan adminisztrációval, illetve területi illetékességgel kapcsolatos kérdéseim vannak, amelyekre még senkitől sem kaptam konkrét választ, bárkinek is tettem fel. A történet a következő: két lakcímem van, egy állandó meg egy ideiglenes (ez hivatalosan a…..
Caleb7 2010.06.05 10:53:19
@miklos.rabai:
Akkor lapozzatok bele a Mik vagytok ti Istenek? cimű könyv második részébe, mert ott vannak olyan dolgok az orvosok ügyeleti ideje alatt meghatványozódó császárokról. Ha valaki még nem hallott errőla könyvről, annak csak ajánlani tudom.
Caleb7 2010.06.05 11:48:02
@miklos.rabai:
A másodi rész kifejetten egy dokiról szól,most a neve nem jut eszenómbe mert régen olvastam már. Szóval a doki ahol dolgozott, mindenhol csak galibát csinált, sorra indultak ellene műhibaperek, de ahelyett, hogy felelősségre vonták volna mindíg áthelyezték, de persze mindíg eggyel magasabb beosztásba. Egyszer csak elérte az igazgatói poziciót, de fenntartotta magának a jogot, hogy szüléseket vezessen le. Szóval ügyeleti időben császárokkal idézte elő a szüléseket,sok esetben vétve alapvető hibákat..... Viszont minden egyes kórházban hagyott maga mögött áldozatokat. :(
Caleb7 2010.06.05 11:54:25
@drazse:

Amit itt leírtál, az itthon az álom kategóriába tartozik sajnos. Hidd el, ha így lenne, ez és az ehhez hasonló blogoknak nem lenne létjogosultsága.
Persze hogy a borsnak van szára meg minden egyebe a termésén kívül, de mióta kerül az bele a csomagolásba?  Még sosem láttunk ilyet, amit a Horváth Rozisban talált Fdeyso.  A kérdésére pedig a válasz, hogy az őröltben nyilván ugyanez van, csak őrölve, úgy meg kit…..
Holnap Halnap! Karácsonykor az emberek többségénél  halászlé (is) kerül az ünnepi asztalra. Készítettem egy egyszerűen, gyorsan, konyhában elkészíthető halászléfőző útmutatót. Ha még sohasem főztél halászlevet, de most a család követeli, ne ess pánikba. Ezt…..
Andrei külföldön vette a vírusos digitális képkeretet, de azt írta, Magyarországon is kapható a legtöbb trafikban, pár ezer forintos áron. Se száma, se neve, se gyártója nincs, de Andrei szerint az összes hasonló cucc ugyanez a használhatatlan szemét és nem érdemes szenvedni…..
Caleb7 2009.11.04 16:19:54
@eznemisénvagyok:
Abszolute jól mondod, halvány lila gőzöm sincs arról,mit akar momdani ez a fószer.........:)
Munkanélkülinek lenni nyilvánvalóan rossz, és mi viccesebb, mint rálépni a földön fekvő ember tarkójára. A munkanélkülieket segítő szervezet a maga részéről mindent meg is tesz a jó hangulatért: egy hozzá nem értő munkatársuk hibájából István drágábban teheti a…..
Akit még nem küldött el sértett műkovács az anyjába, az nem tudja, mi az élet. Akit még nem neveztek "nílusi palócnak", na az sem. Nekem, aki évek óta viselem a kemény, meszes páncélt, talán az itt következő volt az eddigi legviccesebb Homár-levelem. Attila a fejébe…..
Megkaptuk a Mango Hungary Kft. magyarázatát a titokzatos leértékelési módszerre. Ezek szerint az akciós címke alatti címke alatt egy újabb címke lapult az eredeti árral, Verának csak tovább kellett volna kaparnia. Utánajárás valóban nem volt, nem mentünk el a Mangoba kabátot…..
Caleb7 2009.01.21 08:15:13
@Ingyen Online Stratégia játék magyarul:
ott a pont!!! Mennyire igaz!
Caleb7 2009.01.21 08:29:02
@Acsi: Most nem tudom végül is hogy megvette-e a kabátot, de ha igen akkor fizetés után a azt tépkedek rajta amit akarok nem??
Utax a karácsonyi bevásárlása során találkozott ezzel a szimpatikusan egyszerű karácsonyfa talppal és azonnal magáévá is tette. Az még nem tudni, ki kell-e kötni szenteste damillal a fát a fügönnykarnishoz, vagy mennyit kell majd szenvedni a törzs belefaragásával, de az…..
Természetesen mi sem szeretnénk kimaradni az év végi listaszezonból, a Kreatív Online-on hét elején jönnek majd ki az év eze meg aza témájú cikkek, az egyikbe viszont most önök is beleszólhatnak: mi volt 2008 legjobb magyar reklámfilmje? Ehhez csak meg kell nyomni a kedvencük…..
  Örök sláger a géppel fordított használati utasítás, mai örökbecsűnk az Őshazát kereső magyarságkutatók kedvencévé avatja ezt a randa, ugyanakkor univerzális távirányítót. Hiszen ahogy a vonatkozó sláger mondja: Figyeljetek, van egy ötletem! - Mi? Álljunk össze…..
Caleb7 2008.11.04 09:15:19
A Volánbusz sajátosan kerüli el a gazdasági világválságot, ahogy Róbert barátnője tapasztalta. A Népstadionnál kapott egy jegyet egy nemlétező járatra, amit aztán a pénztáros nem volt hajlandó visszacserélni, sőt, és a pénzt sem adta vissza: Felháborító, ami most történt…..
Na, a végén csak felhívtam a zseniális levélváltás faarcú szereplőjét, a Pappas Autó Magyarországot, ahol elmesélték, hogy a céges levél abszolúte igazi, ők küldték. És hogy miért? "Az izzó miatt", válaszolta enigmatikusan a Mercedes-értékesítési részleg…..
Zoli kamera nélkül ment nyaralni, mert a szerviz a megbeszélt időpontban zárva volt. Hosszúra nyúlt ebédidő? De legalább a kameráról utólag kiderült, hogy nincs is semmi baja.Elromlott kamerám szervízelését szeretném elmesélni. Igyekeztem a gépezet megjavíttatását nem az…..
Mikor az életre gondolok, rögtön eszembe szoktak jutni a kurvák. Mivel főpolgármesterként elég gyakran gondolok az életre, így sokat vannak a fejemben a kurvák is. Hova tűntek? Mi történt a Rákóczi téri kisöprésük óta. Olykor a főútvonalak mellett álldogáló lányokat…..