Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Phoenicia

579 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Számítanom kellett volna rá, hogy ugyanazt fogja csinálni mellettem is, mint Ivett mellett.Nem, ez nem valami új felfedezés, csak egy sokadszorra ténymegállapítás magamnak.Valószínűleg ugyanúgy túl kellene rajta lépnem, mint neki (névmegtartást leszámítva, ne legyünk már 3-an, 4-en a "feleségei").Ez…..
Egyszervoltam 2.0 I'm Not Okay 2021.01.18 12:37:16
Ma este a szörnyek a fejemben Olyan rohadt hangosan sikítanak De olyan magasan építettem a falakat Tehát soha nem is adnak hangot   Ez egy maszk, ez hazugság Ez az egyetlen otthon, amit valaha ismertem Mert az vagyok, aki valójában vagyok Csak többet hagyott egyedül   nem vagyok jól És…..
Sokezredik kör "én nem csináltam semmi rosszat", "én nem irkálok senkinek" és "nem keresek senkit"...És ha most felvonultatnám az elmúlt 10 év összes képernyőmentését, ami egyértelműen az ellentetjét igazolja, akkor naphosszakat itt várhatnám, hogy feltöltődjön.Te meg kiakadnál, még én lennék a…..
Egyszervoltam 2.0 BROKEN DREAMS 2021.01.15 19:21:07
Egyszervoltam 2.0 Továbbtanulás 2021.01.15 19:20:20
Én barom, míg tegnap a gyerekemnek kerestem az egyetemi szakokat, felmerült bennem, hogy de jó lenne, ha én is mehetnék...Akár újra is érettségiznék. Vágyom tanulni és valahová fejlődni...Aztán egy pillanat alatt bevillan az életem, hogy milyen emberhez mentem hozzá, kinek szültem, hagytam hogy…..
Egyszervoltam 2.0 Nívópálca 2021.01.15 19:18:19
Nem, ez sem egy autószerelős poszt lesz, nyugodtan lehet továbblépni.A buszsofőrök "hihetetlen", percenként ugyanarra visszatérő szellemi nívójára gondoltam.Képesek kb ugyanezt osztogatni egymásnak variálva és semmi mást.Hmm... valóban "tartalmas" beszélgetések, süt az intelligenciahányados.....
Halványan emlékszem az érzésre.Ahogy meglátom és színekkel töltődik meg a világ, virágba borul minden.Ahogy közelebb lép és minden mást elnyom bennem az öröm és várakozás.Ahogy megérzem az illatát és bőröm forrni kezd, a szívem hevesebben ver, az arcom izzik.Ahogy hozzám ér... ujjbegyeivel a forró…..
Szeretnék új autót, de nem akarok újabb hiteleket.Szeretném a házfelújítást is, de mikorra lenne vége az adósságoknak?Már így is el vagyok ásva a világ háta mögé.Már így sem látom a kiutat, hogy a saját lábamra álljak.Az életben nem fogok szabadulni.Kívülről díszes börtön a gyerekeim még ha nem is…..
Egyszervoltam 2.0 Delete 2020.12.30 16:56:42
Attól hogy mindenhonnan mindent törölsz,még nem teszel semmit sem semmissé.....
Igazából csak annyi, hogy idén nem Pokolgépre, Road-ra, vagy Ákosra bőgöm magam hülyére némán, belül, hanem épp erre:..
Elmentem lefürdeni.Gondoltam majd jót tesz, ha áztatom magam a forró, habos vízben.A kádból kilépve a hajszárító felé vettem az irányt.A tükör mellé van akasztva.Míg próbáltam a törülközővel leitatni a cseppeket a vizes hajamról, felnéztem.Egy vadidegen bámult rám vissza a tükörből.Szeme kékje…..
