Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Muslicza úr

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A koronavírus-járvány veszélye elleni védekezés céljából elrendelt össztársadalmi házi őrizet és a kedvenc bárjaink bezárása gyorsan megszülte saját koktélját, a „quarantinit”.         Az internetes mém annyit is elárul, hogy a quarantini nem más, mint egy hagyományos martini, amelyet a…..
    2011-ben a szeszesital-verseny történelmében első alkalommal egy német gin nyerte el az International Wine and Spirit Competition (IWSC) „Gin Worldwide” best in category díját, majd ugyanebben az évben aranyérmet szerzett a World Spirit Awards versenyen is. A Monkey 47 azóta félelmetes…..
Ginkovácsok Hogyan készül a gin? 2018.09.15 13:42:48
Ízre és illatra talán a gin kategória a leggazdagabb fajta szeszes ital, és ez nem kis mértékében a viszonylag tág jogi definíciójának tudható be. Az előállítási módról a jogi előírás nem szól semmit. Mi több, arra sincs megkötés, hogy a gin a boróka mellett milyen egyéb ízeket és aromákat…..
Muslicza úr 2018.09.16 16:17:27
@Csaba Dezséri: Köszi Csaba, most rávilágítottál, hogy fáradtan ne posztoljon az ember, pont az ellenkezőjét akartam bizonyítani a kuktás példával... :-) Ha jól emlékszem, a Mount Everesten, ahol alacsonyabb a légnyomás, már kb. 70 Celsius fokon forr a víz. Korrigáltam. thx. :-)
Muslicza úr 2018.09.17 16:09:15
@O.Ádám: Így van, jól emlékszel, a vátoztatásokat követően is meghagyták ezt a lehetőséget. Én sem hívom az otthoni főzésem eredményét párlatnak, magától értetődően pálinkázgatunk és nem párlatozgatunk. :-)
Ginkovácsok Sipsmith, London 2018.08.17 08:01:00
Az újkori London első kisüsti főzője, hölgyhárem rézből, hattyúnyak és szarvasgombás gin. Mindez jól elrejtve Chiswickben. A Sipsmithnél jártunk...