Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Lyukastorkú Rézfaszú Bagó.

1 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy kedvencünk az Eastray főtt-sült gesztenyesorozata, és soha nem volt vele minőségi problémánk, Lastoneleft esete viszont arra figyelmeztet, hogy még az ázsiaiak is hibázhatnak. Tegnap este az Újpesti Tescóban végzett aktuális bevásárlás során akadtam az Eastray cég beszédes…..
A Lyukastorkú Rézfaszú Bagó. 2007.06.29 12:38:04
Vajon mi lehet az a sötét vonás a teljesen jelentéktelen külsejű extrudált kukoricaropogósban, ami az élemiszereknél mondhatni szokatlan nevek kiötlésére sarkallta mind az államszocialista, mind a szabadpiaci kapitalista illetékeseket? (Tényleg, ki adja a sorozatgyártott ételek…..
A Lyukastorkú Rézfaszú Bagó. 2007.06.29 09:24:57
A Lyukastorkú Rézfaszú Bagó. 2007.06.29 10:37:33
Orsi majdnem a saját szemével látta, ahogy egy csapat parlagfű könyörtelenül bepollenez egy ikarusznyi cseszlovák wellnessnyugdíjast: A média nap mint nap tele van a parlagfű elleni harccal, különböző programokkal, tervekkel, bizottságokkal, melyek mind arra hivatottak, hogy a…..
Abszolúte szöveg nélkül, Bálinttól és Gabriellától, akik Humor Haroldot ettek tortillával, ezért spermabankra tippeltek. Pedig ez egy repülős cég, ami utasszállítókkal kereskedik és lízingel...
A Lyukastorkú Rézfaszú Bagó. 2007.06.28 14:15:35
Tegnap a Szentendrei úti Auchan-ban találkoztam ezekkel a “Tesco value” cimkével ellátott paradicsomokkal. Úgy látszik, a Tesco-nak sikerült úgy leszorítania az árait, hogy már a konkurencia is nála vásárol. (A kevésbé romantikus, de sokkal inkább valószínű…..
A Homár látott már olyat, amikor az ingatlanos ugyan 3 hónap alatt nem adott el egy lakást, mégis követelte a jutalékát, hiszen benne volt a szerződésükben, hogy annak felmondása után 2 hónappal is jár nekik a pénz a nagy büdös semmiért. Az alábbi levél viszont még ennél is…..
A Homár nem teljesen érti, Eszter miért akadt ki azon, hogy a Decathlonban 3 hétre vállalták volna 2 darab csavar pótlását a bringáján, a lényeg, hogy ezért Újpestről elvitte Dunakesziig, szal nagyon lelkes lehet. Később levitte "helyi srácokhoz", akiknél az is…..
László egy egyszerű módszert talált arra az esetre, ha az előfizető megunja, hogy a T-online neki még vmi évekkel ezelőtti brutális havidíjat számláz, miközben akciósan már sokkal olcsóbb lenne: Hogyan préseljünk ki a T-onlineból akciós árakat? Gondolom sokak fejében…..
Hát azért, mert ez a különös nép még a kapitalimust is olyan lepukkantan kádáristára tudja alakítani. Borzongjunk együtt a Főnix S.O.S. Zrt - vagyis magáncég - által fenntartott, Heller utcai központi háziorvosi ügyeleten, ahol vederbe zubog a víz a sötétben és ahol a beteg…..
Nem elég, hogy "Európa vezető adósságbehajtó cége" sosem volt és elévült követeléseket próbál telefonos terrorral behajtani az embereken, még van pofájuk elkérni az érdeklődő kényszerügyfelek telefonszámát a zaklatáshoz. John Cleese elandá a máját a…..
Mi nem kóstoltuk, de felajzva várjuk, Macsek viszont igen, most jöjjön az ő tudományos alaposságú beszámolója: Hozzád hasonlóan én is nagy Schoko-Bananen rajongó vagyok. És mindig nagy csodálattal olvasom, amikor egy-egy újabb "kiadásban" jelenik meg ez a csokis csoda.…..
A Lyukastorkú Rézfaszú Bagó. 2007.06.26 09:39:00
László konkrét navigációs segítséggel szolgál azoknak, akik hozzá hasonlóan nem találták meg a SonyEricsson telefonszervizét. (A Homár itt jegyezné meg a nyilvánvalónak tűnő jótanácsot, hogy mint minden portyázás előtt, érdemes végigtelefonálni a címeket, néhány perc…..
A Lyukastorkú Rézfaszú Bagó. 2007.06.25 15:54:44
Mi eddig csak pótdíjat tudtunk begyűjteni. Gergelynek sikerült 12 rugó büntit kapni, mert a kaller analfabéta.   Szia, Velem ez az eset történt: Diák vagyok, kecskemét és pest között közlekedem a máv "szolgáltatásait" használva. Azt tudni kell rólam hogy mindig…..