Egyszervoltam 2.0 Naív 2020.12.22 17:09:26
Vágynék egy kis békére és szeretetre az ünnepekre.Amolyan békés, mosolygós valamire, ami sosincs.Gondoltam adok egy esélyt legalább az ünnepekre......semmi másba, csak a keresési előzményekbe nézek be.Hátha az elmúlt pár napban nem találok semmit, legalább a szülinapomig visszamenőleg.Nonstop csak…..
Covidos vagyok? Folyt...
Egyszervoltam 2.0 Bent ragadt 2020.12.17 14:22:37
Nem szabad, nem illik, nem merem, nem tudom... elmondani, így inkább leírom, mert bennem rekedt.Köszönöm a keddet!Imádtam ahogy majszoltál, ahogy bontottad a csomagod, hogy értékelted a csóri kis apróságokat.Köszönöm, hogy megkérdezted miktől félek, hogy érdekelt hogy vagyok.Legalább úgy meglepett…..
Egyszervoltam 2.0 Mostanában 2020.12.17 13:53:47
Mostanában volt ugye a szülinapom.Szokásosan semmilyen, no torta, no ünneplés, suli-ovi-meló, hétköznap.A legtöbben egy kukkot sem szóltak hozzám, olyanok is, akiktől azért jól esett volna egy fél sor.Viszont valahogy 15-én be lett pótolva...Imádtam a délelőttöt óvóbácsival!Beszélgetős kedve volt,…..
Egyszervoltam 2.0 Poker face 2020.12.09 14:47:18
Phoenicia 2020.12.12 12:51:52
@Technikus Úr: Ja-ja, öregedtem egy újabb évet.
Egyszervoltam 2.0 36 2020.12.08 19:29:35
A törpepókok (Theridiidae) családján belül a Steatoda nemzettséghez tartozik.A nőstények 4,5-7mm, a hímek 4-5,5mm testhosszúságúak.Előtestük ráncos, barnásfekete színű.Csáprágóik fényesek, barnásfeketék.Lábaik rozsdavörösek, alig kivehető sötét gyűrűkkel.Utótestük fényes, színe felül a barnától a…..
A fürgekarolópókok (Philodromidae) családján belül a Philodromus nemzettséghez tartozik.A nőstények 8-10mm, a hímek 5-7mm testhosszúságúak.A legnagyobb fürgekarolópók fajunk.Testük jól láthatóan lapított.Utótestük hátulsó fele szélesebb, mint az elülső.Színük egységesen szürke vagy…..
A fürgekarolópókok (Philodromidae) családján belül a Philodromus nemzettséghez tartozik.A nőstények 5,25-8,75mm, a hímek 5-6,5mm testhosszúságúak.Nagyobb, mint a hasonló P. cespitum, P. aureolus és P. praedatus fajok.Előtestük sárgás színű, csípőik barnák.Lábaik szintén sárgásak, az ízeknél barnás…..
A Salticidae (ugrópókok) családján belül a Pellenes nembe tartozik.A nőstények 5-7mm, a hímek 4-5mm testhosszúságúak.Előtestük sötét színű, lábaik feketék, rajtuk rövid szálú, sűrűn álló, világos szőrökkel, ízületeik sötétbarnák.A hímek elülső pár lábszárai néha részben vörösesbarnák.A nőstények…..
A Lycosidae (farkaspókok) családján belül a Pardosa nembe tartozik.A nőstények 6-9mm, a hímek 4,5-7mm testhosszúságúak.Előtestük a szemek környékén sötét, a középen lévő, sárgás hosszanti sáv háromszög szerűen vagy keresztirányban oválisan kiszélesedik, a torrés előtt összeszűkül, a résnél…..
A Salticidae (ugrópókok) családján belül a Marpissa nembe tartozik.A nőstények 10mm, a hímek 7,5-8mm testhosszúságúak.Színezetük szürkésbarna, előtestükön világos szőrök találhatóak, az oldalain nem túl feltűnő hosszanti, fehéres szőrsávokkal, a szemek körül lévő rész kissé sötétebb.Rajzolatuk elég…..