Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cortez Xerxes Pizzaro-www.cfp6669.blog.hu

2 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoze Reklám 2010.11.23 10:35:00
Go, Elvis Predator, go! Na, így kell beindulni valahogy. 1 hónapja mutatták be a promo video klippjük, azóta zenetévék is szemlélik ezt, na meg a HammerWorldön is láthatók voltak, most pedig már egy országos lapban pomádéznak. Ha ilyen tempóval haladnak,…..
Cortez Xerxes Pizzaro-www.cfp6669.blog.hu 2010.11.24 19:28:46
Megint az ünneprontás,megint az ellenkezés ésatöbbi ehez hasonló JAH és persze a jól megszokott fújolás a tököm se tudja kik részéről akik valamiért jobban ismernek engem mint én saját magam.Ez kísér általában itt ha felbukkanok,ez a reszortom tehát tartom magam hozzá.Na elöször is akkor hát ez az a srác tehát aki Manson-t nagyobbra tartja Lehnonnál.Kár hogy idén a 30-ik évfordulóján a halálának kb minden újra tele van vele:Rahedli újságczikk,újradolgozása pár régi dalnak,Londonban,New Yorkban emlékműállítás stb.Na ezt még a múltkorihoz kellet hozzátennem csak úgy aktuell hírként.Na és akkor a véleményem az egészről: SEMMI.Nem mondok rá jót tekintve hogy ez már nem az én világom.Nem mondok rá rosszat mert én is voltam ilyen....Ugyan ilyen énektudással akartam zenélni,ugyan ezeket a csontig lerágott közhelyeket csinálni(Női ruhákba öltözve,kisminkelve ,,ingerelni" a jónépet).Talán jobb is hogy nem lett belőle semmi komoly.És mielött bárki is azzal vádolna hogy ,,Jajj hát én mekkora hülye vagyok hogy egyszer így egyszer úgy"(mint a múltkor)annak a következőt:Nem,én vállalom hogy ez voltam,szégyellni nem fogom de büszke sem leszek rá.Egyszerüen csak rájöttem hogy ezt a poént már NAGYON lelötték.És nem még Manson-t se fújolom le hogy " mekkora szar igaz hogy rajta nöttem fel de azért fúúj"Mansonról már csak reális képet látok: 2003-ig jó volt(mert na ő télleg újított ezt-azt) utánna kiöregedett,ahogy mindenki más.A híresebb rocksztárok közül már senki nem hozza a fénykorbeli formáját még a legendás Ozzy vagy Allice Cooper sem DE azért azt el kell ismerni hogy valamire vitték,és tehetségesek voltak.És igen Manson is ez a kategória:Valaha jó volt,csak hamarabb öregedett ki mint más rock sztárok.Azzal pedig aki nem veszi ezt észre és azt hiszi hogy még van új a nap már nem is kezdek inkább ezen vitázni:Fölösleges....Jól van 1 pozitív dolgot azért mondok(igaz fancsali fejjel,túlságosan is keresztényi magatartásforma ugyanis hogy olyannak mondjak bármi jót aki lebecsmérlően beszélt rólam,de mind1 ez egyszer ettől eltekintek).Szóval az hogy nekiállnak páran és alkotnak valamit úgy hogy nem a profitért teszik az szép dolog.Még ha imitálás szagú is a produkció meg kell hagyni: Nem rossz a maga nemében.
És akkor úgy érzem hogy most egy teljesen korrekt,elfogulatlan véleményt írtam végülis.
