Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Phoenicia

592 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őszintén szólva írni sincs semmi kedvem, de hátha kicsit segít, talán picit jobb úgy...Az elmúlt pár napban próbáltam összekapirgálni és felszívni magam, hogy motiváltabb legyek... élni.Újra mozogni, lerakni a cigit, csinálni bármit, amivel lefoglalom magam és jobban vagyok, kikapcsolódom,…..
Nem kössz, már nem kell odaadnod csak hogy megdicsérhesselek milyen ügyesen tudsz magad után takarítani!A lányodnak csak megtetszett a kutyás kép, azért nyitotta meg a galériát.És nem, ha csak családi fotók és néhány busz lett volna ott, akkor nem kapod ki a kezünkből kikapcsolni.Persze…..
Azért arra kíváncsi lennék hogy mit vétett az a kis szerencsétlen "te olyan más vaaagy" Luciferkéd, hogy letiltottad. Mégsem volt olyan buli vele Mohácson? Vagy, ciki mikor egy kisgyerek a naivitásával kullancsot játszik? Esetleg lebuktat? Vagy ez megint az egyik újabb "ha törlöm meg sem történt"…..
Egyszervoltam 2.0 Anyai zen 2021.02.23 20:53:48
Azért van annak valami bája, mikor az egész napos rosszullét és hányinger után vasalás közben azt hallgatom, hogy a gyerekeim dübörögve, rohangálva, üvöltözve játszanak a fejem fölött az emeleten...
Egyszervoltam 2.0 Vélemény 2021.02.22 20:35:19
Igen, "a vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki se kíváncsi a másikéra".Ez így nem teljesen igaz és ettől még van. Meg szólásszabadság is. Olvasni meg nem kötelező. Sikerült beleszaladnom egy emancipuncis cikkbe A lényege, hogy a mesékben az "XY lánya vagy felesége"…..
Egyszervoltam 2.0 Hangok 2021.02.22 16:48:52
Jönnek ki feleslegesen a hangok a fejemből.Vagy inkább a kezemből, mert gépelek, nem beszélek.Kezd az icipici facom megint nagyon tele lenni, így inkább "kióbégatom a szélbe". Pénteken potom hét ismerősöm halt meg + Merkl prof.Körülbelül én sem tudok mi mást mondani rá, mint hogy megdöbbentem és…..
Oké. Akkor vegyük "de" oldalról az elmúlt két hét eseményeit...Jan 23. szombatEddigre sikerült eljutnom arra a pontra, hogy felmerült bennem, hogy elszökök itthonról és segítséget kérek egy pszichiátrián.Valahol a béka segge alatt... megérkezett Bendi anyukájától a hír, hogy a szervezete feladta.Pár…..
"Gray nagyon emlékeztette arra, amilyen Pelhalm volt kilenc évvel korábban, amikor megismerkedtek. Boldog időszak volt, bár nem tartott sokáig....Isabel mindennap megnézte a festményt, és úrrá lett rajta a szívfájdalommal kevert győlölet. A gróf természetesen ebből már mit sem sejtett, csábos ajka…..
Egyszervoltam 2.0 DARK TRANQUILLITY 2021.01.22 15:54:29
Egyszervoltam 2.0 Lehangoló 2021.01.22 15:31:42
Lószarra nincs pénzünk, de érkezik a huszonezres csomag.Dugdossa az előtérben, mint egy rossz óvodás, mikor nem is ő vette át.Már ismerem a f@szságait, de azért egy esélyt adva rákérdezek: -"Vitamin."Egyre több meg nem beszélt rendelés, de egy szavam sem lehet, ő a kereső fél, neki lehet...Persze ha…..
Számítanom kellett volna rá, hogy ugyanazt fogja csinálni mellettem is, mint Ivett mellett.Nem, ez nem valami új felfedezés, csak egy sokadszorra ténymegállapítás magamnak.Valószínűleg ugyanúgy túl kellene rajta lépnem, mint neki (névmegtartást leszámítva, ne legyünk már 3-an, 4-en a "feleségei").Ez…..
Phoenicia 2021.01.22 15:29:01
@Technikus Úr: Köszönöm! Sajnos sok mindenben kötve van a kezem, pl hitelek, gyerekek, stb. Majd megoldódik, csak... Egyébként az első fiam elvesztése után elég masszívan sikerült innom pár évig. Aztán jött a mostani nagy és azóta sem ittam. Mostanra kb egy doboz sörtől becsípnék. :) A drogokkal sosem szimpatizáltam, még altató/nyugtató típusú gyógyszert sem vagyok hajlandó bevenni. Pillanatok alatt rászoknék és jönne a leejtő. :/
Egyszervoltam 2.0 I'm Not Okay 2021.01.18 12:37:16
Ma este a szörnyek a fejemben Olyan rohadt hangosan sikítanak De olyan magasan építettem a falakat Tehát soha nem is adnak hangot   Ez egy maszk, ez hazugság Ez az egyetlen otthon, amit valaha ismertem Mert az vagyok, aki valójában vagyok Csak többet hagyott egyedül   nem vagyok jól És…..
Sokezredik kör "én nem csináltam semmi rosszat", "én nem irkálok senkinek" és "nem keresek senkit"...És ha most felvonultatnám az elmúlt 10 év összes képernyőmentését, ami egyértelműen az ellentetjét igazolja, akkor naphosszakat itt várhatnám, hogy feltöltődjön.Te meg kiakadnál, még én lennék a…..
Egyszervoltam 2.0 BROKEN DREAMS 2021.01.15 19:21:07
Egyszervoltam 2.0 Továbbtanulás 2021.01.15 19:20:20
Én barom, míg tegnap a gyerekemnek kerestem az egyetemi szakokat, felmerült bennem, hogy de jó lenne, ha én is mehetnék...Akár újra is érettségiznék. Vágyom tanulni és valahová fejlődni...Aztán egy pillanat alatt bevillan az életem, hogy milyen emberhez mentem hozzá, kinek szültem, hagytam hogy…..
Egyszervoltam 2.0 Nívópálca 2021.01.15 19:18:19
Nem, ez sem egy autószerelős poszt lesz, nyugodtan lehet továbblépni.A buszsofőrök "hihetetlen", percenként ugyanarra visszatérő szellemi nívójára gondoltam.Képesek kb ugyanezt osztogatni egymásnak variálva és semmi mást.Hmm... valóban "tartalmas" beszélgetések, süt az intelligenciahányados.....
Halványan emlékszem az érzésre.Ahogy meglátom és színekkel töltődik meg a világ, virágba borul minden.Ahogy közelebb lép és minden mást elnyom bennem az öröm és várakozás.Ahogy megérzem az illatát és bőröm forrni kezd, a szívem hevesebben ver, az arcom izzik.Ahogy hozzám ér... ujjbegyeivel a forró…..
Szeretnék új autót, de nem akarok újabb hiteleket.Szeretném a házfelújítást is, de mikorra lenne vége az adósságoknak?Már így is el vagyok ásva a világ háta mögé.Már így sem látom a kiutat, hogy a saját lábamra álljak.Az életben nem fogok szabadulni.Kívülről díszes börtön a gyerekeim még ha nem is…..
Egyszervoltam 2.0 Delete 2020.12.30 16:56:42
Attól hogy mindenhonnan mindent törölsz,még nem teszel semmit sem semmissé.....
Igazából csak annyi, hogy idén nem Pokolgépre, Road-ra, vagy Ákosra bőgöm magam hülyére némán, belül, hanem épp erre:..