Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Én lennék terrorista!

0 bejegyzést írt és 311 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Én lennék terrorista! 2013.01.25 16:01:31
@monddazigazatmar: A vállalkozó adót csal, feketén foglalkoztat (esetleg 4 órában, bár mára talán javult a helyzet). A vagyona más nevén van, ha csődbe megy akkor nem fizet. Ja, és nem munkát ad hanem a szolgájának és csicskájának néz, így is viselkedik veled.
Elspórol mindent (adót, korrekt jövedelmet, munkaeszközöket!) és harácsol.
Nem tudsz nála fejlődni. Felháborodik ha a munkaidő végén haza akarsz menni. Ha túlórázni kell azt 5 perccel előtte jelenti be stb.
Lehet hogy nem mind ilyen de a többség igen. Dolgoztam ilyeneknek éppen eleget, megváltás volt multihoz elszegődi. Idegileg, anyagilag, mindenhogy.
Az egyik férfi egy idő után nem bírta cérnával és elkezdett hőbörögni.A bili akkor ömlött ki, amikor egy kismamát hordott el mindenféle protekciós kurvának, amiért őt előbb megvizsgálják. Tisztelt Praxis blog!   Hétfőn olyan rendelői élményben lehetett részem, amiről…..
LangyiRandi Apák és fiúk 2012.11.12 00:57:10
Kezdjük egy pálinkával, nem, inkább kettővel, akkor talán elviselhetőbb lesz az este. Havonta egyszer elhozom az asszonyt étterembe, egyrészt nem kell azt a moslékot enni, amit otthon összegányol, másrészt így legalább letudom a szexet. A kulináris élvezet legalább olyan…..
Én lennék terrorista! 2012.11.12 20:48:40
Apáéknak nem jött össze, persze pont valószínű hogy a meleg papák meleg fiúcskái is egybekarolnak. Kicsi a falu, ugyebár...

Szekrény aljában tasakban tartott langyi poresz? Köztudott hogy egy hím szekrényében mindenki kotorászik, főleg anya amikor pakol. Ki az a hülye aki odarejtene bármit is? Rosszabb mintha a homlokodra ragasztanád.

Egyébként meg Ferkó komádat is meguntad volna egy idő után. Aranyér, orrszőr, löttyedt segg, sörös büfi-puki, büdös zokni, náthától egy hét haldoklás, lábgomba stb., férfiember velejárói.

Szerintem bértollnok vagy, és egy béna kis pötsch, aki nem tudja kielégíteni a 'zasszonyt. Öcsém, azért nem ilyen egyszerű ám blogolásból hülyére keresni magad...

Amúgy egyedül vagyok perpill, szívesen beugrom a csajod bugyijába. Legalább látja hogy az Internet is jó valamire :-) /Fujj-fujj, nővel? Nem vagyok trendi, affene./

Végül: teljesen egyértelmű hogy ez a blog megtervezett, valamint a mai divat és az erőltetett polkorrektség jegyében íródott. Átlátszó és szánalmas. Nem hatékony.

Renden buzi szóba se állna veletek. (Ez nem őket misősíti.)

Ja tényleg, én is lennék olyan jó újságíró mint ti. Azt meséltem már amikor Monica Lewinsky-vel megterveztük Mr. Clinton szivattyúját? Mert hogy nem is Monica szivattyúzott...

Ha van vér a pucádban pingelj meg: kjanos69@citromail.hu
A 69 nem a koromra utal, érted fiam?

(Ui.: vagy amilyen vagy, történt ami történt, a' zasszony 25 éve van melletted. 25 évnyi társaságot, egynegyed évszázadot -lett légyen az akár csak egy starapabíró bicska vagy pokróc társasága is- illik megbecsülni, megtisztelni és megköszönni. Tudom hogy ez egy fiktív story, de akkor is.)
Én lennék terrorista! 2012.11.13 19:36:15
@mézescsók: +1 (- a s**r szó)

