Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Forgács Benjámin

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reggeli otthon, irány a munkába, onnan haza, mindez hétköznap, majd hétvégén esetleg egy kis kiruccanás például a Tisza-tóhoz. Tökmindegy merre megyünk, a Google Idővonal szolgáltatása nyugtázza minden egyes lépésünket...
Akadályfutás, célbadobás, szumó, műlesiklás és labirintus. Ezekben a versenyszámokban kellett versenyezniük a robotoknak az idei robotolimpián, melyet már 6. alkalommal rendeztek meg Hajdúböszörményben. A versenyre általános- és középiskolás 2-3 fős csapatok jelentkezhettek. Feladatuk egy olyan…..
Legyen valaki informatikus vagy mérnök vannak olyan készségek, amelyeknek megléte létfontosságú a teljesítéshez. A vállalatok főként ezek meglétét nézik a leendő munkavállalókban, úgyhogy ha ilyen pályára készülsz, ezeket mindenképp csekkold le!..
A LabVIEW Visual Thinking verseny döntőjét rendezték meg 2017 április 21-én Debrecenben, ahová 13 csapat jutott be az előző fordulókból...
Múlthéten rendezték meg Magyarország egyik legnagyobb robotika konferenciáját, melyen több neves szakember mellett diákok is megmutathatták eddigi találmányaikat, projektjeiket...
Az idei Robotprogramozó Országos csapatverseny egyik döntős csapatának tagja, Papp Marcell Miklós, aki most volt először ilyen típusú versenyen. Marcit 2016-ban ismertem meg a Magyar Templeton Program keretében, ahová mindkettőnket beválogattak, és lettünk Junior Templeton Fellowk. Mivel van…..
Robotmánia Programozó tehetségek 2017.03.28 20:24:43
Csodálkozva nézzük, hogy a kisgyerekek milyen jártasak már a köznapi számítástechnika használatában. Vajon milyen informatikai tudás birtokosai lehetnek azok az 5-8. évfolyamos diákok, akik bejutottak az Országos Robotprogramozó csapatverseny idei döntőjébe? Kép Forrása: H-Didakt..
Sőt nem is az első ilyen rendezvény, hiszen már 6. éve kerül megrendezésre Hajdúböszörményben a Robotolimpia , melyen a rendezvény nevéből is adódóan nem emberek, hanem robotok versenyeznek majd egymással. Ebben az évben a verseny május 27-én lesz, melyre már megkezdődtek az előkészületek.   ..