Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Millennium környékén

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a videóban egy újabb áldokumentum horror kerül terítékre, ami ugyan jól indul, de a második felére teljes kudarcba fullad. ..
Millennium környékén 2018.02.08 20:59:51
@Atanos:

Nekem megvan gépen, mert anno lementettem :D

Ha érdekel valakit és tud módot az átküldésre, szívesen elküldöm (ez a készítőkre is vonatkozik!)
Millennium környékén 2018.01.28 13:06:56
@xx18Rolandxx:

" Ha nem szereted a focit akkor nem vagy magyar"

Ezt sajnos ugyanúgy elsütik a németek és a britek is, csak a saját népre hangolva. Az amcsik meg az amcsi focival vagy a baseball-al játszák el ezt (a feketék meg a kosárlabdával) - közös ezekben az emberekben az a tipikus "sportrajongó" mentalitás amit most nem tudnék körülírni, de az írásod alapján te is tudod mire gondolok.

Bár én megértem, hogy korrupt a foci, 40 éve is az volt (lásd Végh könyvét a "Miért beteg a magyar futball?"). A focirajongók a legkönnyebben levehető fogyasztók. Egy igazi focifan akár 60 ezret is kiad pár gagyi mezért meg jegyért.
Készül az évadzáró extra, azonban kisebb technikai problémákból adódóan valószínűleg tovább fog tartani mint terveztük. Ezért, hogy addig se álljon üresen a blog, kitöltöm az időt két minibemutatóval, amiket eredetileg az évadzáró után akartam kitenni. A Hell Ride az egyik, a hétvégén pedig felkerül…..
Millennium környékén 2018.01.28 13:01:36
Baaad Movies A nagy bejelentés 2018.01.13 19:26:36
Akkor lássuk, mi is ez a nagy bejelentés, amiről előzetesen már beszéltünk.  ..
Millennium környékén 2018.01.18 11:37:35
Érdekes, bár nem túl fajsúlyos változások.

1.Az picit sem baj, hogy "kevesebb-de-jobb" videók lesznek. Én is erőltetettnek éreztem a sok-sok olyan videót ahol látszott, hogy felcsaptátok a "legrosszabb filmek ever" gyűjteményt - na ebből lett a szarember meg a sok-sok "nullköltségvetésű" kisfilm bemutatója (Bár a Captain Alex jó poén volt)

2.Medencetisztító hiánya engem picit se zavart, én vagyok azon kevesek egyike aki nem szereti azt a "kis-sorozatot" a sorozaton belül.

3.Viszont az élménybeszámolókért kár :( Én nem rajongok a "filmbarátokért", rajtatok kívül egyedül FreddyD aki szimpatikus onnan, a többiek közt van olyan is aki kifejezetten idegesítő, sznob érzetet kelt bennem, illetve a hangulat nem olyan személyes jellegű.

4.Gyöngyszemek jöjjenek csak, sok jó filmet köszönhetek onnan. Bár jöhetne benne a "Bolond egy napja" bemutató is.

És igen, mennyi dolog változott 10 éve... A legszörnyűbben a "nagymellű zombik" bemutató mutatja meg az eltelt időt, ott a angminőség valami tragédia a telefonon(?) dumáló csávó miatt leginkább.

5.Logan lesz a "10 éves ünnepi videó"-ban? Ő is részese volt a dolgoknak a kezdetek kezdetén amennyire tudom a designe is tőle van az oldalon, jó lenne egy cameo.

6.A ritkább videó abszolút érthető, én is dolgozom és el tudom képzelni mennyi munka lehet ebben így "pluszban". Örülök, hogy nem szűntök meg, mint a Rossz PC Játékok.

7.Remake videók viszont nagyon kellenének! Kis Vuk ahogy valaki írta fentebb. De szörnyű hangminőség miatt van még pár amiből nem ártana egy "DVD kiadás"...

8.Remélem ha meg is szűntö valaha, az "közös döntés lesz", rossz volt amikor Sorter egy időre kilépett és csak BS videók voltak. Jók voltak azok is, de látszott a megfeszített tempó és hiányzott az érem másik oldala, mivel ti ketten nagyon eltérő stílusban mutattok be videókat.
Millennium környékén 2017.11.25 18:32:27
Fura, hogy a Thor három béna vicchalmazát nem kedvelted, a Bosszúállókban is végig csak idétlenkedtek a szereplők, nekem ezért nem is tetszenek ezek az új "szuperhősfilmek", ha gagparádé kell akkor nézek inkább Family Guy-t, ott még jól is áll a "történetnek".

