Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Behy

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az MTA elnöke szerint a Hallgatói Önkormányzatok vezetői lusták, és rossz tanulók. Ennek hatására a Debreceni Egyetem hallgatói önkormányzatának vezetői már el is küldték tanulmányi eredményeiket igazoló papírokat Pálinkás Józsefnek. Az Aktív Szemeszter legújabb…..
Aki unta a focit meg az esküvőket, az kap japánokat - bár ÁSÉS barátaink már megemlékeztek róluk a maguk sajátságos stílusukban, hogy tartsák meg jó szokásukat. Köszönet jár tomcseenak (modoros becenév?), aki szerintem sokakhoz hasonlóan egy önismereti tréning keretében adta…..
A vásárló Vituki-uszoda 2009.07.17 08:35:00
Szokásommal ellentétben mostanában párszor úszásra adtam a fejem, mégpedig a fenti műintézményben. Az objektum pár percre a Lágymányosi-hídtól, az Obi mögött található - ám amilyen közel, olyan suttyó helyen: ha gyalog mész, akkor egy kemény trógertelep mellett kell…..
Az AXN hamarosan bemutatja a So You Think You Can Dance című amerikai táncos-reality-t, azt, aminek egy vadhajtása már nálunk is ment Megatánc címmel a TV2 jóvoltából. A műsort az American Idolt (is) jegyző Simon Fuller készíti, és célja, hogy felfedezzenek olyan táncos…..
Egy kemény hét kemény nyitánya S. Templar balkanológiai elemzése, ami már-már orvosi eset.hogy mondják, mikor egy rossz májfunckiókkal bíró, üldögélő rácot úgy akarsz meggyógyítani, hogy átteszed egy másik székre?szerbátültetés.mi van a country pub étlapjára…..
Tatárszentgyörgyön a jelek szerint agyonlőttek egy férfit és a fiát. A fiú mindössze 5 éves volt. A házukat felgyújtották, a család többi tagja kórházban van. Ezek a száraz tények. Egy cigány családról van szó. Ez elvileg irreleváns információ, kivéve azt az esetet, ha ez…..
 Rövid idő alatt másodjára fordul elő, hogy egyetértek a miniszterelnökkel.Az első a Szerbiának nyújtott gáztámogatás volt januárban, ez különösebb belpolitikai vonzattal nem járt. Most azonban egy lényeges, csak bennünket érintő kérdésben is elfogadom az…..
  Különösen kedves a szívemnek, ha színes üvegből készülnek köztéri alkotások...pláne, ha azt sokcsillió ember láthatja frekventált elhelyezkedése miatt. A most bemutatott sorozat nem a szomszédban van..sőt..sokan, eddigi ismereteik alapján el sem szeretnének…..
Subba Szuperpuma: Sátán Báránya 2009.01.29 15:54:00
Azt a beteg állattartót, hogy menne az ilyen egy jegesmedve faszát verni! Csak viccelünk! Az ember aki halálfejes maszkot húz a báránya fejére, és levideózza ahogyan a többi hülye bárány fél tőle nálunk Szuperpuma fokozatot ér el.  ..
Mivel az USA tegnap Labor Day-t ült (az ottani munka ünnepe), így hír semmi, nem dolgozott senki, jó nekik. Sebaj, ideje volt már előkapni az augusztus óta folyamatosan halmozódó DVD-híreket, borítókat - gyűjtőknek erősen javallott hírözön következik. Az infók és a képek a…..
hogyvolt Lost 4x04 - Eggtown 2008.04.27 22:32:00
Ez az új évad első olyan része, ami valahogy kilóg a sorból, eddig olyan faszán ívelt fel az évad, hogy ihaj, és törvényszerű volt, hogy jön egy visszaesés - nem csoda, hogy pont Katinka epizódja lett a hulámvölgy, az eddigi évadokban is ezek voltak a leggyengébbek. Onnan…..