Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Plechazunga

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folymatosan frissülő post. (Alapsztori: tegnap és ma összehangolt rendőrségi razzia volt hazai szolgáltatóknál. Főként torrent/ftp-szervereket kerestek. Az egyik legnagyobb hazai torrenszájt gépét is elvitték. De néhány ártatlan webszájt is pórul járt. Ha kronologikusan…..
Az első budapesti plakátokon még az volt, hogy Addig jár a köcsög a kútra, aztán a köcsög szót finom, értő, csirizes kezek átragasztották korsóra. Politikailag korrektebb buzizás ez. 21.40-től megtudhatjuk, hogy miért is volt ez a nagy felhajtás, a Tv2 ugyanis leadja a francia…..
comment:com Szívassuk meg Fábryt! 2007.03.24 15:32:00
Szeretjük a Nap-Keltét, még szombaton is megkacagtatják a nézőt. Aki szánalmas iszapbirkózást, szarpaszírozást akar látni, és nincs jobb dolga, az feltétlenül kattintson ide és tekintse meg szerencsétlen Fábry Sándort a Kereszttűzben. Eleve, a Kereszttűzbe csalni a humoristát…..
Kora délután is érdemes tévézni, különösen a sci-fi rajongóknak, hiszen Battlestar Galactica (14:25), Eureka (15:25) és Csillagkapu: Atlantisz (16:25) van terítéken a TV2 jóvoltából, szakadó esőben amúgy sem lehet mást csinálni, igazi függők meg eleve tojnak a napsütésre. Ha…..
Plechazunga 2007.03.24 16:48:35
A Duna Tv sok kellemes meglepetést szerzett már sorozatrajongóknak, ment itt a Hivatal, és az amerikai hegemónia megtörésére hivatott Pétervári banditák is, de a legújabb zsákmányuk előtt valóban le a virtuális kalappal: a Drót az utóbbi évek legelgondolkodtatóbb és egyben…..
Női olvasóink szívének megdobogtatásáról ma Peter "szemöldök" Gallagher hivatott gondoskodni, reméljük eléri a célját. Az 1955-ben született színészt kismillió mozi- és tévéfilmben láthattuk, melyekben a wiki szerint vagy pozitív, vagy negatív karaktereket…..
comment:com Művelődjön sokat! 2007.02.20 17:45:02
Szórakozunk, szórakozunk? Sorozatok, művészfilmek, vígjátékok? Hát művelődni, világképet tágítani nem kéne? Pedig tömve vannak a tematikus adók jobbnál jobb dokumentumfilmekkel, ismeretterjesztő sorozatokkal: például megtudhatjuk, hogy mi lett David Hasselhoff-fal a Baywatch…..
Kezdjük egy nagyon jó hírrel: ma Kubrick-est a Cinemaxon. Érthető okokból a 2001 - Űrodisszeiát helyezték a sorban előre. Az egyébként milyen vicces, hogy már jóval túl vagyunk 2001-en, és semmi űrutazás, meg űrgyermek, csak globális felmelegedés. Ja, a végtelen hosszúságú…..
Csáp Géza Költő lettem, sajnos 2007.01.29 23:36:00
Mondhatnánk, hogy klasszikus hiba, amikor a dalszerzőnek vagy a rajongónak az a víziója támad, hogy a szöveg, amit hallgat, az tulajdonképpen költészet. Merthogy van olyan jó, mint amit a jó költők írnak. Ez esetben azonban úgy tűnik, inkább fordítva történt: a költészet…..
Akadnak olyan műsorok néha, melyek felett az ember elsiklik elsőre, aztán másodszorra is, de ínséges időkben (amikor kedven sorozatai még téli álmot alszanak), vesz egy nagy levegőt, leszedi mondjuk a harmadik évad premierjét, és ad neki egy esélyt. Utána meg alig várja a…..
w Zuzmó néni zsidózik 2007.01.10 05:11:00
Morvai Krisztina betegségét én nem tudom gyógyítani. Kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét, de ha a benzinkutastól kapna pár emberi szót, az is segítene talán. A szokásos, ócskán kódolt antiszemita ostobaság még egyszer; ezrével olvastam és hallottam ilyeneket, még csak nem…..
