Regisztráció Blogot indítok
Adatok
térdelj csak elém nyugodtan...

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TV2 bűnlajstroma meglehetősen hosszú. Beszóltak már mindenkinek, baszogatják, aki a gazdira csúnyán néz, de most tényleg elmentek a falig. Mert aki ebben az országban Bud Spencerrel baszakszik, az megnézheti magát, kérem szépen, ha van olyan legenda, akibe NEM rúgunk bele sehogy, az ő. A tavaly…..
térdelj csak elém nyugodtan... 2017.04.25 15:34:41
"Amennyiben külföldi rendszámra szeretnél autópálya-matricát vásárolni, akkor a rendszámtól szóközzel elválasztva fel kell tüntetned a gépjármű felségjelét is (példa: ABC123 A)." - írja a Telenor a hogyan vegyünk sms-ben E-matricát kiokosítójában. Ok. Az ember nyugtázza szépen, hogy valószínűleg, ha…..
térdelj csak elém nyugodtan... 2017.04.25 15:27:53
Szerintem mindenkinek az egyik legvízkiverősebb rémálmát sikerült Tamásnak (pontosabban az Erstének) megvalósítania, amikor a bankautomatába befizetett pénz csak a gépbe került be, a számlára nem. Értem én, hogy pénzről van szó, meg kivizsgálás, meg alaposság, meg Tamás akár csal is lehetne, de…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt Munkahelyi Terror! A segítségüket szeretném kérni. Az lenne a kérdésem, hogy a cég ahol dolgozom, gondolt egyet, és a munkabérből von le bizonyos összeget, ha nem teljesítsük a kiadott darabszámot. Igaz…..
Új bulvármagazin indul TV2-n, vasárnap 17.25-től, a Ripost műsorvezetői Köböl Anita és Istenes László lesznek. A sajtóközlemény szerint a műsorban főleg haza és külföldi sztárhírek, pletykák és divathírek lesznek. A heti rendszerességgel jelentkező, 24 perces műsor a Ripost Média brandje. A…..
Tékozló Homár Ronda? Na, és? 2017.04.21 10:57:55
Trehány cipész, nemtörődöm eladó. Remek páros.  Kedves Homár! 2017. április 7-én, a Dunakeszi Buy-Way-ben található Reno üzletben vásároltunk egy S.Oliver női cipőt. Az egyikről hiányzott egy "cipőfűző karika". Mivel a megfelelő méretből nem volt másik darab raktáron, Kedves Eladó felajánlotta,…..
térdelj csak elém nyugodtan... 2017.04.21 12:13:24
@Cycmen: Demokrácia van. Ha Hilda a barátod, természetesen a köviben ott a lesz Mirrmurr :D
A Ninja Warrior az iszonyú gyerekes címe (Ninjaharcos, baszki) ellenére egy cseppet sem gyerekes vagy éppen lófaszjóskákra szabott akadályverseny, hanem egy igazán embert próbáló, állóképességet, erőt, koncentrációt és ügyességet egyformán igénylő feladatsor, amit egy gigantikus pályán kell…..
térdelj csak elém nyugodtan... 2017.04.21 12:04:30
Elárulta a TV2, hogy melyik celebeknek kell majd különböző ázsiai országokban boldogulniuk az Ázsia Expressz nevű realityben, sőt, már azt is lehet tudni, hogyan alakulnak a párosok: Ambrus Attila és Berki Krisztián Cseke Katinka és Pallavicini Zita Muri Enikő és Fésűs Nelly Gaál Noémi és…..
Tények, mi? Ja...
térdelj csak elém nyugodtan... 2017.04.19 20:56:52
Nyilván külön cég meg minden, de az emberben ilyenkor felmegy a pumpa, és nem azért a 200 forintért. Eladtam két terméket a Vaterán, 850 Ft-os MPL Vaterfutárral. A címzett nem kapta meg, elkezdtük kerestetni, már a rendszerben látszott, hogy a Logisztikai Központot nem hagyta el. Sorbanáll,…..
térdelj csak elém nyugodtan... 2017.04.19 16:26:06
A tegnap lezárult, ki tudja hanyadik felmondási hullám után elég kilátástalan helyzetbe került a Tények, hiszen újabb öt riporter/szerkesztő hagyta ott a TV2-t, köztük olyanok is, akik inkább elmentek a tévének tulajdonképpen csak nagy jóindulattal tekinthető Echóhoz, szóval nagy a baj. Egy…..
térdelj csak elém nyugodtan... 2017.04.19 16:22:40
A 24.hu forrásai szerint öt, a TV2 szerint a csatorna hírszerkesztőségének négy munkatársa távozott az elmúlt hetekben, leginkább azért, mert nem jöttek ki a híradó új főnökével, Tóth Tamás Antallal.  Távozott a Tényektől három és fél év után például Kertész Ádám riporter is, aki úgy hagyta ott a…..
térdelj csak elém nyugodtan... 2017.04.18 16:47:32
térdelj csak elém nyugodtan... 2017.04.19 10:20:46
