Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fejesgyorgyi.blog.hu

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juhász Péter körül az elmúlt hónapokban elég forró volt a levegő a csepeli ügy kapcsán, a legfrissebb botránya viszont még a legelkötelezettebb hívei körében is kétkedésre kellene, hogy okot adjon. Ám a bőszen és joggal "vakkomondorozó" ballib értelmiség és politikai körök most hallgatnak, ami…..
fejesgyorgyi.blog.hu 2018.02.20 19:54:01
@FCUK18: Ez nem írás,ez egy ócska,fidesz seggnyaló szenny! Gusztustalan,hogy a tények ismerete nélkül egy lqakájmédiára hivatkozva bírta ezt leírni.
  Elég érdekes videóval állt ma elő a Facebook oldalán Juhász Péter. A videóban ugyanis azzal vádolja az MSZP elnökét Molnár Gyulát, hogy a párt azért nem hajlandó megállapodni az Együttel, mert csökkenne a párt kampánytámogatása. Úgy tűnik Juhász magából indul ki, az Együtt korábbi javaslata…..
Nem vagyok meleg. De ha az lennék, se lenne gond. Vagyis inkább nem lenne egyszerű. Például Keszthelyen nem. (Igaz, ide más vidéki kisvárost is írhattam volna, a falvakról nem is beszélve.) Ezért...
fejesgyorgyi.blog.hu 2017.07.05 07:49:40
@enpera: Bunkónak semmiképp.
fejesgyorgyi.blog.hu 2017.07.05 07:51:16
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Milyen külföldi hatalom? gondolkodás az smafu? ideje lenne már észre venni,hogy az egész Sorosozás csak elterelés.Elterelés a lopásról és a nulla kormányzásról. Nem mellesleg Soros-fióka a nagyeszű törpétek is!
Magyarország ugyan nem teljesít jobban, de Farkas Sándor és még jó néhány Fideszes képviselő mindenképpen jobban teljesít! Legalábbis a földprivatizáció és a felvett agrártámogatások terén. Jól látható, hogy  a földvásárlással csak a rokonok és barátok, Orbán Viktor hűbéresei jártak jól. Amint…..
fejesgyorgyi.blog.hu 2017.03.31 10:13:11
@Parasztlengő az imperialistáknak: Megnéztem :) Te meg viseld nyugodtan a szemellenzőt....mert még nem fáj eléggé.
fejesgyorgyi.blog.hu 2017.03.31 10:48:55
@Parasztlengő az imperialistáknak: Meg az ellopott 3000 milliárdos magánynyugdíj vagyonból! ne légy már naiv! Manipuláció az egész,szándékosan tartják alacsonyan az inflációt különböző technikai trükkökkel,hogy ne szálljon el az államadósság! De egyszer lesz ami sose volt.....na akkor lehet majd kommunistázni.
fejesgyorgyi.blog.hu 2017.03.31 10:50:10
@fidesz maszop dk egykutya: Az írásban a linkek,tájékozódást javasolnék :)