Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ramil Safarov.

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reggel volt egy hanoi iskolában, amikor egy tizenéves diák bebotorkált az osztályterembe. Ahogy ült az asztalánál, vér kezdett folyni a széke alá – azon a reggelen bántalmazták szexuálisan. Amikor a tanár azt mondta, hogy tegyen maga alá zsebkendőket, és úgy üljön tovább az…..
Előzményként két dolgot azonban mindenképp meg kell említeni. Az egyik az, hogy az Európai Unió közlekedési rendészetei évek óta azért küzdenek, hogy csökkenjen a halálos közúti balesetek száma, amire jó uniós szokás szerint tervet is készítettek. A cél az, hogy 2020-ban éppen fele annyi ember…..
Fotó: Kollányi Péter / MTI "Elengedtem a Gálvölgyi Show-t. Ennyi volt. Rá kellett jönnöm, kifogytak az írók. Aki le tud írni egy poént, az elment inkább stand-up komikusnak" - mondta a Blikk tudósítása szerint Gálvölgyi János a Madách Színházban, a 70. születésnapja alkalmából rendezett…..
Tegnap volt éppen 20 éve, hogy kijött a Gettin' Jiggy With It, és valamiért egy házibuliban is éppen erre sikerült ropnom az éjjel, szóval úgy gondoltam, megemlékezem a drága Will Smith-ről, meg a 10 legjobb daláról egy vasárnapi posztban. Mert Smith az a hiphop előadó, akitől tuti mindenki szeret…..
Japánban nagyjából a 40 éven aluliak harmadának semmilyen romantikus kapcsolata sem volt. Egyre többen csak a kibervilágban, kitalált szereplők láttán éreznek szexuális ingert. A fiatal japánok egyszerűen elzárkóznak a kapcsolatoktól, és nem vállalják a vele való problémákat. Ezzel együtt Japán…..
Korábbi posztunkban egy tanár a földön húzta be az udvarról az osztályba az autista kisdiákot. Rengeteg negatív kommentet kapott autista gyermeket nevelő anyukáktól. Hogyan ítélkeznek, ha egy édesanya csinálja ugyanazt?..
Ismét közeledik az év vége, így természetes, hogy a cégek többsége már megtervezte a jövő évi költségvetést, azzal együtt a létszámokat is. Ezzel kapcsolatban hátra van még egy nehéz feladat, mert az esetleges munkaviszony megszüntetéseket végre kell hajtani. Munkavállalóként a legtöbbször nehezen…..
Ramil Safarov. 2017.11.14 17:30:18
A nőket, több esetben a férfiak ellen irányuló erőszakról hála az égnek egyre többen mernek beszélni mind hazai, mind világsajtó szinten. Egyre több sztár mondja el, hogy az adott rendező, fotós miként is zaklatta szexuálisan, vagy kényszerítette rá bizonyos dolgokra. Ám itt nem áll meg a #metoo…..
Vizes vébére, meg minden látványszarra van pénz és akarat, de a hétköznapok jobbá tételére valahogy nincsen.                        Életkép a Hős utcából. (Fotó: Abcúg/Hajdu. D. András)   Gyakorlatilag most már hetente érkeznek hírek az egyes villamos szakaszáról a hírek, milyen bűnügyek…..
Mostani bejegyzésben összegyűjtöttem saját, és mások által is megélt tipikus hazugságokat, fél igazságokat vagy akár átveréseket amivel a zeneiparban lehet találkozni. A lista közel nem teljes, és bátran egészítsétek ki őket a kommentben. Akik régebb óta benne vannak valószínűleg már biztosan…..
Férfiak, legyünk őszinték kosárt kapni egy nőtől fájdalmas. Ha olyan lelkiismeretes férfi vagy mint én, aki nem játszik a nőkkel, akkor számunkra kosarat kapni megterhelő. A legtöbb férfinél ha kosarat kap, lelki megingás következik be. Előjönnek az olyan gondolatok, hogy nem…..
Ramil Safarov. 2017.09.06 19:22:23
A taekwondo akár Korea nemzeti sportjának is tekinthető, a hagyományos versenyzők mellett pedig léteznek úgynevezett performance-csoportok is, akik a sportot népszerűsítik látványos bemutatókkal. Az egyik ilyen, pár éve már nagy hírnévnek örvendő csoport a K-Tigers, akik sikeresen vegyítik a…..
– Hangos! – vágja rá tétovázás nélkül Sanyi bácsi, kaszásdűlői lakos. Örül a kérdésnek, mert az „elviselhetetlen dübörgés” régóta a bögyében van. – Meg a sok drogosalkoholista csavargó! – kontráz rá Jolika néni, Óbuda minden önjelölt és foglakozás szerinti házmesterének szószólójaként. Zoli, aki…..
Az éjszaka elvitte a Készenléti Rendőrség az otthonából azt a 18 éves fiút*, aki néhány napja, a BKK online jegyvásárlási rendszerének startja után nem sokkal közölte a sajtóval, hogy a rendszer komoly hibákat rejt – pl. 50 Ft-ért is váltható rajta keresztül havibérlet. Ismétlem: a srác nem lopott,…..
Elég sokáig tologatták az új évad premierjét, de kibekkeltük, és már tényleg csak napok kérdése, hogy újra belevessük magunkat a hét királyság történéseibe, amely az előzetesek alapján eléggé jónak ígérkezik mind látványban, mint pedig izgalomban. Hiszen Daenerys végre…..
73 évvel ezelőtt, 1944. május 16-án az auschwitzi "Cigánytábor" (Zigeunerlager) lakó fellázadtak. A táborba a német birodalom és a megszállt országok területéről 23 000 embert deportáltak, akik közül 44 tavaszán már csak 6000-en voltak életben. Ezt a 6000 embert akarták a tábor német vezetői a…..
Ramil Safarov. 2017.05.17 12:36:25
@zombizan: ". A holokauszt megakadályozására aligha lett volna alkalmas, ha az elhurcolt emberek a szabad életükben fel lettek volna fegyverezve."

Raadasul meg ha volna is fegyveruk az embereknek, egyaltalan nem biztos, hogy megakarnak akadalyozni a holokausztot.
Ha most volna errol egy nepszavazas, hat elege ketseges lenne a kimenetele, mert azert volna ra igeny.
Világéletemben Fidesz-szavazó voltam, kilencedik lányomat Orbán Viktor után neveztem el, rendesen gyóntam, áldoztam, útkereszteződésekben csak jobbra fordultam. Most mégis betelt a pohár. Amikor elvették a kertszomszédunk trafikját, összeszorított szájjal tűrtem, ennyi áldozatot meg kell hoznunk.…..
Elképesztően lélekölő lehet a TV2-nél szórakoztató műsorokkal foglalkozni, programmingot tervezni vagy eladni a sajtónak az újabb és újabb bukást, és ezt azért mondom, mert megnéztem a tegnap esti nézettséget, és kivert tőle a víz. Ha a TV2-nél melóznék, sírnék is, mert iszonyatosan frusztrálna,…..
Nem hiszem, hogy ennél lenne lejjebb, mert ha igen, az már _tényleg_ a teljes megsemmisülés lenne, kérem szépen: a hétfő este 18-49-ben elért 5,2 után nagy küzdelemben ugyan, de sikerült a második számú kereskedelmi tévének az a hihetetlen bravúr, hogy 4, azaz négy százalékos közönségaránya volt…..