Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fejesgyorgyi

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szava nem lehet annak a pár száz kiváltságos szépkorúnak, akik Czerván György kedvencei, némi voksért cserébe. Nem, nem a soros disznót vágta le, nem is 5 kiló rohadt krumplit osztott, ő bulit szervezett. Dübörög a kampány! Elkezdődött a szavazat vásárlás! Mi Tápió – és Galga vidékiek sem…..
Hova süllyedt ez az ország? Politikai torzszülöttek uralkodnak, lekezelő, bunkó stílusban osztanak ki mindenkit,aki szót mer emelni ellenük,akikben annyi gerinc sincs mint egy éti csigában és akik választások előtt minden aljasságra képesek a hatalomban maradásért. Ők csak olyan karácsonyfadíszek,…..
Kommunikációs trükk az ingyenes közműcsatlakozásról A Tápió vidéki csatornázás körüli anomáliák kapcsán egyre több panaszos emlegeti, hogy májusban bejelentették a közművek bekötésének ingyenességét. Akkor mi miért fizetünk érte? - kérdezik. Öntsünk tiszta vizet a pohárba! A Miniszterelnökség…..
Nagyon örülök, hogy a csatorna körüli anomáliák magam és mások, egymástól függetlenül történő probléma feltáró tevékenysége miatt megszólaltak a helyi fidesz hívők és főleg azok, akik milliós tisztelt díjakat vettek fel különböző tisztségek betöltéséért.   Igaz ebben a megszólalásban nincs…..
Nem elég, hogy  a Tápió mentén mindannyian gazdagítjuk az Orbán családot és strómanját Mészáros gázszerelő Lőrincet,  úgy tűnik, hogy  még a Tápiómenti Csatorna Társulás tevékenységét sem ismerhetjük meg, pedig a tagjai vagyunk. Fotó:HVG Ráadásul a mi pénzükből fizetik a tisztes honoráriumot a…..
6 millió helyett 21 millióért építtetett járdát a Pénzügyi Bizottság elnökének munkaadójával a Szentmártonkátai Önkormányzat. A labda a rendőrségnél van. Nemrégiben írtam egy szösszenetet arról, hogy titkolja el az önkormányzat az emberek elől a valós tényeket, konkrétan a Szecsői úti faültetés…..
A mindig bűbájosan (cinikusan) mosolygó miniszternek miért nem fagy rá a mosoly az arcára? Miért nem szólal meg és sürget intézkedést  a nyilvánvalóan általa kilobbizott pályázati támogatás ügyében? A 24.u megírta, hogy kedves miniszterünk (már akinek) lakóhelyén az a busztársaság, a Pizolit Kft…..
Néztem a hírekben Nyitrai államtitkár urat, amint fennkölt mosollyal jelenti be, hogy akadálymentessé teszik az állami ünnepségeket. Mi van???? Ha valaki nem tudná, ez azt jelenti, hogy lesz jeltolmács, lesz rámpa meg ilyesmi, amit ilyenkor ígérgetni szokás. Ökölbe szorult kézzel hangosan kérdezem…..
  Szervusztok, Barátaim! Köszöntelek benneteket, akik eljöttetek, mert fontosnak tartottátok, hogy velünk legyetek és csatlakozzatok a budapesti rendezvényhez, hogy megmutassátok, párthovatartozás nélkül Fontosnak tartjátok a kiállást a civilek által megfogalmazott értékek mellett! A lex CEU, a…..
Itt a bizonyíték, hogy az Orbán-család vagyona (mi az Együtt-ben Orbán vagyonát 303 milliárdra becsüljük) uniós forrásokból, költségvetési pénzből és még a helyiek önrészéből is gyarapodik Elég volt a fideszes strómanokból,helyi kiskirályokból,aki megkárosítják a Tápió vidéken élő embereket.   A…..
A papagáj-kommandó beindult! Néhány napja Czerván György Pest megye Fideszes országgyűlési képviselője, a Földművelésügyi Minisztérium agrárgazdaságért felelős államtitkára egy videó-bejegyzést tett közzé Facebook-oldalán, amiben papírról olvassa a védőbeszédet a nemzeti konzultáció mellett. Semmi…..
Czerván György, Pest megye Fideszes országgyűlési képviselője, a Földművelésügyi Minisztérium agrárgazdaságért felelős államtitkára nemrég megfenyegette ifj. Bozsik József fogathajtó világbajnokot, a lovas szövetség elnökét, mert kritizálni merte Mészáros Lőrinc gagyi kivitelezői munkáját…..
Magyarország ugyan nem teljesít jobban, de Farkas Sándor és még jó néhány Fideszes képviselő mindenképpen jobban teljesít! Legalábbis a földprivatizáció és a felvett agrártámogatások terén. Jól látható, hogy  a földvásárlással csak a rokonok és barátok, Orbán Viktor hűbéresei jártak jól. Amint…..