Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ad-renalin

1529 bejegyzést írt és 210 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ADrenalin IKEA kampány level 100 2019.06.04 13:58:19
Az IKEA-tól megszokott módon ismét egy zseniális kampányt láthatunk. "Fogták a Stranger Things, a Simpson család és a Jóbarátok nappali belsőit, majd újra berendezték azokat csakis IKEA bútorok, díszek és kiegészítők felhasználásával." A végeredmény mögött egyébként két hónapnyi kemény munka áll,…..
Tegye fel a kezét, akit kicsit zavarnak ismerőseik Facebook hírfolyamon tóduló baba képei.Valljuk be őszintén, 1-2 kép még belefér, aranyos, cuki, gratulálunk. De néhány hét elteltével már-már kezd idegesítő lenni. A szülők átlagosan 1500 képet töltenek fel csemetéjükről az első néhány évben. A…..
Hatalmas felháborodást keltett a Magyar Telekom 2018-as anyák napi reklámfilmje. Üzenetét nem könnyű félreérteni: "Ha elfoglalt, dolgozó anyuka vagy, érezz bűntudatot, hogy elhanyagolod gyermeked."A Magyar Telekom social média felületeit elöntötték a felháborodott anyukák kommentjei, sokan a nők…..
ADrenalin HEY MOM!!! 2019.05.07 16:38:02
Íme, a legzseniálisabb reklámok anyák napjára. Google: Teleflora: Brawny Paper Towel:   Anyukák, Köszönjük, hogy vagytok! :)     ..
A Facebook szigorú szabályozást vezet be a politikai tartalmú hirdetésekre vonatkozóan a jövőben.A május végi parlamenti választások kapcsán a Facebook úgy döntött, változtat a politikai hirdetések rendszerén: a választások tisztasága érdekében az Európai Unióban minden politikai hirdetőnek…..
A Vega Cakes egyedülálló, kézzel készített, vega süteményeket forgalmaz, melyek korlátlan szeretettel készülnek.  Cake without Limits kültéri plakát sorozatukat a közelgő esküvői szezonra készítették, a márka értékeit és meggyőződését is ünnepelve.   Forrás: www.adsoftheworld.com..
Mindannyian tudjuk, hogy egy hatalmas műanyag szennyezési válság közepén vagyunk. Pusztítást okoz a bolygónkon, árt a vadvilágunknak és ezzel megöljük a tengeri élőlényeket. Míg sok vállalkozás eldobta az egyszer használatos műanyagokat, több nagy játékos továbbra is gyártja, használja és terjeszti…..
ADrenalin i'm lovin'Adrenalin 2018.03.22 13:14:42
Ilyesmivel mindig érdemes előrukkolni (nem is az első eset), hiszen imádja a nép: személyes, névre szóló üzenetté nemesült a Meki szlogenje Valentin nap idejére. A közösségi médián keresztül üzenők óriásplakátokkal adhatták át szerelmes, verbális ajándékukat Bálint napon... <3..
A különleges alkalmak sajnos nem változtatnak a szomorú statisztikákon. Elgondolkodtató kampány, egyszerű de ütős vizuállal, azt hiszem, bőr alá hatol az üzenet, akárcsak a rózsa tüskéi.....
Itthon is probléma, hogy bár a legtöbb ember a vezetői engedély megszerzésekor elsősegély tanfolyamot is végez, mégsem tudják, mi a teendő vészhelyzet esetén, különösen az újraélesztést, szívmasszázst tekintve. A Philips HealthCare a Thumbay Kórházban (Dubai) kapott lehetőséget, hogy interaktív…..
Kolumbiában rengeteg a menhelyes kutya, akárcsak a kihasználatlan, lefoglalásra váró óriásplakát, amelyet okosan kihasznált a legnagyobb állatmenhely, és kutyáit hirdette "foglalható" headline-nal a kiadó óriásplakát-helyeken...
ADrenalin The hungry games 2018.02.16 12:23:29
A Snickers kihívással nézett szembe, mert célcsoportjának nagy része nemigen néz tévét. A 16-24 éves korosztály ezzel szemben rá van gyógyulva a telefonjára, és a közösségi oldalakra. Ezért "ha éhes vagy, nem vagy önmagad" üzenetű kampányát adaptálnia kellett okosan ezekre a felületekre is. Így…..
ADrenalin Pézsével a flu ellen 2018.02.07 14:24:14
Influenza-szezon van, és a zsepigyártók nálunk nem jutnak tovább annál, minthogy duzzadt piros orrokkal próbáljanak rávenni bennünket a használatukra. Bár nem papírgyártó a megbízó, de az ötlet mégis zseniális, végre betalál a témában, és nemcsak élményt ad, hanem praktikus is...