Cortez Xerxes Pizzaro-www.cfp6669.blog.hu 2010.11.25 18:49:47
@Elvis Predator: Nincs mit amúgy,én anno a trueface-s arcokkal is azzal zártam le a problémázást h kevés darkos/akármilyen fekete stílusú ürge maradt,legalább aza kevés ne húzzon szét,ne marakodjon.Így hát pl egy ilyen eggyütesben sem azt nézem már h mennyire az én zenei világom hanem:
1:A kép minőség egész jó ahoz képest hogy kezdés,0 stáb stb
2:Az igyekezet,ez méginkább becsülendő
@-Hoze-: Na szerintem Lennon amúgy hn,én legalábbis soxor olvastam már így is,de mind1 ezentúl ha itt szóba kerül akkor 2darab N betűvel írom majd.Egyébként Mansonnal kapcsolatban télleg igaz ez: Ha most halott lenne valszeg én is totál más szemmel néznék rá,és sokan mások.Nem lebegne ott az eat me drink me+a high end of low nyáltengere.Egyébként én aki annyit értek a gitározáshoz mint egy roncs traktor tanká alakításához még biza én is le tudok ezt azt játszani hallásból ezekről az albumokról.Azoknak pedig akik konyítanak v.mit is a zenéhez ez kb egy nagy 0.Mellesleg a melancholia is ez a kategória: Ha 2008 ban pl a rocktogon omlik rájuk legalább címlapsztorik lehettek volna.Náluk az lehetett volna a csúcs:D
Borzasztó az új Való Világ Én nem is tudom mit vártam tőle mondjuk, de tényleg abszolúté az az igazi jó szar, ratyi, gyermetegen ostoba félparaszt fost hozták vissza mint annak idején ment.  Áldom is az eget, hogy valamiért pár hónapja a jelentkezéskor "celebnek"…..
Hoze Videó 2010.08.11 14:57:00
Jaj nekem (is)! ..
Cortez Xerxes Pizzaro-www.cfp6669.blog.hu 2010.08.12 14:27:12
Hoze Képek 2010.08.08 13:52:00
Rég voltak már fotók, pláne jó minőségbe. Most lepottyan ide egy pakk:Cicc 2xKonformista mekdonác kedvelőFújt a szél. Citadellán citerázásVivivivivi..
Hoze Reality 2010.08.05 16:10:00
"Mert a producerek NEM köztünk járnak"Ne tessünk már álmodozni...Holywood általában rendszeresen átbassza a világot a palánkon, és számos olyan történettel kábít mindenkit amik teljesen életszerűtlenek a való életben. Kiváltképp európában, és kiváltképp…..
Cortez Xerxes Pizzaro-www.cfp6669.blog.hu 2010.08.06 12:45:21
Hát igen,bizony ez a szomorú valóság.Amúgy nálam ez ,,majd natúran befutok és húú de jó" gondolatvilág 14-15 évesen kb full kifulladt.DE a zenélésről a mai napig nem tettem le...Riki szállóigévé vált mondásában van az igazsság: A zenélés drága hobbi...Viszont mégiscsak jó,épp ezért én teljesen más(valószínüleg jól profitáló) szakmában akarok elhelyezkedni: A médiában(ezt már múltkor is írtam stb) amivel már a lehetőségek sokkal inkább kitárulnak.Az ilyen dreamer figurák akik meg hisznek abban h na majd ők lesznek az új Elvisz Prézlik vagy John Lemon-ok azok kissé más világon élnek: I'm just a dreamer.....Én nem azon töröm a fejem h a zenéléssel világhírre tegyek szert,emmiat faszság is elkezdeni.Ugyanis az összes világhírűvé vált eggyütes/zenész valami újat próbált mondani a világnak és sikerült!De nem az volt eggyiknek se a célja hogy hírnevet szerezzen magának,hanem annak a gondolatnak amit ő képvisel legyen több követője.És persze aztán jött a Popp(pfújj) ami a legundorítóbb módon egy megintcsak full átlátszó álom/hazugság világot állít a NÉP(mert nem hiába megy mindenhol ilyen szar zene) elé hogy aztán jó polgárai legyenek az államnak.A popsztárok pedig egytől eggyig hírnévre áhítozó kiüresedett szarosok.
