Regisztráció Blogot indítok
Adatok
droppolt kismamma szép

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rövid hír, de jelzésértékű, Kárász Róbert és Sváby András után egy újabb egykori TV2-s arc, Vujity Tvrtko is az atv-hez igazolhat. Tvrtko most éppen Washingtonban él családja egyik felével, miközben a másik Angliában van (a felesége ott kosárlabdaedző), és ezen a helyzeten változtatnak majd…..
droppolt kismamma szép 2017.04.07 11:47:03
droppolt kismamma szép 2017.04.07 14:44:03
@diplomatakomment: 13-romm évesen őt érték túl telefonon és egy asztal alól tudósított a koszovói vagy melyik háborúról, ez alapozta meg a szenvedélyét, ami más néven egy átok a magyar népre nézve. Előfordulnak ilyenek, de különösen szerencsétlen, mikor ez kényszerűen nyomódik le az agyi torkokon.
A köztévé tudósítója 12 év után döntött úgy, hogy otthagyja az MTVA-t. Aki ismer engem, vagy hallott már előadást tartani, esetleg követi a Facebook-oldalamat, az pontosan tudja, hogy mit gondolok például a menekültválság kezeléséről és számos más dologról, ami az országban zajlik. És hogy ez nem…..
droppolt kismamma szép 2017.04.06 13:09:04
@Izo: ne más faszával vívd a saját harcaidat. Nem fest jól.
@bbalintus: persze hogy nem. Hány konkrétumot tudsz felsorolni? Belemagyarázott agytrösztpolitikai okfejtegetések nem számítanak.
Köntösben didergés, nulla információ, folyamatos letolás, lekezelés, gyanúsítgatás - ha tényleg így működik a Gunaras Resort Spa, akkor nem jósolok nagy jövőt nekik. 2017. Március 18-20-ig (2 éjszaka) volt foglalásunk a Gunaras Resort Spa hotelbe a párommal. 18.-án Szombaton meg is érkeztünk dél…..
droppolt kismamma szép 2017.04.06 10:27:49
@DominoFX: "Mindeközben az előttem levő vendég éppen a panaszkönyvbe írt egy hosszabb történetet."
:D Tényleg megfilmesítésért kiált.
droppolt kismamma szép 2017.04.06 12:57:41
@KaTe: énis. Ezért vettem billentyűzetet. Tök jó.
Az megvan, amikor kézzel írt fecnin próbálják az évszázad üzletéhez becserkészni a vevőt arra az extra fícsörre alapozva, hogy orvos-jogász házaspár a résztvevő az ügyletben? Szerintem ezek azok az ajánlatok, amik legjobb, ha azonnal a kukában végzik. Mert sose felejtsük el:…..
droppolt kismamma szép 2017.04.06 08:52:10
@Manyecs: Szuzukival érintkezni/mutatkozni, nórmális? Pfájj! Előzőférjed, mostaniurad, SZERELŐD, szeretőd, mindenkiről van, s volt szó az idők során, de ez uncsi. Magadról írjál vagy az utca emberéről vagy a kutyádról vagy a C, mint Klaudiáról.
Nem akarásnak nyögés a vége. Ezúttal egy savmaratott ajtóüveg utángyártási projektjét fúrta meg egy cég vezetője az ügyfél szerint csakból, ami egy szolgáltatótól akkor sem túl jó megoldás, ha egyébként az olvasónkban felmerülő kérdések egy részére igazából tényleg lehet az a válasza, hogy igen, és…..
droppolt kismamma szép 2017.04.05 14:46:55
@Csokis: tudod vázolni a savas és homokos megoldások közötti eltéréseket? Mennyivel precízebb és réxxletgazdagabb a savmaratott? Be kell rúgni piros-fehér pettyeslabdával a készterméket. Szigorúan miután már belekerült az ajtóba persze. Felvenni. Jancsó Miklós hullájával megrendezteti az etűdöt és így kell élni.
droppolt kismamma szép 2017.04.05 15:02:58
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: lehetőleg fehérre mázolt ajtóhoz jóóó sötétbarnát? Milyen telepi már ez? Az ablakon meg egy ló nézzen ki. Az ilyen régi ajtók mázolása különösen katasztrofális tud lenni. Elbasszajaz egészet. Fújni kell, kérem, szórni.