@jarics: +1

@De gustibusaut bene, aut nihil: +1

Szűkszavúan.
Régen voltam ilyen nehéz helyzetben egy poszt felvezetésekor, hiszen mit is mondhatnék egy olyan levél elé, melyet Zoltántól kaptam, és melyben elbúcsúzik a külföldre költöző lányától? Talán csak a számomra legfontosabb gondolatot idézném: „ne feledd a lényeget: a haza…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Interjú Sárival. Kisvárosból származó huszonéves lány, Budapesten él. Diplomás, három nyelvet beszél, jelenleg másoddiplomáját csinálja – jogot hallgat levelező szakon az egyik megyeszékhelyen. Idén fog végezni, júniusban megkapja a doktori címet. Munkát keres, de nem…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Elmesélem nektek kedves kis történetem.Telefonos értékesítésre jelentkeztem hogy a cégnek biztosítási termékeit kell eladni telefonon.5-en voltunk egy kis irodába, 3 ember dolgozott ott 3 hónapja ők azt mondták még mindig nem értékesítenek, mivel nem volt adatbázis sem és azt…..
Ez most egy esküvő, egy ballagás vagy egy tömegtüntetés? (tipp: Dávid) Jópofa társasház egy római-parti lakóparkban Mi ez? Templom vagy lakóház? (via: koós.hu) Nagypolgári lakás csíkozással vadítva (via: ingatlanmagazin.com) Aranyozás, márvány, gipsz, minden,…..
Szép napot kívánok! Pénteken reggel megpróbáltam munkába menni, de nem sikerült, ezért most ki akarnak rúgni, de egy fegyelmi az minimum garantált, majd hétfőn kiderül. Ahol dolgozok, szerződéses buszjárat viszi a dolgozókat. Azaz csak vinné, ugyanis pont ebből lett problémám…..
Én lennék terrorista! 2010.12.19 14:31:23
@woodooman: Nekem pl. nincs 80 Ft a kártyámon, mert nincs SIM kártyám. Nincs mobilom. Nincs mobilom, mert nem kell.
És akkor nincs jogom dolgozni és élni?
Én lennék terrorista! 2010.12.19 14:48:49
@woodooman:

woodooman 2010.12.19. 10:22:43
Véleményem szerint is a megállóból kellet volna felhívni a céget/fönököt.

woodooman 2010.12.19. 10:32:30
Tehát ha a T. posztoló betelefonál hogy 40 perce itt áll akkor Ők meg tudják mondani, hogy miért nem jön a busz. (vagy fel tudják hívni a sofőrt)

woodooman 2010.12.19. 14:13:34
@wendytesztaburger: Saját pénzén telefonálgassson..
A legszarabb mobil tarifákkal is 2x1 perc beszélgetés kb 80FT.
Azért egy önálló felnőtt embernek kell lennie ennyi pénznek a kártyáján..

Nos, ezek voltak. Utolsó kérdésem pedig költői volt, 10 évvel ezelőttig elvoltunk mobil nélkül, ma meg aki nem viszi magával a rötyire is azt le- és kinézik.
Következő Levélírónk saját magát ostorozza azért, mert túl hamar szeretett bele egy pasiba. Fél, hogy butaságot csinált és számít a tanácsotokra, mert nem tudja, hogyan öntse szavakba azt a tényt, hogy hosszú távú tervei vannak?Más: Mivel közeledek az ünnepek, szeretnénk…..
„Amíg tereptárgynak nézed a pasikat, addig ne várd el, hogy elnézzék a szemétségeidet. Nem kell sportot csinálni az alvó oroszlánok bökdöséséből” – szól mai szlogenünk. Képzeljetek el egy nagyszájú csajt, aki rendszerint abban leli örömét, ha a pasikkal…..
Én lennék terrorista! 2010.11.04 19:46:34
@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): de ez nem nő hanem egy, az emancipálódáshoz hasonló szellemi mutáción átesett, a férfiakat lenéző, rajtuk uralkodni akaró, az erejüket és a türelmüket folyton próbára tévő biológiai mittoménmi.
De nem nő, jogosak voltak a fülesek, van akinek az kell hogy helyre tegyék :-)
 Tegnap súlyos vasúti baleset történt mely során a tehervonat mozdonyának vezetője meghalt a helyszínen. A balesetet egy kamion okozta, ami a működő és tilos jelzést adó fénysorompó mellett hajtott a sínekre. Az eredmény alább látható.  foto: FN.hu Egyszer…..
Mielőtt Veronika pestizése miatt elindulna a flamewar, azért érdemes elolvasni a történetet. Olvasónk a Pólus parkolójában talált egy frissen elvesztett kocsikulcsot, amivel vesztére a biztonsági őrhöz fordult. Vesztére, mert a végére rájöttek, hogy milyen ördögi tervet…..
Levélírónk elkeseredetten vadászik a tuti pasira, aki útközben kieszi a hűtőjét és lehetetlen kérdésekkel zaklatja e-mailben. Álmaiban egy 30 év körüli őszinte és egyenes ember szerepel, de egyelőre még csak árnyékokra vetődik. Ma a tökéletes pasi-lelőhelyet keressük.…..
A Homár sajnos nem elég járatos ilyen körökben, de a kommentelők között biztos lesz, aki tud segíteni T-Mobile Stick telepítésében, ha kiderül, milyen Linuxot használ naiv ügyfél:Tegnap vásárolt gyermekem anyja egyik barátnőnkkel egy "Mobile Broadband Stick V" nevű…..
Én lennék terrorista! 2010.10.15 11:52:34
@DeeJay(HUN): nem egészen 0.01 százalék, ha jól emlékszem globálisan 7-8% (ennél több a Mac), itthon olyan 10% környéke (itthon meg túl sok $ Mac, ezért kevés van belőle) használ valamilyen Linuxot.