M.O-nak jót tenne még pár évnyi kádári diktatúra.Mert itt igenis volt rock n roll ami tudott az ellen lázadni.Olyan nevek mára szinte teljesen elfeledetté váltak mint: Illés,Omega,P.box stb. Az egykori híres lázadókkal eggyüt: Szörényi Levente,Vikidál Gyula stb.Persze a Tv akkor se közvetítette túlzottan őket,de volt egy hatalmas közönség amit összetartott a lázadni vágyás(nagybátyám mesélt sokat ezekről az időkről,ő átélte mindezt) és hát a mai szarokkal ezeket össze se lehet hasonlítani.Hol mérhető össze emberileg/zeneileg pl Bródy János és egy szarfasz SP?(Még a gondolatától is elönt az undor:S) Vagy pl az a múltkori reggeli adásban is szereplő Brasch Bence(Nincs ennek a névnek némi Izraelita hangzása?:D)Szaros egy álomvilág amiben élünk mindannyian,lassan azon se csodálkoznék ha feltünne Morpheus és kiderülne h ez az egész már csak egy mátrix,lassan télleg ebbe az irányba halad a világ.Nem a sátán és az anitk krisztus hozza el a világvégét hanem az ember fog belefulladni majd a saját szarjában.
Záró gondolatként maga a bejegyzés télleg nagyon jól ki lett dolgozva.Csillámos dícséretes 5-ös érte;)
Cortez Xerxes Pizzaro-www.cfp6669.blog.hu 2010.08.06 12:54:43
@Cortez Xerxes Pizzaro-www.cfp6669.blog.hu: Hoppá!Néhány írás+fogalmazás beli hiba van az előző kommentemben.Ezeket persze most nem javítom ki:D
Csak elnézést érte,kissé szét vagyok most szórva aztán ilyenkor el-el csúsznak a betűk/szavak/kifejezések:S
De azért a lényeg szerintem érthető lett belőle,legközelebb majd jobban odafigyelek a fogalmazás stílusára;)
Hoze Közlemény 2010.07.27 09:12:00
Sitten a Moszkvatéri késesUgye emlékeztek még a moszkva téri késsel támadó cigányra, aki jóformán belevágott egy pillangó késsel az arcomba 2008-ban? Majd köszönhetően a helyi tohonya biztonsági szolgálatnak el is sétált bűntetlenül. Nos most remek híreim vannak.Ez az…..
Cortez Xerxes Pizzaro-www.cfp6669.blog.hu 2010.07.29 12:33:40
@moshwarrior: Jah a kitiltós témához mint ,,illetékes" még nem is reagáltam...
Amúgy nekem eddig sosem volt ilyen gondom.Szal ne úgy képzelj el mint valami szórakozó helyek rémét,pl ez a rigó nevű arc gondolom jobban rászolgált a kitiltásokra mint pl én...Én csak annyit csináltam h felmentem a színpadra és beleordítottam a mikró phone-ba h: Let me hear your scream!(asszem csak ennyit:D).A közönségnek meg télleg teccet mindenki tapsolt stb....Jah maximum még az lehetett a baj h az egész hajón szerintem én voltam a leginkább ki:D
De hát bassza meg,most ezért kitiltani...Mi ez ha nem diszkrimináció?XD
Cortez Xerxes Pizzaro-www.cfp6669.blog.hu 2010.07.29 20:21:53
@Roxy_Christ: No bocsánat,télleg nem tudtam:D
@moshwarrior: Persze h az,én magam sem értem h mért de le is szarom...Mint már mondtam legközelebb bokornak álcázva fogok bejutni,esetleg v.mi lélekvesztővel a hajót megfúrva jutok be;)
Cortez Xerxes Pizzaro-www.cfp6669.blog.hu 2010.07.31 13:16:10
@-Hoze-: Nah látod ez egy olyan észrevétel ami egy idő után mindenkinek feltünik aki már ismer engem:D
Nem mellesleg sokszor nagyon jól jön ez a ,,tehetség"
Hoze Körkép 2010.07.20 11:11:00
Vajon a 12.kerület is ócska bűntanya lesz?Létezik egy kerület itt fent a budai hegyekben, távol a város morajló és koszos bűnfészkétől. Hegyi fekvésében önmagában is szép, ám e kerület vezetősége már évek óta odafigyel mellé, hogy tisztaságát is megőrizze mind…..