Azt ez egyet sajnálom, hogy a macska nem az Ezmegmiafasz nevet kapta, mert az előző részben Pumped ezzel fejezte ki csodálkozását az állat láttán. Egyelőre asszem, Circó a neve, és sajnos az első jelenetben nem szerepel, csak cuppogás van és negédeskedés, Pumpedné szerelembűl,…..
térdelj csak elém nyugodtan... 2017.04.18 16:50:15
@erkölcsi hulla: nem írtam, hogy rendszeresen űzném, én is úgy látom olyan (mint az összes szereplő ebben az előremegírt foshalmazban), mint a koton...egyszeri használat és utána kuka :D
Úgy látom Morcos Bajusz házmester nertársnak szépen lassan mentális problémái lesznek. Az elmúlt időszak eseményei úgy megviselték szegényt, hogy csúszni és füstölni kezdett az ékszíj a fejében. Az ő kis saját külön világában nem csak elnézni kell a lopás-csalást amit művelnek, hanem egyenesen…..
Házasság első látásra címmel jön a Married at First Sight nevű formátum a magyar kertévébe, pontosabban az RT Klubra május 2-tól. Az eredetileg heti adásokkal operáló formátumból itthon napi lesz, és a Konyhafőnök VIP helyén fog menni, és annál sokkal megosztóbb lesz (már ha egy celebfőzős vetélkedő…..
A cipővásárlás örök téma a Homáron, nyilván mert mindenki csinálja, évente többször is, és, ha ez a mennyiségi túltengés nem lenne elég, ráadásul ezer és ezer variációban tudjuk megjárni vele.  Ezúttal az a kérdés, hogy ha kedvezménnyel vesszük és nem minőségi okból…..
térdelj csak elém nyugodtan... 2017.04.13 15:56:40
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: gecó ez mekkora ötlet, szerintem én megcsinálom :D
csak először össze kell barátkoznom bölcs vezérünkkel, Viktorral :D
Sára lánya korban hozzám illik, lehet nekem is a Tiborc-féle taktikát kellene választanom és besunnyogni a családba/közéletbe :D
  Visszaszáll a reggeli tévés magazinműsor-bizniszbe az RTL Klub, és hosszú szünet után, húsvét hétfőn indítja el a hétköznaponként 7:15-től jelentkező Reggelit, ami egyébként a csatorna egyik legelső műsora volt a Híradó mellett, és 2011-es megszűnéséig olyan műsorvezetői, oppardon, házigazdái…..
Kissé elpilledt, de rutinosan kivágta magát az ABC Australia hírolvasója, akit váratlanul (számára legalábbis mindenképpen) kapcsoltak a stúdióban, míg ő egy tollal babrált éppen. Élő adásban, igen...
térdelj csak elém nyugodtan... 2017.04.11 15:49:01
térdelj csak elém nyugodtan... 2017.04.11 15:51:31
Egy ügyfél barátunk nem az az elveszett fajta, sőt, mondhatnánk, a tudatos fogyasztó mintapéldánya. Utánanéz, rákérdez, bemegy, megír, érdeklődik és kérvényez, ami elképesztő sikereket hozott neki eddig a bankjánál. Ezúttal viszont fennakadt a rendszeren egy olyan egyszerű kérdéssel, hogy mit…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt MT! 2015 szeptemberétől dolgozok jelenlegi munkahelyemen (alapítványi középiskola) határozatlan idejű szerződéssel, főállásban. A héten egyszer egy vidéki általános iskolában vagyok…..
Nem szabadna ezt sokáig csinálni, mert rossz vége lesz. Bödőcs lesz az új Hofi?..
térdelj csak elém nyugodtan... 2017.04.08 23:42:33
@Ratyi Manó: @Gaspen: mi van keciputtyonyok, Viktor rátok szólt, hogy osztani kell az igét? :D

Bödőcs a legnagyobb!!! :D

Bár szerintem egyáltalán nem durva a kifigurázás.
Az AMC azért perelte be a TV2-t, mert szerintük Andy Vajna cége a Chili TV-vel és annak logójával, ami ugye egy paprika, az ő TV Paprika nevű adójuk levédett nevét sértik. Első fokon nyertek is, de a TV2 fellebbezett, és nyert is, mert a Fővárosi Ítélőtábla rámutatott, hogy a megjelölések formális…..
térdelj csak elém nyugodtan... 2017.04.07 19:42:12
@alex4: számít az? megveszik ezeket a cgányokat kilóra oszt cs...

a szuka timike mikor kap saját műsor és saját csatornát?
A köztévé tudósítója 12 év után döntött úgy, hogy otthagyja az MTVA-t. Aki ismer engem, vagy hallott már előadást tartani, esetleg követi a Facebook-oldalamat, az pontosan tudja, hogy mit gondolok például a menekültválság kezeléséről és számos más dologról, ami az országban zajlik. És hogy ez nem…..