Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dutchmeid

11 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hazajöttem. És senki nem érti miért nem akarok visszamenni. Mert Nyugat-Európa a tejjel-mézzel folyó Kánaán, ott minden szép és jó, az emberek kedvesek és mosolyognak... És folyton próbálom elmagyarázni, hogy nem, ez csak a felszín, de úgyse értik. De ezen meg sem vagyok…..
Leven in Antwerpen Pillanatkep 2009.07.13 16:31:57
Mentem ma reggel dolgozni. A varosresz, ahol dolgozom, az Antwerpennek igazabol egy kulvaros szeru helye, regen kulonallo hely volt, ma mar egy kozigazgatasi egyseg.  Es arrafele, haaat szoval nem sok belga lakik. De torokok, marokkoiak, meg nem tudom honnan levo emberek…..
Dutchmeid 2009.07.23 15:54:10
@Pityusz: Ik heb geen flauw idee of het UHT was. De a dobozos tejek nem azok mind? Es amugy nem feltem. Nem o volt Hoboken legfelelmetesebb arca... (nem is jartal arra ugye, csak beljebb setalgattal)
Leven in Antwerpen Tulpart 2009.07.07 15:33:29
Mar epp' indulni akartam haza a konyvtarbol, de szakad az eso. Pedig mar megtortem, vettem esernyot is  egy par hete. (egeszen addig viszonylag szarazon megusztam a belga idojaras kedves megnyilvanulasait) De ez a mostani eso meg esernyovel is undorito. Igy visszabattyogtam, es irok uj…..
Dutchmeid 2009.07.08 12:25:03
@symore: min mulatsz?
Leven in Antwerpen Kepek 2009.04.04 12:23:22
Nelem ez a latvany elsore nagyon mokas volt, ahogyan a katedraslis eleje meg vege latszik, kozte meg ez a Modespaleis. Ebben a Modespaleisben egy nagyon hires  tervezo ruhait lehet megvenni amugy. Iszonyu gusztustalan a kirakata. Majd egyszer lefotozom azt is.A katerdralis 123 meter magas…..
Leven in Antwerpen :D 2009.03.16 17:11:44
Milyen vilag mar az, ahol nem romlik meg a tej?Azt remeltem, hogy az a tej, amit 1,28-ert veszek (muanyag flakkerben), valoban TEJ. De 3 honap alatt nem romlott meg tisztessegesen. Akkor mi?  ..
Leven in Antwerpen Hollandia 2008.11.12 16:11:00
Alig talaltam meg, hol lehet uj bejegyzest szerkeszteni. Regen irtam, tudom, ezert most ha nem is okosakat, de valamit megprobalok osszehozni.Voltam ugyanis Hollandiaban, ami talan szolgaltat nemi mondanivalot. Mondanivalo nelkul alapesetben nem nagyon tudok mondani semmit. Az utobbi egy honapban…..
Leven in Antwerpen Egyetemi elet 2008.10.17 14:21:44
Vannak itt az egyetemen mindenfele klubok. Az elso, akikkel talalkoztam, az ESN (Erasmus Student Network) volt, bar az inkabb szervezet vagy ilyesmi, de szalagjuk nekik is van. A ESN-es fiu az orientation dayen beszelt nekunk valamirol, es a szalagja miatt azt hittem, hogy o volt itt a…..
Nyaron azzal teszteltem a belyegarus neniket Hollandiaban, hogy annyit montam, hogy Magyarorszagra kuldenem a kepeslapomat, arra kellene belyeg. Nekik kellett eldonteni, hogy az Europan belul vagy kivul van, es eszerint adni. Nem mindig sikerult rajonniuk, ill. nemi tetovazast mindig…..
Kapcsolatot velek felfedezni a ketto kozott.Kezdjuk a burokraciaval. Feltem a belga burokraciatol, nem alaptalanul, mint rajottem. Ha egy kulfoldi, nem EU-s allampolgar 3 honapnal tovabb marad, regisztralnia kell annal a szervnel, fogalmam sincs mi a neve, de szoval akik a kulfoldieket szamon…..
Leven in Antwerpen az egyetemrol 2008.10.02 17:01:00
A legerdekesebb oram a kozepkori holland irodalom szeminarium, amit fel sem akartam venni, csak be akartam ra jarni, de nagyon csunyan belekeveredtem, nem is tudom, hogy sirjak-e vagy nevessek.Csutortok reggel fel kilenc.Valljuk be baratsagos dolog a belgaktol, hogy nem nyolckor kezdodik a…..
Leven in Antwerpen ugy altalaban 2008.10.02 16:19:00
Kedves Olvasok, aki kivancsi ra, mi van velem Antwerpenben!Eloszor is bocsanat az ekezetek hianya miatt, de nem sajat geprol irok, hanem az egyetemrol, ahol egy nagyon bosszanto francia billentyuzetet kell hasznalnom. Kepzljetek, az "a" helyen a "q" van. De…..
Szegénység blog Állásinterjún 2008.09.26 07:00:00
Employee kérdezte, milyenek az állásinterjús tapasztalataim. Egy kivétellel nagyon kellemes élményeim vannak. Bár meg kell jegyeznem, hogy kicsit meglep, hogy nagyon kevés helyen kérdezik meg, hogy kérek-e egy pohár vizet, pláne kevés helyen segítik fel a kabátomat, de gondolom,…..
Erősen kétlem, hogy ez a sztori valóban, így és ilyen formában tényleg megtörtént, mindenesetre a szóviccblog nevű gólem okán új pontot veszünk fel a toplistánkra. Noha 2008 a rossz humor éve, a rettenetes szóviccel ismerkedni próbálókat továbbra is máglyára vetjük.Sziasztok…..