droppolt kismamma szép 2017.04.05 21:23:12
@KaTe: nem, az üveges (az ottani vezető, vegyük külön, mert normális szereplők is voltak az írás szerint), szóval az üveges egy mezei proli volt, az annak megfelelő szövegezettséggel, modorral és döntési metódussal. Lehet maximalizálni az utólagos szopások mélységeit, rétegeit, ennyiszer és ennyiszer hozhatod vissza vagy x ideig él a garancia erre és erre, megfelel-e ez így. Nem kell ideológiát keríteni az ilyen szépséges döntések és vevőhöz való hozzállás köré. A példázat jó volt, de ne szolgáljon érvül a hasonló alakoknak, s esetekhez.
Konkrét kérdés, konkrét válasz. Kedves Homár, Egy nem mindennapi helyzetbe kerültem és ebbe kérném segítségét. 2016 szeptember végén vásároltam egy komputeres fitnesz gépet (lehetett kapni komputer nélkül is) melynek a komputerre átvétel után pár nappal nem működött. A készüléket visszaküldtem…..
droppolt kismamma szép 2017.04.04 17:04:03
@Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2: hát te se sűrűn vagy hetero.:D Jó, majd összehozzuk, puszi édesem.:)
droppolt kismamma szép 2017.04.04 18:08:44
@Nick-son: áktung, boszorkányság. Bepaliz minket, hogy sok karakteret írjunk, aztán nem ad felnőtthöz méltó replikát, mink meg megg örülünk (crazy).
@Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2: régebben meg tudtam nyalni a makkom, de az utoljára olyan középsuliban volt, ma már nem t'om mi a helyzet.
droppolt kismamma szép 2017.04.04 21:26:33
Kuponos Homár-ügyeknél visszatérő probléma, hogy a vásárlók egyszerűen kifutnak a felhasználhatósági időből, a csomagokat közvetítő cégek pedig általában megvonják a vállukat. Andrással is ilyesmi történt, aki végül is kapott egy szívdobogtató kalandot, bár nem pont ilyenre számított. Megkérdeztük,…..
droppolt kismamma szép 2017.04.04 13:02:09
@Manyecs: lehet, hogy szerződtetem csörgőssipkásként. Végülis jól szórakozom. Egyben félelmetes is. Ennél a Walt Dizninél vagyok leragadva. Mindent megváltoztat. Mindent. De, de, velem beszéltél a gyakoris élményeidről. Te sem vagy már a régi. Hanem akkor új? Ja, jó logika..
@Szubrina: nem, saját. Reakció. Ha plagizálnék, beleszarnék a saját számba. Hilda szájába a bélférgek mennének, a többi nekem jutna. Ez a terv.
A liberalitás az elfogadás. Sokan túlértelmezik persze és a krokodilt is a keblükre ölelik, de dolgozzék csak az evolúciós szelektcióne. A te átvett meghatározásod valami politikai szarság. Ezek engem nem érdekelnek. Mindjárt kikéred magadnak az átvettséget is. Nem lehet itt jót írni, kérem szépen.
Úgy függ össze, hogy kövérként például nem írhatsz semmilyen szexualitásról, mert behányok, azt szaros csirkebélbe töltöm, majd megeszem, persze szigorúan nyersen! Soványként meg írhatsz ilyenekről is.
Veled gyerekkorodban történt valami, hogy visszamaradott lettél? A szó szerencsés és szerencsétlen értelmében egyszerre? Izgalmas ezt a komplex területet kutatni, sokösszetevős az emberi psziché fejlődése. Volt ilyen osztálytársam, 8-adikban is 2 radírral játszott az órán, mintha az 2 autó lenne, amint épp ütköznek, nagyon látványos akció keretében.
Miért írsz ennyit? Miért írsz blogot? Adjatok pasit Baszrinának, pasi nélkül félelmetesen sokat ír. Miért és hogyan találtál a homárdi területre?

Ja ha 2 nicken látsz 1 személyt, akkor az egyik énjében szükségképpen csalódnod kell? Há' ez is jó észjárás!