Hoze Média 2010.07.16 00:30:00
RTL Reggeli Linda Daemonnal.Update: Frissítve a Lindával készült anyagunkkal! (Végre előástuk)Ez itt az a rész, mikor elszabadulnak az indulatok. Mert én ugye "tévét szoktam nézni" otthon, és "Téényleg?" - "Tényleg!", valamint maximálisan…..
Cortez Xerxes Pizzaro-www.cfp6669.blog.hu 2010.07.17 11:55:07
Hoze Média 2010.07.14 16:49:00
Holnap reggel 8:00-tól Linda Daemon és Hoze az RTL ReggelibenÉlő adás, ezúttal többet szánnak ránk mint legutóbb. Műsorvezető többek közt Hujber Ferenc, valamint Brasch Bence is látható lesz. Aki korán kel, aranyat lel. Aki meg nem, az majd nézze a délutáni blog beszámolót…..
Cortez Xerxes Pizzaro-www.cfp6669.blog.hu 2010.07.15 11:39:00
@Skinny SiXX™: Manapság már senki sem gondolkodik így....Sülyedő hajó ez amiről már mindenki menekül és 6árolódik el tőle.Asszem 2 nappal ezelötti cikk komment vitáján is vagy 20-szor elhangzott h:Mi neeem,nem is vagyunk darkosok.Igaz a kinézet olyan,sőt még néha refelxből ki is csúszik az ember száján de már akkor sem....:D
olyan ez mint amikor a czigányok kitalálták h nem ők nem is cigányok hanem romák.Attól függetlenül pl a mai napig is a cigánykereket cigánynak nem pedig romának mondják.Ugyan ez a helyzet a kisminkelt,feketében járó nem hétköznapi emberekkel.Pl ezt a kifejezést is lehetne használni rájuk,csak kissé hosszú lenne....
Hoze "Ünnepség"... 2010.06.17 09:44:00
28Damn it! Mert soha semmi sem jó. Ha az ember 16, szeretne 18 lenni. Ha 20 akkor fel sem fogja milyen jó korban van. Ha 25, akkor már jobb lenne megint 20-nak lenni. Ha 27, arra gondol, túléli Körtkobint. Ha meg 28 lesz... Akkor azon filozofál, még 2 év,…..
Hoze Interjú 2010.05.13 19:30:00
Linda Daemon (Drugzone) rádió interjúBár nem én csináltam vele, attól még frankó. Linda ismét megmondja a tutit, és kiáll az igazi zenészek mellett. Emellé Drugzone számok is felcsendülnek közben. Ajánlott lejátszás: Windows Media PlayerIDE KATTINTÁS (mp3)*Ez a…..
Cortez Xerxes Pizzaro-www.cfp6669.blog.hu 2010.05.14 20:21:27
@Cortez Xerxes Pizzaro-www.cfp6669.blog.hu:
(Cortez Xerxes Pizarro optimista énje):
De bármennyire is nagy szar van ezzel az egésszel kapcsolatban itt,feladni mégsem szabad elöbb utóbb csak lesz belőle v.mi.A rock n roll nem halhat meg;)
Cortez Xerxes Pizzaro-www.cfp6669.blog.hu 2010.05.15 13:21:24
@-Hoze-:
Hát nem csak a COF csinál ám ilyen klippeket.Kedvenc ilyen ,,felkavaró"klippjeim:
www.youtube.com/watch?v=MmfQ7gSaJgM
www.youtube.com/watch?v=-gt7YWwOmRo&feature=fvst
Stb...
Milyen véletlen az ilyeneket se adják le:S
Idegesítő amúgy ez a prüdség és álszentség a TV-részéről.Ezek mind az élet részei,a TV pedig müanyag világot mutat be műanyag zenékkel és zenészekkel....
SICK CITY....
Cortez részvényei BEJELENTÉS 2010.04.17 14:24:54
BEZÁR A BAZÁR Avagy VÉGE,ennyi volt a www.cfp6669.blog.huOkok röviden:Nem olyan bezárás ez amilyen a Hoze.blog.hu néhány napos szünete volt(ugyanis kérem,reklámot csinálni tudni kell,márpedig egy ilyen fogással ő még több olvasóra tett szert ami egy olyan blog esetében mint…..