Plechazunga 2007.01.10 18:27:54
Folytatjuk a tengerentúli sorozatok méltatását, van miből válogatni. Ha csak a puszta számokat nézzük, akkor a 2005/06-os idényben 60 körüli új sorozattal számolhatunk, a mostaniban úgy 30-nál tartunk, tehát van miből meríteni bőven. Az előző etap kissé komor hangulata…..
Nem szoktuk nagy könyváruházak toplistáit közölni, főleg azért mert mindig ott van rajtuk a Dan Brown – most is ott van -, ami Csáp Gézát módfelett bosszantja – nyilván féltékeny. De most év eleje van, és egy ilyen egész-éves lista szépen összefoglalja, mi történt…..
comment:com Hétfői hírek 2007.01.08 07:39:04
Rob Lowe vendégszereplése olyan jól sikerült a Brothers & Sisters című ABC drámában, hogy az eredetileg pár részesre tervezett hakniból teljes évados, full szerep lett. Welcome back, Rob!A Family Guy csak folytatódik a hatodik évaddal - pedig 2 hónapja még nem így nézett ki a…..
Az este úgyis elmegy az Esti Showderrel, vagy ajándékcsomagolással, így most már megint inkább az éjjeli, sőt hajnali tévézést kínálgatnánk. Először is éjfél után tíz perccel kezdődik a Strucc a Tv2-n. Esélyegyenlőségi és tolerancia magazin Novák Péterrel. Tudom, hogy ez…..
Hát, tessék, kellett ennyit vásárolgatni, most aztán fáj a feje, szédeleg a sok szeretettől, a plázákban nyekergő liftzenétől, meg a sok bunkótól, akik a hónuk alatt frissen vásárolt plazmatévével törnek maguknak utat a tömegben. Vezesse le a feszültséget, dőljön hátra,…..
Plechazunga 2006.12.16 19:28:52
w Dr. Mókus és az erdőtűz 2006.12.13 12:00:00
Anno egy jegyzet kapcsán már nyílt itt egy topik a semmire se való, ám eddig tömegesen képzett bölcsészekről, akiknek túlburjánzását talán visszafogja valamennyire a tandíj, illetve a zabhegyező-szakok visszametszése. Akkor nem volt túl nagy vita ebből, bár akadtak…..
w A vámpír halála 2006.12.11 10:00:00
Augusto Pinochet nevével az 51. Galaktika előszavában találkoztam először, tizenkevés évesen, mivel a Népszabadságban jobbára átlapoztam a külpolitikát. Az 51. Galaktika a vámpírokról szólt. Előszavában Kuczka Péter egy igen látványos vörös farokkal terelte a szót…..
Csapjunk bele a tévézésbe hétkor, az Én, én, én... és a többiek című vígjáték szereposztása nem semmi: Lollobrigida, Marcello Mastroianni, Vittorio De Sica, Nino Manfredi és így tovább (Filmmúzeum, 19:00). Egyértelmű, hogy mai csajunk - a retro jegyében - az…..
comment:com Gyásznap 2006.12.09 15:03:00
Ma sok minden elmarad, hiszen gyásznap van, és a legtöbb csatorna tartja is magát ehhez. A legtöbb. Még az RTL is kiizadt magából valami köztes megoldást, ne kelljen már ezzel annyit foglalkozni, de azért mégis tegyünk egy gesztust, úgyhogy berakták a Tímár-féle 6:3-at. Először…..
Izgalmas interdiszciplináris kutatási területet jelentene a pszichológusoknak és irodalmároknak azt kutatni, mitől rossz egy írás, de esetünkben nincs szükség szakértőkre. Az Eragonnal berobbant Christopher Paolini Örökség trilógiájának második kötete, az Elsőszülött…..
w Agnosztikus hiszekegy 2006.12.06 14:30:00
Volt is, lesz is még vallási téma itt, ezért most szájbarágósan, ábra segítségével elmagyaráznám az alapokat. Remélem, ezzel elkerülhető lesz, hogy újra és újra feltegye a begőzölt olvasó a vaskos kérdést: honnan tudod, hogy nincs isten, he? Lássuk az első illusztrációt.…..
Azaz az adott sorozat utolsó epizódja, amikor elméletben minden kiderül, mindent lezárunk, és a néző elégedetten dőlhet hátra, hiszen megtudtuk, hogy a kopaszembernek mitől gyógyult meg a lába, és azt is, hogy Meredith akkor most végleg megmarad-e Sheppard doktor mellett. Persze ez…..