Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Péter87

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak whiskyk, amiktől már a kóstolás előtt sokat várok. De látatlanban nem szabad sokat várni semmitől. A Cragganmore 12 éves alapkiadása is ilyen volt. Lehet, hogy csak én voltam rossz passzban, lehet, hogy nem volt megfelelő a kóstolás, nem tudom. A Cragganmore a DIAGEO Classic Malts…..
Sokan tudnának összeálltani listát, hogy mik azok a whiskyk, amiket feltétlenül ki kell próbálni és a Talisker 10 éves alapkiadása biztos, hogy a legtöbbjén rajta lenne. Tudjuk hát mi is le a kötelező kört és kóstoljuk meg ezt a rendkívül hájpolt whiskyt. A Talisker egyike a mostmár egyre több…..
Skócia legmagasabban fekvő és leghidegebb lepárlója a Dalwhinnie, ami a Diageo eredeti 'Classic Malts' szelekciójában a highlandi karaktert hivatott megtestesíteni. Elég sok Diageo-s maltot fogunk érinteni a blogon, hiszen egyrészt nagyon sok van, másrészt nem egy közülük amolyan alapvetés a single…..
A rock és a sör egymástól nem állnak távol. A rock-koncertek, fesztiválok és a sör meg végképp nem. Cseppet sem véletlen, hogy a sörgyártók felfigyeltek erre a viszonylag egyszerű törvényszerűségre. Sokfelé kapható az Iron Maiden: Trooper sör, és persze más trubute darabok szerte a világon. És ahogy…..
sörfigyelő Westside APA 2017.10.23 09:08:34
Illat: telt, édes Hab: sűrű, rugalmas Szín: sötét borostyán  A Hedonnak már nem csak rozsos APA-ja van, hanem kijött a sima is. Voltak előzetes fenntartásaim, hogy ez csak amolyan édeskés iszogatós lötyi lesz, de szerencsére alaposan rám cáfolt. Az íz csak negyedrészt, vagy még annyira sem édes,…..
sörfigyelő Soproni IPA updated 2017.03.24 04:33:36
Illat: jó féle komlók Hab: kőkemény Szín: mustáros  A Tesco már bepróbálkozott kézműves sörökkel és a Dreher Hidegkomlós is egy reagálás a változó piaci helyzetre, vagy akár a Pécsi Sört is ide vehetjük. De amit most a Heineken a Soproni márkanév alatt csinált, arra nem sokan számítottak,…..