"Nem, akinek nem jó a windóz, oldja meg a saját problémáit. Viszontlátásra."

Hallgass a marketingre, egyél szart, 10 milliárd légy nem tévedhet.
Tisztelt Blogolvasók!A mai MÁV-os élményemet szeretném elmesélni ugyanis meggyőződésem, hogy tanulságos minden utas és olvasó számára. A legelején hangsúlyozom, hogy valóban trükköztem a bérlettel és jár nekem büntetés de az egész eljárás több, mint vérlázító.…..
Én lennék terrorista! 2010.10.11 23:23:14
@lyken: Hogy hol voltak? Fánkot zabáltak és füveseken röhögtek (tudom Amerika, az lesz itt is...), no meg persze az ártatlanokat piszkálták!
Rendőrök: szarok vagytok, szar utolsó senkik. Basztok a dolgotokra, de ha majd meggyalázzák és megölik lányaitokat, asszonyaitokat, anyáitokat a mocskos cigányok... Akkor már késő lesz sírni!
Biztosan lesznek olyanok, akiknek nem fog tetszeni ezt a poszt ilyen-olyan okok miatt, azonban nagyon tanulságos töténet.Százhalombattai lakos vagyok,gyakorta utazom vonattal BKSZ bérlettel.Tegnap este hazafelé utaztam a Déli Pályaudvartól,így -mivel a BKSZ bérlet csak…..
Néptáncos történetek, egy fiú tollából, aki saját bevallása szerint hasonlít Kevin Costnerre. Ez már szupervicces, és a poszt csak ezután jön!  A kép innen  1. A történet idején én a lány huszonhárom, a fiú huszonegy. Mind a ketten ugyanabban a…..
Én lennék terrorista! 2010.09.08 17:40:20
A fizetéssel egyes cégek nagyon szeretnek titkolózni (biztos azért, mert ők is szégyellik). Pár éve megpályáztam egy állást. Önéletrajz alapján behívtak először egy tesztre (első kör), előtte elmesélték az általánosságokat a cégről és a betölteni kívánt…..
2010-ben egy törvényesen a parlamentbe jutott párt - amely tegyük hozzá Magyarország harmadik legnagyobb politikai ereje -, na, ők sajtótájékoztatót tartottak, ahol a párt EP-képviselője azt az ötletet vetette fel, hogy hozzanak létre közrendvédelmi telepeket. Ez egy olyan kettős…..
Én lennék terrorista! 2010.09.02 12:52:46
@az igazi Sipi: a demagógia áldozata vagy, kellően buta ahhoz hogy ész nélkül fújd amit a szádba adtak. Sajnállak.
M. veretes és értékes örökséghez jutott, mégsem viháncol örömében. Föl akarta ugyanis értékeltetni az aranyóráját, de a szakember közben eltörte az üvegét. M. dühöng, bár több ponton nem értjük őt, mit számít például egy óra működőképessége szempontjából, hogy…..
És a címhez tegyük hozzá, hogy ennek az időnek a nagyobb része az első néhányszáz méteren telt el. Engem n levele tovább erősített abban, hogy nem igazán szeretnék a belvárosban lakni, vagy ha egy mód van rá, autóval egyáltalán odamenni se. Az átlagos esti programom.…..
Én lennék terrorista! 2010.09.01 20:10:49