Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karfiolseggű irigy fhotelforradalmár

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Immár zsinórban ötödször lett a legjobb kelet-európai reptér a budapesti. A Budapest Airport természetesen dialadittas közleményt bocsátott ki erről, hiszen ez páratlan, ilyen még sosem volt. Egyrészt mindig örülünk, amikor bármilyen nemzetközi lista első helyén Budapest szerepel. Másrészt nézzük…..
karfiolseggű irigy fhotelforradalmár 2018.03.27 14:10:48
@sityak: Te szerencsétlen, nehogy már az legyen a bajod, hogy NEM REPÜLTEM MÉG SOHA OLYAN HELYRE, AHOVÁ CSAK FAPADOS JÁR!!! Air Austria az meg mi? Nem tudok róla, hogy létezne ilyen légitársaság. Marha "okos" és "tájékozott" lehetsz:))))))) A Swissair 2002.03.31-én szűnt meg, beolvadt a Crossair-be, majd Swiss lett (hosszabb nevén Swiss International Air Lines), tehát a SWISSAIR mint olyan, már sem vizet, sem csokit nem ad :))) Egyébiránt gyakran repültem velük Zürichbe amikor még léteztek, meleg ételt adtak. Legalábbis a businessen, economy tapasztalatom nincs. KLM-el gyakran repülök AMS-BUD-AMS útvonalon, nekem nem igazán okoz gondot a +16000HUF a feladandó poggyászért, vagy a +2500HUF a fóliázásért..., ha másnak igen, az meg már hadd ne legyen az én gondom ;) Nem érdekelnek a csórók nyűgjei.
Nászúton Mallorcán..? Soha! Ne magadból, meg az igénytelenségedből indulj ki. Nászúton Hurawalhin voltunk, ha mond ez neked valamit, az esküvőnk meg Komandoo-n volt. Mallorcán 1993-ban voltam, gyerekként, Air Europával (meleg ételt adtak). A szánalmas te vagy. :)) :P Jó utat neked a fapadosokkal, nem veszem el előled az élményt, nekem ugyanis nem utazási célpont Románia, Bulgária, vagy mondjuk egy Luton:)))
Ugye mennyire idegesítő, ha 3-4 millió forintos különbséggel látjuk ugyanazt a lakást különféle online felületeken? Ezért örülünk, ha van valami segítség ahhoz, hogy rendet vágjuk közöttük...
Amikor a tavaszi, RTL-gyilkosnak ígért műsorrendet bejelentette a TV2, szinte minden hétköznapra jutott egy saját gyártás, a főzős realitytől a párkeresősön át volt ott minden, mint a búcsúban. Aztán földbe állt a tavasz, a műsoraik Majka 50 milliós játszmáján és Ördög Nóri gyerekvetélkedőjén kívül…..
karfiolseggű irigy fhotelforradalmár 2017.05.03 11:53:03
Ezt nem fogjátok elhinni: az Auchan házhozszállítása a raktár kamerája által rögzített videófelvétel alapján tudja csak megmondani egy kiszállításra váró termékről, hogy a kocsin van-e. Ezek szerint már egy exceltábla is minőségi ugrás lenne nekik. Kinek jó ez? Mert, hogy sem a vásárlónak, sem nekik…..
karfiolseggű irigy fhotelforradalmár 2017.04.19 11:56:23
@Kutyahoroszkóp: hát jóvan, én még alKatel van táccsról telefonálok, nem követem a haladást.
karfiolseggű irigy fhotelforradalmár 2017.04.19 11:55:22
@Kutyahoroszkóp: idegállapotba' vagy? oszt mé'?
A cipővásárlás örök téma a Homáron, nyilván mert mindenki csinálja, évente többször is, és, ha ez a mennyiségi túltengés nem lenne elég, ráadásul ezer és ezer variációban tudjuk megjárni vele.  Ezúttal az a kérdés, hogy ha kedvezménnyel vesszük és nem minőségi okból…..
karfiolseggű irigy fhotelforradalmár 2017.04.13 10:58:33
Egy ügyfél barátunk nem az az elveszett fajta, sőt, mondhatnánk, a tudatos fogyasztó mintapéldánya. Utánanéz, rákérdez, bemegy, megír, érdeklődik és kérvényez, ami elképesztő sikereket hozott neki eddig a bankjánál. Ezúttal viszont fennakadt a rendszeren egy olyan egyszerű kérdéssel, hogy mit…..
karfiolseggű irigy fhotelforradalmár 2017.04.10 12:35:08
Megy az egymásra mutogatás az alábbi sztoriban, pedig egy valami biztos: olvasónk potyára ifizetett ki valamit, amit orvosolni kéne, de izibe. 2016 júniusában telefonos egyeztetés után az interneten talált Akkuszervíz – XY lakcímére vittem 4db hibás Hilti akkumulátort, 1 db B36/ 3.0 Li-Ion…..
karfiolseggű irigy fhotelforradalmár 2017.03.30 08:05:03