Nem holmi gyermeki izgalmasságból váltogatom a nikkeked, hanem mert hilda kibaszogat, sőt, sixxre is rá szökött jönni a front, mit tehetnék mást? Tudod mi a te bajod, édes lányom? Elfelejtesz kérdezni! Helyette betonba ágyazott prekoncepciókkal támadsz és "tudsz". Hát ez így minden, csak nem érdemi párbeszéd. Pedig belőled akár még egy olyat is kinéznék.
droppolt kismamma szép 2017.04.04 13:24:17
@Szubrina: el vagy tévedve. Nem baszogattam senkit, alapvetően nem érzed és nem érted az itteni légkört. Elismerném, ha baszogatnálak. A nemmeglepődésről annyit, hogy a törzsgárdát rendszeresen, hullámokban írtja az új vezetés. Megint csak az világlik ki, hogy szaros lófaszt nem tudsz. Ismét egy keresztválasz beérkezett: el lehetnél tűnve valami kapcsolatban, fb csoportban vagy chatszobában, privát beszélgetésekben, de nem, te nem mondod el senkinek, elmondod hát mindenkinek, blogolsz, kommentelsz. Mi lehet ennek oka? A kövérség. Az élet alapköveit leírhatjuk egyetemes szentenciákkal, túl sok új törvényszerűség a Nap alatt nincs, így még ha fáj is, a rád vonatkozó ok ez esetben ez. Megcáfolhatsz, ha gondolod. Ha tényleg kövér vagy, soha többé nem szólok hozzád. Küldj képet, hogy pontosan lássam mennyire. Annak tükrében kapsz karaktert a jövőben. Mint szánalomindította kézmozdulatból származó, odavetett alamizsnát. Mivel erre nagy szükséged van, pontosan mindenben úgy fogsz eljárni, ahogy megkövetelem.
droppolt kismamma szép 2017.04.04 13:36:56
Bizony, ma este 23:00 órakor a FOX az angolokkal párhuzamosan, elsőként mutatja be Robert Kirkman, a The Walking Dead és a Fear The Walking Dead alkotójának démonűzős sorozatának második évadát (a Cinemax majd később vetíti), szóval akinek bejött az első kanyar (nekünk igen), az ma folytathatja Kyle…..
droppolt kismamma szép 2017.04.03 18:07:10
A 32 éves, egoista Andika, aki erőszakos, szókimondó és türelmetlen, meg nem kicsit öntelt; a 19 éves Dia, akinek az a lényeg, hogy olyan pasija legyen, aki sokat szeret dugni, mert neki papírja van arról, hogy szexmániás; végül Franciska (20), aki modellkedéssel és hostesskedéssel foglalkozik,…..
droppolt kismamma szép 2017.04.03 14:06:51
Cipős sztori. Mielőtt a törzskommentelők kisközössége sivalkodni kezdenie, hogy kiakadt a vótmáméter, az az érdekes benne, hogy olvasónk nemcsak a Békéltető Testületig jutott el, hanem továbbment a sikertelen tárgyalás után, olyannyira, hogy nemcsak bevizsgáltatta a csukáját, hanem egy ponton szét…..
Csodálatos példája az egymást nem értő, aztán egymást a lövészárok árnyékából tüzelő ügyfélről és ügyfélkapcsolati munkatársról. Utólag, kívülállóként naná, hogy látszik, hogy csúszik félre a beszélgetés, és jut el a viszonylag kulturált formában tálalt, de kétségkívül a te anyádat típusú végszóig.…..
droppolt kismamma szép 2017.04.01 19:36:49
droppolt kismamma szép 2017.04.02 22:27:39
@PeniValdes: te miért akarsz költeni, ha csak nem 1db, nagy címletben van a cashpénzed?
Konkrét kérdésre konkrét válasz a poszt alatt. Kedves Homár! Kedves Gazdasági Versenyügyi Tanácsadó Iroda! Rövid állásfoglalást szeretnék kérni az alábbi esettel kapcsolatban: Feleségem munkáltatója éves szinten egyszeri XY Ft-ot juttat ruhapénz jogcímen béren kívüli juttatásként a…..
droppolt kismamma szép 2017.03.31 12:20:31
@Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2: a posztvégi jöhetne már, utána meg átadná nekem a vezetést a banya. Jóvilág jönne enter!
