Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AdrenalinLöket

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Hegeshow - Professzonális extrém sport műsor!  A Hegeshow fellépő csapatot 5 fiatal magyar fiú alkotja, név szerint Kovács Gergő, Süveges András, Szénási Gergely és Hegedűs László, Takács Zoltán. Elmondható róluk, hogy világklasszis és profi sportolók, akiknek a bemutatózás nem csak a…..
AdrenalinLÖKET Extrém sport nap 2017.05.08 21:19:04
A részletes programot itt találjátok Extrém sport fesztivál - kell ennél jobb program május 20-ára?..
Kérdőív Sziasztok! Arra szeretnénk kérni titeket, hogy akinek lehetősége van töltse ki ezt a kérdőívet, amely a sörfogyasztással kapcsolat.  Igaz, hogy a sportemberek, ritkán fogyasztanak sört, de néha ők is megjutalmazzák magukat egy korsó hideg sörrel. Nektek mi a véleményetek,…..
AdrenalinLÖKET Wingsuit 2017.05.03 12:27:24
Egy korábbi bejegyzésünkben, melyben a 10 legveszélyesebb extrém sportot gyűjtöttük össze, már írtunk egy keveset a wingsuitról...
Alig több, mint 2 hónap múlva kezdődik Budapesten a 2017-es vizes világbajnokság, melynek egyik versenyszáma az óriás toronyugrás vagy high diving...
  A wakeboard egy a szörfözés ihlette, extrém sport. Két fajtája van a kötélpályás és a motorcsónakos. A wakeboard atyjának, Jimmy Redmont tekintik, mivel ő volt az aki először kombinálta az addig csak vízisínél használt kötélpályás rendszert a szörfözéssel.  A wakeboard népszerűsége folyamatosan…..
                                                Sokan szeretnénk magunkat beleképzelni egy-egy extrém helyzetbe, és talán többen magukra ismertek, ha azt mondom néha egy kicsit mindenkinek hiányzik az adrenalin. Egy film persze nem tudja 100%-osan átadni azt a fantasztikus…..
Ezúttal a 10 legveszélyesebb extrém sportról írunk nektek. Legalábbis szerintünk ezek azok. Kattints a listánkért!..
A következő cikkünkben egy kicsit a szörfözés történelméről írtunk Nektek! Hazánkban földrajzi adottság hiányában sajnos nem sokan ismerik ezt a csodálatos extrém sportot, ezért szeretnénk betekintést nyújtani, hogy alkalom adtán minél többen kipróbáljátok a hullámlovaglást.   A szörfözés…..
AdrenalinLÖKET Sziklamászás 2017.04.06 14:04:31
A sziklamászás sokáig veszélyes, nyaktörő sportként élt a köztudatban. Bár ma sem veszélytelen, egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ma már nem csak a természetben űzhető, hiszen bekerült a teremsportok közé is. Míg korábban valóban természetes sziklákon űzték a sportot, ma már léteznek úgynevezett…..
      Élj gyorsan, szeress szenvedélyesen, halj meg fiatalon! - Janis Joplin mondatát én talán annyival kiegészíteném, hogy ne fiatalon, hanem fiatal lélekkel haljunk meg.      Az extrém sport a tökéletes mód arra, hogy a végletekig élvezzük az életet, az adrenalin száguldjon az ereinkben, érezzük…..
AdrenalinLÖKET Bázisugrás 2017.03.30 13:35:33
A bázisugrás alacsony magasságból és fix objektumokról vagy természeti képződményről végrehajtott ugrás, ami során speciális, az ejtőernyőkhöz hasonló, de nyílási és hajtogatási tulajdonságait tekintve eltérő, bázisugró ernyőket használnak az ugrók. Elnevezése a B.A.S.E.mozaik szóból ered, mely a…..
AdrenalinLÖKET Elindultunk 2017.03.26 21:09:25
  Sziasztok,Elindítottuk első blogunkat extrém sport témában. Azért döntöttünk úgy, hogy indítunk egy blogot, mert ebben a témakörben nehéz hasznos és lényeges információkat találni az extrém sportról. Ebben szeretnénk segíteni nektek, hogy itt mindent megtaláljatok, amire kíváncsiak…..