Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gergő, CsokiMa

13 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Studio Brussels, egy kisebb belga zenei csatorna szerette volna magára felhívni a figyelmet a nyári szabadtéri fesztiválokon, de úgy, hogy a nagy hirdetőkkel szemben ne másszon a látogatók arcába feleslegesen. Az ügykökség javaslatára ezért inkább a fenekük alá másztak, ugyanis…..
Ha még nem lett volna szerencséd Robert T. Kiyosaki "A Cashflow-négyszög" című könyvéhez, akkor talán a következő sorok kiválthatnak Benned egy "Aha! élményt". Mindenesetre számomra sokat hozzátett a pénzügyi tisztánlátás eléréséhez.Robert T.…..
Tervre mindig szükség van. Időközben változhat, de muszáj kijelölni a csapásvonalat, ami mentén elindulunk, bármibe is fogjunk. Aki nem tervez az a kudarcot tervezi. Persze, az is jó valamire, de tudatosan csak egy mazochista akar szenvedni. Egyszer azt hallottam, hogy a japánoknál egy…..
Fiúk a presszóból Nulladik lecke 2008.06.04 21:46:00
Péter-tanácsadó megadja a kereteket, miközben fény derül elképesztő kapcsolat rendszerére is... JÖN! JÖN! JÖN!A mentor minielőadása megadja a kezdőlökést a lázba jött fiúknak a weboldaluk átalakításához. Megdöbbentő igazságok a valóban milliókat termelő…..
Mivel két napja, kb. ilyen tájt, értem haza a próbaelőadásról, most addig nem hagyom magamat lefeküdni, amíg meg nem írom Neked a beszámolót. Igen, éjjel volt már, amikor a másfél-két órásra tervezett előadás után hazaértem. Amikor Nicholas Viktor kirúgott bennünket, még…..
Érdekes adat, hogy a gazdag emberek jó része életében átlagosan 2-3 alkalommal teljesen padóra küldi magát anyagilag. Az egyszerűség kedvéért tegyük most fel, hogy gazdagnak az számít, aki 1 000 000 dolláros vagyont halmoz fel. Egy átlag amerikai ezért a pénzért nagyjából 30,…..
Gergő, CsokiMa 2008.06.04 23:38:39
Van némi átfedés e bejegyzésed, és az én egyik, Milliomos Születik őrület előtti, írásom között. tavmunkainfo.blog.hu/2008/05/19/mielott_valtoztatnal
Amiről abban nem írtam, de én is hasonlóképpen látom az, hogy a gazdagság, a létrehozásához való készség birtoklása. Aztán amikor ezt átéli valaki, és már harcedzett lesz a bukásoktól, akkor lehet, hogy elveszti a motivációját. Látok magukat megszedő, céljaikért keményen küzdő embereket elpuhulni. És hallottam olyanokról is, akik, bár megtehették volna, szándékosan nem rendezkedtek be a kényelmes életre. Voltak további céljaik, és jólétbe való belesüllyedés megakadályozta volna őket azok megvalósításában.
Szóval embere válogatja. De ha valaki a pénzzel elérhetőn túli célokat űz, az sosem fog eltunyulni,
Minden egyéb teendőmet félretéve vágódtam be a klaviatúra elé, hogy beszámolhassak egy újabb, nem várt eseményről a Milliomos Születik kapcsán. A hír a következő: ma megyek a villába! Az igazsághoz hozzátartozik, hogy csak villámlátogatásra. A szervezők ugyanis kitalálták,…..
Egy rendkívüli hírrel szakítom meg az előző bejegyzésben elkezdett gondolat fonalat. Kérek Benneteket, tisztelt olvasóim, nézzétek el nekem! Viszont amiről szó lesz az elkövetkezendő napokban az egy olyan esemény, ami jelentősen megbolygatja a magyar online marketing szférát, így…..
Mindannyiunknak meg kell élnünk valahogyan. Jelenleg erre a legelterjedtebb mód, ha pénzt generálunk. Születési adottságaink, képzettségünk, gondolkodásmódunk szerint mindannyian másként állunk a pénzügyi kérdésekhez. Bár a világunk jelenleg komoly gazdasági evolúción megy…..
Online Vállalkozok Mi a távmunka? 2008.05.17 16:35:00
A távmunka csírái már a múlt évezred végén kihajtottak, és mostanra már rendesen elburjánzott világszerte. Mint minden, ami nagy mennyiségben van jelen, a távmunka is a legeltérőbb színárnyalatokat mutatja a minőség skáláján. De még mielőtt belemennénk a ennek…..
Online Vállalkozok Filmszakadás 2008.05.15 22:02:00
Ma egy közeli jó ismerősöm (akinek személyazonossága hadd maradjon felfedetlen, így is örül, ha ezt olvassa) figyelmébe ajánlottam e jelen blogomat, de visszajelzésként csak annyit kaptam, hogy nincs rajta tartalom. -Öt bejegyzést írtam már. -Nem, Te öt posztos bevezetőt írtál.…..
Online Vállalkozok Varázsoltpénz 2008.05.12 22:50:00
-Vegyük át még egyszer, hol is szúrtam el!- Igen én, csakis én tehetek róla! És tudod mit? Ez a jó a dologban. Mert akkor rajtam múlik a folytatás is. Szóval amikor ilyeneket olvastam, hogy: otthonról irányítható jövedelemszerzési lehetőség, távmunka, otthoni kiegészítő…..
Gergő, CsokiMa 2008.05.13 15:42:24
Online Vállalkozok Tanulópénz 2008.05.12 10:05:00
Ha megérik a gyümölcs, de nem esszük meg, lassan elfonnyad, és elveszítjük az energiát, amit belőle nyerhetünk. Hány ilyen termést hagytam már parlagon. Tapasztalatom vészjelzője most vörösen villogott, és míg a napfényes utcán bóklásztam vidáman, kezdtem visszaereszkedni a…..
Keresed a kiutat.Eljön a fehér nyúl.Találkozol Trintyvel.Elvisz Morpheushoz, ahol döntened kell.A kíváncsiságod legyőzi a kétkedésedet.Lenyeled a vörös pirulát.Kívülről látod Magad és a helyzetet, amiben élsz.Sokkolva vagy.Nem akarod elfogadni a tényeket, de mégis hiszel…..
Online Vállalkozok Cool TV 2008.05.09 15:06:00
Ahogy a következő bejegyzést terveztem, eszembe jutott egy korábbi cikk, amit még jó pár évvel ezelőtt írtam a Cool TV oldalára. Kísérleti jelleggel indítottam ugyanis egy távmunkával foglalkozó csoportot. De most már csak a hűlt helyét fogod ott találni. Mivel azonban csak a…..
-Mi a francnak csinálom ezt a baromságot fityingekért, ahelyett, hogy valódi munkával tölteném az időt? Elég volt! - Ez a gondolat üvöltött a fejembe az egyik nap, amikor már elegem lett az agyzsugorító, monoton, kizsákmányoló, internetes idiótaságokat csinálni. Miközben végig…..