Erre magunktól nem tudjuk a választ, úgyhogy meg is kérdezzük a Postától. Szia Hilda! Az alábbi mail-t küldtem most a Postának. Ha gondolod, és érdemesnek találod rá, tedd ki az oldalra. Ha esetleg válaszolnak, update-elek. BB..
droppolt kismamma szép 2017.03.30 16:00:40
@Manyecs: a höhödet hüttönek olvastam. Ez nagy esemény.
droppolt kismamma szép 2017.03.30 18:31:12
@Hagyományos Érlelésű 6odik Crazy One: tarkón kell baszni, azt' kész. Méltatlan már ez a kollektív és sorozatos könyörgés.
droppolt kismamma szép 2017.03.30 20:22:39
@Biriksz_Krokiksz!: McGóóól! Úristen, gólt lőttem! Ja, nem, csak beírtam, hogy skótgoal. Úristen, nagyon jó ez az élet, virágzik a homárd, meg minden!

Dögöjön már meg akinek meg kell. Írhatnák sokmindent, de tudjátok hogy van ez: be van állítva egy kolletkív apátiaszint. Ki lenne gyomlálva a szellemi termék, leszedálódott a felület, így a kedv is elszállt. Nem csak belőlem. Hogy én mennyire imádom a destruktivizmusht. Még anyázni sincs kedvem. Ezmár súljos.

Mikró.. fehér-e, tekerős-e? Vagy fém oszt gombjai vannak? Mer utóbbi vagányabb. Persze kinek mi.
Hétfőtől csütörtökig, heti négy alkalommal jelentkezik majd a Viasat3 új realityje, az Éden Hotel 4 Exek az Édenben, derült ki a mai sajtóanyagból, amihez egyelőre csak a műsorvezető Bódi Sylviről mellékeltek képeket. A helyszín Bali, az alapja az angol Ex on the Beach, a lényege meg az, hogy egy…..
Tegnapi találgatós posztunkban fel sem merült a neve a Barátok közt színésznőjének, pedig adta volna magát, hiszen elég régóta láthatjuk más szerepekben is, a Gyertek át! egyik legviccesebb vendége szokott lenni például, és én tudtam röhögni a Playback párbajban látott bohóckodásán is. (A Kicsi…..
droppolt kismamma szép 2017.03.30 14:19:01
droppolt kismamma szép 2017.03.30 14:27:17
@retrodj: aki szakmailag topon van, az meg általában nem képernyő-képes, ritkán esik egybe a kettő. Inkább a látványnak kedves eleveadottságokkal bíró húsra építenek, mint egy széles nézőhorda számára érdektelen profira.
Megy az egymásra mutogatás az alábbi sztoriban, pedig egy valami biztos: olvasónk potyára ifizetett ki valamit, amit orvosolni kéne, de izibe. 2016 júniusában telefonos egyeztetés után az interneten talált Akkuszervíz – XY lakcímére vittem 4db hibás Hilti akkumulátort, 1 db B36/ 3.0 Li-Ion…..
droppolt kismamma szép 2017.03.30 04:20:42
@Szubrina: minden cégnek megvannak a maga szakértői, alkalmazott szaktekintélyei.
droppolt kismamma szép 2017.03.30 11:06:29
@Szubrina: imádom az ilyen ultratudatos, ám rém élet- és öntapasztalatlan kis turbógeciket. DE, neked ment. Azt tényleg írhattam volna, pontosan mire. Nem, nem ment félre.
"ha közvetlenül ment volna"
Például.
Csuja Imre jelentette be egy videóban, hogy jövő tavasszal újabb évad érkezik az RTL idei nagy sikertörténetéből, a szlovák eredetire felhúzott A mis kis falunk című sorozatból. A nézettség láttán persze nem volt senki, aki ezt kétségbe vonta volna, az RTL sem sokat szarakodott a bejelentéssel (múlt…..
droppolt kismamma szép 2017.03.30 04:49:07
@Holding: a Holnap Taliban is aktívan közreműködik mostanság.
@Messidor: olyan vagy, mint egy nő, aki pozitív-negatív tengelyen gondolkodik. A sikeres "jó", lett légyen az bármilyen elkúrt szint megjelenülését leíró szó is. És te ennek örülsz. Hát gratulálok. Annak már lehet örülni, ha világviszonylatban is elismert egy magyar szülemény, de hogy egy belterjes, agyonismételt korcshajtásnak, egy, a pálinkagőztől kurjongatva tapsikoló blepsz sorozatának te örülsz.. az a te bűnöd.