Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Évi***

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Épp Gitta nyersétel hétvégéjére tartottam, mikor volt egy érdekes beszélgetésem. A vonaton megismerkedtem egy rendkívül kedves, intelligens, fiatalos és bölcs nagymamával. Egy kabinban utaztunk. Szeretek álarcok nélkül, őszintén élni, mert így nem pazarlódik el az amúgy is rövid életidő felesleges…..
Egy hete érkeztünk haza. Minden tábor különleges meglepetéseket tartogat, sosincs két egyforma. Noha a programokat és az ételeket előre tudjuk, mégis annyi meglepetés és csoda történik, amit itthon ülve el sem tudnék képzelni. Talán elmesélni nem, csak átélni lehet, de azért neki ugrok.  Ez a tábor…..
Ha volt valami, amit nagyon utáltam a házimunkában, az a mosogatás. Művészi túlzás lenne azt állítani, hogy most már szeretem, de egy ideje sokkal jobb viszonyba kerültem vele, és ennek a történetét szeretném elmesélni. Azt tudni kell, hogy jelenleg egy olyan albérletben lakom, ami full berendezett…..
Erről még nem írtam, de gluténérzékeny vagyok. Ez teljes mértékben meghatározza a táplálkozásomat. 10 éve derült ki, azóta olyan életminőségbeli javulást tapasztalok, hogy soha semmilyen körülmények közt sem csalok ebben.  A minimalizmus nálam ekkor kezdődött, az étkezésemben használt alapanyagok…..
Hajnali 4:30-kor csak ritkán kelek, de ma indokolt eset volt. Ez nem csak egy sima munkanap, hanem előtte egy shiatshu kezelést is kapok, ami azon kevés dolgok egyike, amiért érdemes ilyen korán kelni. ((Persze 23h-kor még azért meg is írom... :D ) ((Update: hajnali 1-ig, nooormális Maaargit????…..
Mielőtt találkoztam volna a minimalizmussal bementem valahova, megtetszett valami, megvettem, és diadalittasan sétáltam ki vele a birtoklás mámorító érzésével. Aztán később, mikor marketinget tanultam megtudtam, hogy nem is a birtoklás, hanem az ÚJ, az újdonság tesz átmenetileg (amíg ki nem…..
... Aztán koleszos lettem. Életem legimpulzívabb önismereti kalandja volt. Imádtam, hogy egy csomóan lakunk egy helyen. Az egész úgy kezdődött, hogy a mi kollégiumunk, ami lánykolesz volt és a fiúkolesz közösen KiMitTudot rendezett rögtön az első héten. Gondoltam poénból én is benevezek versmondás…..
Röhej, de tényleg. Hajnali 3:30 van és felkeltem posztot írni. Már többször is szívesen feldobtam volna a témát a csoportban, de aztán egyből le is beszéltem magam, hogy "na majd persze, pont az én hívószavamra, mi?!" De most más a helyzet, most ezzel álmodtam (ami valószínűleg azt is jelentheti,…..
Olyan 5-6 éves lehettem, amikor időnként meglátogattunk egy idős házaspárt, akik tőlünk kb fél órára laktak autóval. Nem rokonok voltak, a szüleim barátai. Nagyon kedves, jó szándékú emberek. Közel s távol nem volt egyetlen ház sem; egy tanyán laktak rengeteg állattal. Főleg birkák, de baromfi,…..
Még egy éve sincs, hogy rájöttem, igaz a közhely miszerint "a pénz nem boldogít". Frappáns válaszom erre az volt, hogy "de amit pénzen megveszek, az igen". És valóban. Kb 5 percig, amíg el nem múlik az eufória. Gyerekkorom óta ömlik rám a médiából -és ha nem remeteként élsz, akkor talán rád is-,…..