Regisztráció Blogot indítok
Adatok
netbloom

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Andy Vajna halálhíre végigsöpört az elmúlt 24 órában úgy a magyar interneten, mint a hollywoodi sztárok között egyaránt. Elképszető mennyiségű tartalom készült ebben a röpke egy napban a témával kapcsolatban. Tudjuk be annak, hogy híres filmes producerként és kevésbé kedvelt kormánybiztosként…..
Minden tüzijáték rémálom nem csak a házi kedvencek számára, de a gazdiknak is. A Ford most olyan terméket mutatott be, amely megoldás lehet minden kutyának és cicának. Ez a termék minden csapból folyni fog - brandépítő marketingből ötös, célcsoport kijelölve és belőve...
Merész volt idén is összefoglaló videót készítenie a YouTube-nak, de hagyomány az bizony hagyomány. Elkészítették ez a pár perces videót és óriási csúcsokat is döntöget, csak épp a hírek rettentő negatív rekodokról szólnak. A negatív reklám is reklám lenne? ..
Néhány napja az internet egy része abba a hírbe futhatott bele, hogy egy amerikai cipőbolt egész erős Kész átverés show-t rendezett néhány influencer segítségével. Hogy mi is történt? Katt a továbbra :)..
2018-ban oda jutottunk, hogy az internetezés számítógépekről, laptopokról áttevődött a mobiltelefonunkra és ez a trend továbbra is folytatódni fog. Mit jelent ez az éttermed számára?..
Az Instagram töretlen sikeressségével a Facebook mellett a legnépszerűbb közösségi oldal hazánkban. Ezen a felületen, ha megosztunk egy képet vagy videót azt hashtagekkel (címkékkel) láthatjuk el. Most a legnépszerűbb hashtagek közül szemezgettünk...
A közösségi oldalak fejlődése során algoritmusuk is többször változott és ma ott tartunk, hogy nem időrendben mutatják számunkra a tartalmakat, hanem relevancia és felkapottság szerint. Ilyen a Facebook és ilyen az általuk tulajdonolt Instagram is. Vállakozóként viszont szeretnénk minél nagyobb…..
2017 decemberében újabb remek Star Wars filmmel bővült az univerzum, amelyről folyamatosan újabb és újabb hírek jönnek. Kiváló első hétvége, kiváló első hét, fogynak a jegyek, fogynak az ajándék tárgyak, mindenki Star Wars pulcsiba öltözteti a gyerkőcöt Karácsonyra; farsangra meg majd biztosan…..
Az Instagram üzleti profil népszerűsége mellett a plusz funkciók tekintetében is száguld előre. Egyre több lehetőségünk van, hogy oldalunkat, márkánkat még vonzóbbá tegyük látogatóink számára. Ebben a blogposztban az Instagam hivatalos statisztikái és bejelentései közül válogattunk! Vigyázz, kész,…..
Az Instagram felhasználói táborában jelenleg több, mint 1,2 millió magyar regisztrált. Ez az ország lakosságához viszonyítva közel 15%, azonban ennél sokkal jobban lefedett az a korosztály amelyhez szólni szeretnék. Érdemes ezért minden tanácsot, praktikát saját vállalkozásunk képére formálni és…..
Hol tudod könnyedén promózni éttermedet, vendéglátó egységedet? Legyen a vállalkozásod pl. étterem, büfé, bár vagy bisztró az alábbi oldalakon érdemes regisztrálnod, ezzel pedig forgalmat szerezned. Nézzük is!   ..