Amúgy ennyire nincs ötlet manapság új filmekre? Igazságligája, külön film ennek meg annak, aztán ez vs az, aztán összefogás aztán alternatív crossoverek... Ennyire nincs manapság kreativitás? A soká-sok folytatásról meg remakeről nem is beszélve... Fűrész 100, Karibtenger kalózai 200, új Jumanji, Star Wars 8, béna '60-as évekbeli sci-fi regények filmadaptációi, Az újrafeldolgozás...

Várom mi lesz még itt, Terminátor 18, Rambó 50, Indiana Jones 5, kapjon remake-et az összes régi Star Trek, Szkubidú 100, Csillagkapu új rész és persze olyan karakterek amik még nem kaptak filmet, de majd a név eladja:

Johnny Bravó a film, Bátor a félénk kutya a film, Kullancs a film stb.

Meg persze a szokásos művészfilmek amik hiába állítják be magukat egyedinek, nem azok. Szinte mind valami melegjogi sirató vagy valamelyik lágert mutatják be a 2.VH idejéről vagy csak a holokausztot és máris dől az elismerés (Saul fia).

Nagyon futószalag jellege van már ennek az egész filmiparnak, régen jobban kilógott a gagyi, mert kevesebb film volt és jobb volt a megítélés. Ma sok gyenge film kap "azér' nem is olyan rossz az" minősítést, mert "csúnya dolog" lenne rosszat mondani rá.

A South Park egyik új része ugrik be mikor Cartman felírja a táblára az összes "Mosómedve és társai" franchise-filmet és előre le van írva vagy 50 cím. Na ezt érzem a szuperhősfilmeknél is. Követhetetlen és nagyon érződik rajta az iparosmunka, lásd ezt a filmet és BS értékelését: "Hát nem volt jó, de szar se". És ez igaz a legtöbb új filmre. Olyan tipikus nem rossz, de jó se "színtelen, szagtalan" átlag.

Hiányzonak az olyan filmek (amik még akár francise-ra is építettek anno), mint a Matrix, Addams Family, Tim Burton kezdeti filmjei (Beetlejuice), Mask, Gyalog Galopp, Brian élete, Mr.Bean a katasztrófafilm (jó ez gagyi is valahol, de van egy atmoszférája), Bolond egy napja, Hitler utolsó napjai, 1984 stb.

Ehelyett olyanok az új filmek, mint a kortárs festészet. Szép, szép, de nincs semmi hatása, átlag gagyi, amire nem merjük kimondani, hogy rossz. A mai filmeknek lesz olyan kultikus státusza, mint most a régebbieknek? Nehezen tudom elképzelni ahogy 20 év múlva nosztalgiázunk, hogy "ej-ej, de jó is volt az Avatár!" vagy akármelyik tucatvígjáték... Nehezen hiszem, hogy akkor majd simán lehet rájuk utalni és mindenkki tudni fogja miről van szó...

És ez olyan szomorú a számomra.
Millennium környékén 2017.09.17 20:20:41
@Kibernetika:

Lépj már tovább ezen a JW dolgon.
Millennium környékén 2017.09.19 20:58:06
@Kibernetika:

Neked valami pszichés problémád van? Nem ártana ellátogatnod egy szakorvoshoz, mert elég nevetséges az ámokfutásod egy kvázi semmiségen.
Újabb zombis-vámpíros agymenés, de esküszöm, annyira borzalmas, hogy már valahol zseniális. Aki pedig csinálna videókritikát, és érdeklik a (rossz) animék/mangák, azok pillantsanak rá erre a videós pályázatra!  ..
Millennium környékén 2017.09.04 14:05:43
@Kibernetika:

"de sajnos ez az igazság"

Qui-Gon-t idézve: "A TE igazságod..."

A Bigyó felügyelő 2 rossz film. Értem mire célzol, és az a vicc, hogy ezt a Bigyó felügyelő 1-ben tökéletesen hozták is. Ott is esetlen volt a főhös, de jól adták elő, jók voltak a poénok a maguk módján. Ez a második részben nincs meg.

