Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anonima

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szövegben hivatkozott vizespolós szakítás itt olvasható. A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjuk. Még több szakítás a szakítóskönyvben, még több ismerkedés a Szakítós Mikuláson!   Sziasztok! Nem régen értesültem az oldal…..
Meghasonlottam... Vívódás... 2008.12.02 00:38:00
.. és kínoznak a dolgok... Tomi írt ma nekem egy mailt. Ez állt benne:Szia Dóri! Ismét éjszaka van, de én gondolkozom és hallgatom a szívből szeretni című számot és közben szétsírom a szemem. Hazudtam, neked ,Andinak és legfőkép magamnak...Hazudtam magamnak, hogy túl vagyok…..
Pillanatom... Ölelésre vágyom... 2008.11.30 20:28:00
... és néhány vigasztaló szóra, hogy végre kidurranhasson a ,,fájdalom-lufim" és akadály nélkül valaki tudomására hozhassam ezt a sok borzalmat, ami nyomja a lelkem... De nem, nem tehetem, mert ugyan kit érdekelnének az én siralmaim?? Karesz is rosszkedvű, MSN-en sem ír, vagy…..
Főleg az elmúlt 10 hónap. Azok a sérelmek, amiket a Tomi okozott. Tegnap este felmentem Sándorhoz beszélgetni, ő olyan pótapa nekem.Beszélgettünk 1,5 órát és ezidő alatt sokszor éreztem, hogy nem bírom tovább és majdnem zokogásban törtem ki. Elmondhattam volna, mennyire fáj az…..
A legjobb barátom, Marci most töltötte be a 18-at. Az ezt megelőző két hétben rátört a,,pánik", érezte, hogy egy új lorszak kezdődik. Írt egy ,,epilógust" és kedvet kaptam én is.  Sokaknak ez a 18 csak egy szám, de aki betölti, az érzi; nagykorú lett. Három hét…..