Hoze Pár napos Blogszünet 2010.04.16 23:53:00
Mivel Vivivel egy kellemes hosszú hétvégét terveztünk (szerdáig kb), túrákkal, miegymással.^^ Mivel jelenleg 4 "hírportált" szerkesztek, és brrr....SOK. Mivel lassan ennek okán besokallóan Neo (Mátrix) feeling volt ez a meló. Mivel egy kis pihenő kijár.Önök is érezzék…..
Hoze Piactér 2010.03.28 18:20:00
Eladó cuccok!Ahogy ígérve íme az eladó cuccaim. (Lentebb Vivi cuccai csajoknak - igaz az enyéim többnyire így is unisex-ek) Igyekeztem szolíd árakat szabni, ennél lentebb már nem vihettem. Egykét cuccnál szóba öhet az alkudás még azért. Update: + 2 termék Vivitől…..
Hoze ÁLLJ, Láv Juh! 2010.03.02 00:48:00
Fél éve Vivivel.^^Bizony, telik az idő, ma pont fél éve ennek. Legalább etéren rendben mennek a dolgok, azt kell mondani.^^ De majd hétvégén tartandólag lesz pezsgő-pukk hajókázás Visegrádra a várba. Reméljük jó idő lesz, és sok érdekes elmesélni való történet történik:…..
Cortez Xerxes Pizzaro-www.cfp6669.blog.hu 2010.03.02 20:51:30
Cortez Xerxes Pizzaro-www.cfp6669.blog.hu 2010.03.04 20:28:41
@Kálmi : Én is
Hoze Búcsú 2010.02.11 16:59:00
Púztam egyet!Nagyon hangos volt. Többet igérem nem fingok! Nem az én világom volt a szellentősdi, rájöttem. Állandóan ugyanaz a séma: babkonzervet enni minden reggel, minek után nadrágot letolva rottyantani sokat módszeresen. Ezennel visszavonulok. A sebészem már wolfram…..
Cortez Xerxes Pizzaro-www.cfp6669.blog.hu 2010.02.18 20:50:11
@Orcoo: Bocsáss meg a te neved nem akartam beírni a szöveg közepébe ezt hívják úgy hogy technikai hiba amiért elnézést szoktak kérni,így hát ELNÉZÉST:D
Ha már itt tartunk neked éppen ezt akartam írni hogy teccik hogy te is ingyen reklámozod magad,és nem szálsz be ebbe a csete-patéba:D
@-Hoze-: Itt valóságos bölcsek tanácsa gyűlt össze én úgy látom.Helyes írástól kezdve,tehetségen keresztül mindenről van itt szó mindenről:D Szeretem én az ilyen okoskodást,mindig tanul belőle az ember eggyet s mást.Olyan tanulságok vannak eggyes kommentekben kb:Ne lép tyúkszarba mert barack nő a fejeden(és ez is tele volt hibával,a monitoron mindjárt kiég a piros szín annyi helyen jelenik meg egyszerre)Nyelvtan óra a javából ez itt lassan
Cortez Xerxes Pizzaro-www.cfp6669.blog.hu 2010.02.20 15:55:47
@exhausted doll: Őszintén szólva nem érdekel hogy mit tartasz igazsságnak,és még csak nem is fájt.Na mind1
Reklám:Használt,jó állapotban lévő koporsó hervadt virágcsokorral kedvező áron elvihető!
Cortez Xerxes Pizzaro-www.cfp6669.blog.hu 2010.02.20 21:08:14
Hoze Üzenősdi 2010.01.13 12:23:00
Üzenet Bajor ImrénekBírom, hogy a médiumok úgy tálalják most Bajor Imre esetét, mintha ez a szegény kedves idős úr most úgy magától lett volna rosszúl és került volna kórházba, és nem mondjuk a több évtizede óta tartó nyilvánvaló masszív alkoholizmusa eldurvulása miatt.…..
Hoze Összefoglaló 2009.12.28 08:00:00
--- 2009 ---Ahogyan tavaly is, idén is jelentkezek egy éves összefoglalóval, a megszokottnál több linkkel, felidézve az év fontosabb eseményeit eddig. Jó dolog ez, számot adni a dolgokról mégis. Meg aztán akik frissebben kapcsolódtak is ide, talán áttekinthetőbb is a dolog (idén…..