Boltóros naplójának "népszerűsége" csupán korunk mentalitását jelképezi tökéletesen. Sajnos. A legtöbb néző meg sem érti mi történt abban az ominózus utolsó jelenetben. Csak hihi haha meg "de cuki sál".

Versus... Komolyan? :D Annak a filmnek értelme nincs, és sajnos annyira nem viccesek az idétlen dolgok (mexikómabéka fejei, kitépett szemű fickó pofája), hogy már vicces legyen.

Amúgy értem mire célzol, nekem is volt itt 1-1 videó amit én nem értem miért szerepelt itt:

Rec2. A Rec2 nem rossz film. Egyetlen baja a címe, mert így a Rec1-hez viszonyítnk és úgy valóban rossz, de önmagában erős közepes. Kicsit érzelemmotivált Sorter ottani videói, bár sok igazságot mond, a bemutató tetszik, csak ez nem "Baaad Movies" hanem "Medium Movies" lenne.
Millennium környékén 2017.09.07 07:45:51
@Kibernetika:

Nem is tudom ki volt az aki pár hónappal ezelőtt MINDEN poszt alá beírta, hogy "legyen már Csillagközi invázió 3 kritika" és kötött bele szinte az összes élménybeszámolóba :D (Az ominózus esetnél is ez történt).

Neked fétised egy rossz filmekkel foglalkozó blogon bevédeni a rossz filmeket? Esetleg ilyen csokornyakkendős nerd vagy aki imád részletekbe belekötni (a la Melvin: i0.kym-cdn.com/entries/icons/facebook/000/005/248/melvin.jpg).

És igen, beleavatkoztam. Miért? Mert vele értettem egyet, veled pedig nem. Még ki is hagytam volna a beleavatkozást, ha nem lettél volna ott (és máshol is) rendkívül idegesítő jelenség "Bleksíp mikor lesz már Csillagközi invázió 3?" "Na mikor lesz már, na nanananana" és őrjöngsz, ha egy amúgy gagyi filmet leszól valamelyik kritikus. Úgy teszel, mintha csak fikázták volna, holott mind a Bigyó felügyelő 2, mind a Boltkóros filmnél a pozitívumokra is kitért Sorter. Nekem is van videó amivel nem értek egyet teljesen (Rec2), de maga a bemutató korrekt volt, a jó és a rossz dolgok is fel lettek sorolva, be lettek mutatva.

Stíusod alapján valahogy az az érzésem, hogy vagy nagyon fiatal vagy, vagy pedig rendkívül egyszerű. Remélem az első és majd kinövöd és nem maradsz olyan, mint a Czollner Gyula.
Millennium környékén 2017.09.09 18:56:04
@Kibernetika:

Az a baj ezzel, hogy ezt nem komédiának szánták. Viszont még nem az a szint, mikor annyira komolyan veszik magukat, hogy az már nevetséges (The Room pl.)

De hiányzik az a mókás báj is belőle, ami pl. a Birdemic 1, Sharknado, és a Roller Blade Seven esetében megvan.

A Versus kb. az a szint ami még nem elég komoly, de nem is vicces. Hasonló filmek a BM-en: Kis Vuk, Holnap történt, Szupersuli, Minizsenik, Télapu 3, Birdemic 2, Cápasrác és lávalány, Álcázás mestere. Minddel ez a baj. Maszk fia is ide sorolható, de az még technikai szinten is gagyi volt, máig beugrik Sorter "itt van ez a gránát"... dumája.

Unalomban viszont egyedül az Utazó közelíti meg az összes BM-en bemutatott film között.
Millennium környékén 2017.08.13 13:36:35
Millennium környékén 2017.07.30 11:58:45
@Near93:

Inkább egy szar amcsi, mint egy "jó" japán szinkron... Még jót nem sikerült látnom, remélem bennem van a hiba. Elég rossz, hogy van összesen "hatféle" hang amit használnak:

1.Idegesítő női fejhang
2.Öblös férfihang (Tekknő - Szamuráj lettem c. dalának végén tökéletesen visszaadja szerző)
3.Nagyon "kúlnak" szánt, de valójában unott férfihang amit a "nagyon menő" 0 érzelmű férfi kap aki magasról tesz az őt körbeugráló idegesítő fejhngú leánykákra
4.Droid-nő hang
5.Női színész férfihangon próbál beszélni, ezt általában fiatal fiúknál lehet érezni
6.Tipikus tökátlag japán férfihang.