Tomka Gergely igazi Elszánt Ügyfél, ugyanis emlékezetes szívássorozatának megkoronázáseként az alant olvasható jegyzőkönyvet sikerült aláiratnia a Westend T-pontjának illetékesével. A történet megmagyarázza, hogyan kell megkínozni az Ügyfelet, ha a hiba forrása az, hogy…..
A Homár sem érti, miért imádják eltitkolni az ingatlanosok, hol vannak a meghirdetett lakásaik, de a trend tartja magát. Sylvie egy különösen paranoiás ügynökséggel futott össze a minap: Forr az agyam, de nem elsősorban a kánikulától. Néhány perccel ezelőtt fejeztem be egy igen…..
A Lyukastorkú Rézfaszú Bagó. 2007.06.21 12:26:03
A legjobb tipp, amit hallott a Homár, ha külföldről kap csomagot mezei postán keresztül, lehetőség szerint hegesztesse be a küldeményét egy fémdobozba. Oké, hogy több lesz a postaköltség, de már a gondolat miatt is megéri, milyen fejet vághatnak, amikor ki akarják bontani... Ez…..
New York-i klónunkon, a Consumerist blogon találtuk a hírt, hogy az Amerikában idén visszahívott 24 gyerekjáték mindegyikét Kínában gyártották. Amúgy az Államokban eladott összes játék 80 százaléka kínai. Ezennel meg is hirdetjük a Leghamarabb és Legdrámaiabban Összeomló…..
A Lyukastorkú Rézfaszú Bagó. 2007.06.20 12:58:33
Sok dolgot rossz ilyen melegben csinálni, de az egyik legszörnyűbb – még annál is kiborítóbb, mint végighallgatni egy kormányülés utáni sajtótájékoztatót– autóval eltévedni. Nézzék végig a dailycognition összeállítását a vasárnapi sofőrök rémálmairól! A…..
Egyes kávéházi elemzők szerint az irredentizmus ma már puszta fikció. A tézis abszolúte kézzelfogható cáfolatáról, vagyis a 3500 forintért megrendelhető Magyar Élettér autóatlaszról Holland rakott be egy remek posztot a copypasteblogra. "Fiumétől Jászvásárig (benne…..
A Lyukastorkú Rézfaszú Bagó. 2007.06.19 09:28:53
Ki gondolta volna, hogy a salgótarjáni nyugdíjasok virslitacskóját egészben behappoló banánnak látszó anakondát övező pánik után még van hova fokozni az izgalmakat? "G" volt olyan jó és megtalálta céges levelesládájában azt az állítólagos "Rendkívüli…..
A Lyukastorkú Rézfaszú Bagó. 2007.06.19 09:06:38
Robika a mi új sztárunk, pedig nem néz ki hülyén, sőt valószínűleg elképesztően jól traktorozik. Csak kissé feledékeny a jelek szerint, a Rúzsai Földművelő Egylet és a Traktorosok Országos Szövetsége ugyanis a jelek szerint joggal követeli rajta a permetezőt. A baj csak az,…..
A Lyukastorkú Rézfaszú Bagó. 2007.06.14 09:23:09
A Lyukastorkú Rézfaszú Bagó. 2007.06.14 12:07:05
Felesleges volt pampogniuk a kazah vezetőknek a Borat-film imidzsromboló hatása miatt, amikor arrafelé többen többet tesznek ezért, ahogy Ádám kiszúrta: ezt a képet tavaly nyáron lőttem Kazahsztánban, ott is Atyrau városában. ő a KisTestvér a kazah piacon, terjeszkedést nem…..
A Lyukastorkú Rézfaszú Bagó. 2007.06.14 12:05:56
ÜT
A ferencvárosi Metró áruházban találtam a mellékelt táblázatot. Csak tudnám hol van Maroccó, talán Makó mellett? Vagy keverék a paprika? Milán Utóbbi. Az igénytelen paprikás cégek gyakorlata, hogy a rossz minőségű fűszerpaprikába forró országból származó, jó sötét…..
A Lyukastorkú Rézfaszú Bagó. 2007.06.14 09:35:47
gabóóó zűrzavar 2007.05.22 15:12:00
A Lyukastorkú Rézfaszú Bagó. 2007.06.06 09:14:41
Frei Tamás felvette Pampalini-öltönyét, fejébe csapta a dzsungelkalapot, bevett pár maláriaellenes tablettát és bekente magát negyvenes fényvédőfaktorú napkrémmel. És végre hazalátogatott. Mert hogy itt aztán nagy bajok vannak, benőtte a gaz az országot, a Parlament előtt pedig…..