Hoze Na 2009.12.24 00:01:00
Boldog karácsonyt ám a kedves olvasóknak!Idén kicsit semmitmondóbb és erőltetettebb hangulatú, mint tavaly. Vásárláskedv sem volt jellemző országszerte, csak nézelődött inkább a jónép. Protokoll szerű menetrend van épp. Ám továbbra sincs bajom e ünneppel. Lehet ilyen maradi…..
Hoze Baszámoló 2009.08.23 23:53:00
Nem mentem el a S.C.E.L.  hivatalos fellépésemre.Hivatalos a lószart, leszedtek engem MySpaceről ism immár nem is vagyok S.C.E.L. tag, bár Anett, az énkesnő megerősítette, hogy de mégis, én nem bízm ebben.... Úgyhogy nem verem szét ma éjjel az Ibanez Gax 70-es gitárom, inkább…..
Cortez Xerxes Pizzaro-www.cfp6669.blog.hu 2009.08.24 15:57:37
@Sacrilegious(ł): Nekem erről más jut eszembe.
Mint amikor valakik beöltöznek egy színdarabba és pöcc pontosra betanult szöveggel eljátszák azt...Mit csinált kb az összes híresebb Rock n roller? Hát az efféle ivászatok kb kismiska dolgok ahoz képest amit:
Manson,Axl Rose,Elvis,John lenon, Kurt Cobain, és a bandatagok csináltak(és ezek csak hirtelen felötlő nevek voltak) Szal igen lehet h télleg ez jut neked eszedbe.De nekem a Rock N Roll-ról pedig ezek jutnak eszembe és a szabadság,márpeddig mi a szabadság?Tégy amit jónak érzel! Szal ha v.ki ezt érzi jónak akkor mér ne tehetné?Persze én nem azt mondom h süllyedjünk a moszkva téri csöves punk szintre,az úgy valóban KIBASSZOTTTUUUULLL GÁÁÁZZ! Szal félre ne értse senki a szabadság csak részben jár ,,züllötséggel" de a túlzott züllötség télleg undorító ezt én is elismerem na.
Hoze Közérdekű 2009.06.29 10:52:00
Olvasói kérésTegnap igen felzúdultak a kedélyek itt a Hoze.blogon. Ennyi tiltás gombot még életemben nem adtam, és kérem, nem mert nem bírom a kritikát - a kibaszott fröcsögést nem bírom.Én csak azt kérném teljes tisztellettel a drága olvasóimtól, ne próbáljanak engem…..
Cortez Xerxes Pizzaro-www.cfp6669.blog.hu 2009.06.29 14:42:29
@gff: Negatív kritikára negatív válasz:Lehetnek akár v.kinek milliárdjai,családja és lófasz a seggében ami minden percben orgazmust okoz,ha mindezek mellet csak egy csavar a társadalom gépezetében,szerintem az az élet a legunalmasabb amit te reklámozol itt nagyban:Munka,tanulás a 2 leginkább rühelt dolog nálam is,tehát az én blogomra is lehet jönni negatívumot írkálni:D XD mellesleg anyuci betakarásáról annyit hogy általában az ember a saját tapasztalataira hagyatkozva alkot véleményt szal eléggé szégyen ha még téged ennyi idősen is betakarnak,no mind1.FÉLREÉRTÉSEK elkerülése végett:NEM AZÉRT ÍROM EZT MERT NEKEM HOZE-T KÉNE VÉDENEM(védi ő magát)HANEM MERT EZZEL AZ ÉN ÉLETSZEMLÉLETEM IS FIKÁZOD,AMIT ÉN NEM HAGYOK HOGY A TÁRSADALMI TAHÓSÁGOT AKÁR RÁM AKÁR MÁSRA RÁERÖLTESSÉK.ÉPPEN ELÉG SZÉGYEN HOGY ILYEN KEVÉS EMBER ÉL ILYEN ÉLETET.