Ennél még a magyar szinkronok is változatosabbak, kivéve a régi TV2 sorozatokat, ahol mindig befigyelt a Kassai-Kis Erika - Szokol - Kökényessi - Seszták - Bogdányi szinkronkombó.

Amúgy, ha rossz szinkron akkor szláv országok :D Istenem, ott mindenki egyenhanggal születik az én fülem számára. Cseh, lengyel, szlovák, szerb, szlovén, a hangban nem sok különbség van. Mézga család ezek szinkronjaival brutálisan rossz.
Melyik a kiváló golyóstoll?Megjelent a Szolnok megyei Néplap 125. számának (1981. május 30.) 4. oldalán. *** Nem csekély a választék. A Nagyító a közelmúltban 39 féle magyar gyártmányú golyóstoll minőségét vizsgálta. Közülük csak háromnak a minősége találtatott…..
Millennium környékén 2017.07.18 17:47:18
@villosa:

Állja is! Nekem ilyen tollam van, egyfajta "családi ereklye" lassan, amennyire tudom nagyapám vette nagyanyámnak, aztán anyámhoz került, ő pedig nekem adta. Illetve van még egy a család birtokában, azt nagybátyám padlásán találtam, az a "tartalékom", szépen elrakva. (Kár, hogy mindkettő világos és nem mindkettőből van 1-1)
Ahogyan ígértem, folytatom a ceruzák érdekes világának felderítését. Ha helikopternézetből vizsgáljuk, a ceruza lényege a grafitrúd, melyet a kezünk, és egyéb holmijaink beszennyezésének elkerülése miatt csomagolnak fa, vagy újabban akár habosított műanyag burkolatba. Ahogyan a ceruzahegy fogy, úgy…..
Millennium környékén 2017.07.18 16:26:13
Egy rosszabb minőségű kép a "másik" ilyen tollról amit találtam, nagybátyám padlásán:

kephost.com/image/0z7N

A KENO kulcstartó mellett. Nem biztos, hogy látszik rajta a felületére jellemző sok-sok kis csík barázda (nem egyenletes, nem végig, nem mintás). A logo rajta egyértelműen a "régi", szóval a "H" betűnek még nyoma sincs. Én 12 éve kaptam anyámtól, aki állítólag nagyanyámtól kapt (és akkor kapta nagybátyám is). De nem láttam még hasonlóan elegáns hatású, de emellett furán robosztus tollat. Imádom, messze a tollgyűjteményem éke (igazából a posztban szereplő töltőceruzához hasonlóm is van, ami valami csehszlovák őrület a grafit meg jóóóó vastag benne) a többi PAX és Parker sem hasonlít rá. (Lehet csak azért, mert régi?)
Millennium környékén 2017.07.18 17:44:45
@golyóstoll:

Köszönöm a választ - és tényleg az! A google rögtön vissza is irányított a blogodra és ott is van a kép erről és a fekete változatról is. Azt hiszem végig fogok olvasni pár cikket itt, csak megcsípett a bolha a tollam ügyében...

A kora is beleillik a képbe, nagyapámék mindig PAX tollakat vettek, nagyapám mai napig azt mondja, hogy "ez a legjobb toll". Örülök, hogy ritkaság, jó egy ilyen tollal dolgozni :)

(Ezen kívül még a Zebra, UNI (ezekből minden szín megvan, kék, piros, fekete (az vastagabb a többinél) és zöld) - és bizonyos szituációkban a Stabilo amit kedvelek)
Millennium környékén 2017.07.10 12:23:15
@Murdeer3:

"ezért kellenek ők, hogy új szintre emeljék a begyöpösödött és eltorzult európai kultúrát."

???

Ugye ez most csak vicc, hogy a megújulást és a szellemi/jellembeli fölényt a középkori felfogású araboktól (hitbuzgalom, saría törvénykezés), és a sok helyen máig törzsi szinten és primitív babonák közt élő afrikaiaktól várod?

Ez visszaesés lesz, nem megújulás. Mint annakidején, mikor a Római Birodalom összeesett és jött mindenféle germán, szláv, avar stb. törzs. Mi lett belőle? Kultúrális hanyatlás, sötét középkor.