ADrenalin Coca-Cola melegedő 2018.01.23 14:34:21
Beköszöntöttek végre (van akinek, nem végre, azoktól sorry) a hideg téli napok. Meg a hó! Ilyenkor bizony az is előfordul, hogy fázunk, netán baromira fázunk, és nincs mellettünk senki, akihez hozzábújhatnánk, hogy átmelegítsen. A Coca-Cola kigondolta a megoldást még karácsony előtt, amely persze…..
Nagyon édes a gondolat, és egyébként valóságos is: karácsony előtt mindenkinek a töke kivan, legyen már vége a stressznek - kívánjuk. Na, ehhez képest a Ricco's Panettone pékjei jó előre elkészülnek a munkájukkal, a finom sütikék bekészítve várják, hogy eljussanak a megajándékozotthoz.A finomság…..
Ez most nem tudom, hogy jó dolog-e vagy inkább szomorú és nyomorúságos, de tény, hogy a KFC előrukkolt az otthoni wifi-mentes bunker ötletével, hogy végre legyen koncentrált ideje a családtagoknak egymásra (legalább karácsonykor). No wifi, no semmi. És ehhez komolyan kellett gyártani egy acél…..
567 darab nagysebességű nyomtató a főszereplője, na és persze a zenekar tagjai az OK Go legújabb klipjének, ami valóságos kreatív remekmű (két hét alatt több mint 9 millió megtekintéssel), legalábbis a reklámvilágban is nagy elismerésnek örvend (egyébként korábbi videóik is elismertek a kreatív…..
A prosztatarák kampányok többségében látható volt már, hiszen a vizsgálathoz szükségeltetik: a mutatóujj. Ehhez hasonlóan viszont még nem láttam szerepeltetni hősünket. Ez a ötlet tipikusan az, amelyik itthon már a kreatív kitaláló fejében elvérzik, rögtön azután, hogy szöget ütött bele, mivel ááá,…..
Reménytelenül párt kereső, lehetőségek híján Tinderen nagy Ő-re pályázó hölgyek figyelmébe: az álompasi egyszerűen az öledbe hullhat, csak hangosan kell hallgatnod otthon a zenét. Nem hiszed? Mutatjuk a videóban.  ..
Az megvan, amikor a cuki kislány csavarhúzóval összekarcolja egy kocsi karosszériáját?  Már épp üvöltenél vele, amikor elolvasod a szöveget, amit rákarcolt az autóra: "Szeretem az apukámat". Well... Mivel én is érintett vagyok az ügyben, ezért kimondhatatlanul érzékenyen érint az dolog: az én…..
Elnézést, de ezen felnyerítettem. Azért is tetszik, mert hosszú évek óta dolgozom élelmiszer láncoknak, és garantáltan egyik sem vállalna be egy ilyen poént. De miért is? Amikor ekkorát üt? Lyukaszt vagy harap? :DA link alatt meg tudod nézegetni szépen, itt ni...
Felmérések szerint december 1. és karácsony napja között csaknem a teljes fizunkat elverjük, sok esetben még annál többet is, első körben szeretteinkre, és hát úgy összességében az ünnepre. Dec. 25. pedig után mi marad? A masszív spórolás és éhen halás a következő fizuig. Na, ezt ismerte fel a…..
Több hónap kézimunkája, kötés, szövés van ebben a handmade Coca-Cola plakátban, amely Szerbiában készült, a Szerb konyhaművészet hagyományai előtt tisztelegve... áll leesés. Gyönyörű!..
ADrenalin Boldogság demenciában? 2017.10.04 13:25:27
Szívszorongatóan kedves ötlet, mely az Alzheimer-kórban, demenciában szenvedők életét hivatott szebbé, izgalmasabbá, kalandosabbá tenni. Egy Google maps-re kötött kerékpár szimulátorral segíteni őket, hogy biztonságban felkeressenek régi helyeket, újraéljenek fiatalkori emlékeket - hisz számukra az…..
ADrenalin Ikeás imbusz sólyom 2017.10.03 09:26:00
Új Ikea nyílik Sheffieldben. Az alkalom apropóján egy helyi művész, Jason Heppenstall közreműködésével megépült a város (és az sheiffield-i Ikea örök szimbóluma), a 7 méter magas sólyom, amely több mint 17 ezer darab Ikeás imbuszkulcsból készült... Wow.  ..