Ha már mindenképp egy új rassz kell a megújuláshoz, akkor térdenállva könyörögjünk a távol-keleti népeknek (kivéve Észak-Korea és Laosz), hogy jöjjenek ők, mivel nálunk is a népességfogyás a legnagyobb probléma (kivéve Kína) és szellemileg/jellemileg a legfejlettebbek, sokat tanulhatnánk tőlük. De igazából már az is elégséges, hogy nem hitbuzgók és nem középkori mentalitással vizsgálják az adott dolgokat (bikinis nők elverése, sertéshúst is árusító hentesboltok elleni offenzíva)
Millennium környékén 2017.07.11 07:12:06
@Murdeer3:

És csak azért, mert a focirajongók kőbuták és elvakultak, az már indok, hogy "céroni" nagyobb fizetést kapjon, mint sok ország miniszterelnöke?

És a sok barom reklám ami nyílván viszi oda a pénzt... Még a legszarabb megyekettőn is ott a Borsodi meg a Lóbányai logo valahol. (Igazodván a kocsma hőseihez akik a "törzsszurkolók"...)

Kézi és a röplabda is izgalmas sport, szabályai lévén, még mozgalmasabb is, mint a foci, ahol van, hogy 5-6 ember labdához sem ér, csak futkos oldalt.

Megmondom neked, miért van ennyi pénz a fociban: pénzmosás, nagykutyák tárolják és mossák itt a pénzüket tisztára, tök jó mikor kiderül, hogy a német "megyekettő" 1-1 csapatát teljes egészében egy orosz maffiózó birtokolja.

A "sport szépségéről", meg elég annyit mondani, hogy FIFA és/vagy olasz foci. Ahol volt olyan botrány, ahol kiderült, hogy a "Seria A"-ban minden csapat bundázott párszor és alig volt játékos aki ne lett volna érintve benne. Fair...
Millennium környékén 2017.07.01 13:05:43
@Kibernetika:

Ez csak azt jelzi, hogy jól működött a marketing-gépezet. Kíváncsi leszek hol lesz ez a film, vagy a Transformersek stb. 5-10 év múlva. Senki nem fog rájuk emlékezni. És ez az ami miatt az ilyen filmek számomra semmi értékkel nem bírnak. Nézd meg az IMDB Top 250 listáját. A pillanatnyi hype filmeket leszámítva szinte csak "öreg" filmek vannak. Persze a hype és a maradandóság nem zárja ki egymást (Star Wars, Matrix, Terminátor 2), de mostanság amit látni mögötte az a "pont leszarjuk" hozzáállás, hogy "na itt a frencsájz, itt a név, dobjunk valamit össze, úgyis jó lesz a kasszákná' a bevétel". Az, hogy nem jó, az nem baj, mindig lesz pár Kibernetika aki majd jól bevédi a dolgot, a natúr átlag meg rámondja, hogy "rossz, de nézhető". A többiekre meg ráfogják, hogy sznobok, haterek stb.

Sarge999

""-Hát nem is tudom, jó kocsik vannak benne." Ennyi, kész, na ezek a tipikus filmnézők, belőlük él hollywood"

És pontosan! Kicsit arra emlékeztet mikor kérdezték Proletár Pált, hogy miért szavazott xy pártra. Válasz: "Há azé me... azé' merhá közel lakunk és há... há azé".

Szokjunk hozzá, a proli igényszinthet igazodik minden. És itt a proli nem munkásosztályt takar, hanem azt a tipikus, buta, igénytelen átlagembert a "há' jó kocsik vannak benne" mentalitással.
Millennium környékén 2017.06.02 17:55:03
@Kibernetika:

Azt hiszem erre mondják azt, hogy "Nobody cares!"

A fenyegetőzés pedig kifejezetten primitív dolog volt, főként annak tükrében, hogy Te vagy az aki pár hete minden régi poszt alá beírsz valami butaságot, 90%-ban pedig azt, hogy "Há' mé' nincs még csillakközi invíázijjjó három bmutató he eöööö...eőőőőő?!"
Ez az utolsó Sorter vs. BlackSheep videó, amiben a tavalyi év egyik nagy várományosáról beszélgetünk. Spoileresen, szóval aki még nem látta, de érdekli a film, az inkább várjon még a videóval. Sajnos csak az exportálás után derült ki, hogy néha beremeg a kép a videó alatt. Annyira nem zavaró, de…..