Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsJudit07

99 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár az időjárás épp tavasziasra fordult, az a gyanúm, hogy lesznek itt még mínuszok. Meg különben is, egy finom kötött cucc a nyári meleg kivételével bármikor jól jön. Puha, kényelmes, barátságos, sosem kell feszengeni benne. Ráadásul annyi lehetőség van bennük: a kardigántól a vastag pulcsiig, a…..
Kicsit rózsaszínes, kicsit narancsos, kicsit korallos, leginkább barack. „Olyan árnyalatot kerestünk, amely tükrözi az összetartozás iránti veleszületett vágyunkat. Olyan színt választottunk, ami melegséget és modern eleganciát sugároz, ugyanakkor együttérzést áraszt magából. A Peach Fuzz könnyedén…..
(Szponzorált tartalom) Novemberben már elvileg a tél közelítene, ehhez képest a melegfrontosabb napokon még simán lehet bőrdzsekiben vagy farmerdzsekiben mászkálni. A lenti fotókat például a múlt hétvégén fotóztam, napsütésben, kényelmesen, kicsit sem fázva. Úgyhogy ahelyett, hogy csakis a hidegre…..
(Szponzorált tartalom) Tavasszal már mutattam egy azóta kedvenccé vált virágos, fehér inget, de most megint nem tudtam megállni, hogy ne rendeljek egy hasonlóan kellemes darabot a bonprix webáruházból. Tavaly viszonylag hamar elfogyott, lemaradtam róla, de azért bent felejtettem a kedvencek között,…..
A kapszulagardrób jó találmány, de mint annyi minden, ez is személyiségfüggő, az egyszerű hétköznapokon nem való mindenkinek. A blogon írtam is róla, mikor, kinél van létjogosultsága, és kinek nem érdemes vele kísérleteznie. Van viszont olyan helyzet, amikor még annak is jól jön, aki egyébként nem…..
(Szponzorált tartalom) A fehér farmert korábban kifejezetten nyári darabnak tartották, különösen, ha még a hossza sem megy túl a 7/8-os kategórián. Szerintem meg hagyjuk végre a sztereotípiákat a divatban is (sőt, ott pláne), és nyugodtan hordjuk azt a fehér farmert akkor, amikor a legjobban…..
Amikor teljes gőzzel beindul a tavasz (és vele menetrendszerűen megérkeznek a különféle kuponnapok), újra és újra felmerül, hogy a nagy ruhatárfelújítási lázban hogyan kellene úgy vásárolni, hogy közben valamelyest megőrizzük a mértéket és a tudatosságot. Ezt már nem csak a pénzügyi szempontok…..
Még néha bekeményít az időjárás, de szerintem már mindenki érzi, hogy lassan tényleg itt a tavasz. A bőrdzsekis, ballonkabátos, szoknyás időszak, amikor mintha felszabadulnánk, megkönnyebbülnénk. Ehhez a csodaidőhöz válogattam össze a négy alap-színtípus számára egy-egy inspiráló outfitet,a 2023-as…..
(Szponzorált tartalom) Ha közeledik a tavasz, akkor virágminta! Tudom én, hogy ez az egyenlet szinte magától értetődő, és nem fogja forradalmasítani a divatipart, de van az a helyzet, hogy nem reformálni kell, hanem élvezni azt, ami bevált. Ez pedig pont ilyen. Nekem így februárban általában már…..
Élet színesben A Nyúl éve 2023.01.25 18:30:34
A Nyúl évébe léptünk, így nem csak húsvétkor, hanem egész évben indokolt elővenni a nyuszis cuccokat. Már csak azért is, mert minél többen bizonyítjuk, hogy nem lehet mindig decensnek és korunkhoz illőnek lenni, hogy néha igenis kell a lükeség az öltözködésben is, annál elfogadottabb lesz ez a vonal…..
A 2022-es jegesen finom Very Pery után a Pantone húzott egy merészet, és egy feltűnő, erőteljes színt választott a 2023-as év színének. Itt a Viva Magenta, valahol a piros és a pink között, felkiáltójelként az utóbbi évek világméretű katyvaszában...
Akár szereted a céges partikat, akár kierőszakolt, fizetetlen túlórának tartod őket, év végén az esetek többségében illik megjelenni a vállalati rendezvényeken. De hogyan kellene ide felöltözni, hogy se túl- se alul ne öltözd a társaságot? Máris mutatom a szempontokat és az ötleteket...
Azt már mindenki kívülről fújja, hogy karácsonykor piros, zöld és arany színekbe öltözik a világ – de vajon miért pont ezek az ünnep színei? És miért van az adventi koszorún három lila és egy rózsaszín gyertya?..
Az idő borús, a hőmérséklet esik, és a hírek sem adnak okot túlzottan széles mosolyra. Ilyenkor nagyjából két megoldás van. Az egyik, hogy beleszürkülünk az évszakba, előszedjük a barnát, szürkét, feketét, mindent, ami sötét és biztonságos. Ezt gyakoroljuk országszerte pár évtizede, de ahogy látom,…..
(Szponzorált tartalom) Régi igazság, hogy ha van egy jó alapruhád, akkor minden alkalomra fel tudsz öltözni. Épp ezért ebben a cikkben azt mutatom meg, hányféleképpen kombinálható egy viszonylag univerzális színű és egyszerű szabású ruha. Ezeknek a daraboknak tényleg a kiegészítők adnak…..
Ősszel hajlamosak vagyunk elbújni a földszínekbe, vagy lassan beleszürkülni a télbe. Az Instán is egyre több a letisztult, biztonságos, semleges szín, egyre kevesebb a vibráló árnyalat. Persze ez alapvetően nem baj, kell ilyenkor a kényelem, a puhaság, a visszafogottság. De azért az sem árt, ha néha…..
Klasszikus szituáció: reggel (előre megfontolt szándék esetén már előző este) ott álldogálsz a szekrény előtt,és tanakodsz mit is vegyél fel. Kikészíted, kivasalod, felveszed - és lecsap a realitás, mert vagy nem jó együtt, vagy egyszerűen idegen az egész a tükörben. Jön a kapkodás, mérgelődés,…..
Vajon egy gazdasági válság küszöbén irritáló több tízezer eurós ékszereket nézegetni? Biztosan van, akinek az - de én személy szerint azt gondolom, hogy a szépség az szépség. Akkor is, ha tudom, hogy aligha fogok holnap a hétvégi shopping közben beszaladni egy közel kétszázezer eurót érő Fabergé…..
Egy különleges bejegyzéssel jövök, hiszen most nem ruhákról lesz szó. Viszont régi mániám, hogy a legszebb sminkszínek is csak akkor mutatnak jól rajtunk, ha a bőrünk nagyjából rendben van. Ezért örültem a felkérésnek, amelynek keretében a Naturecan CBD olaj tartalmú arcápoló termékeit…..
Először is, be kell vallanom, hogy én nem az a szülő vagyok, aki térdelőrajtban, pezsgővel a keze ügyében várja az iskolakezdést. Megértem persze azt is, de mi itthon napok óta azon röhögünk, hogy jobban parázok a szeptember 1.-től, mint a gyerekek. Merthogy jön a korán kelés, a ha-akarom-ha-nem…..
(Szponzorált tartalom) A nyár és a lenge, fehér ruha fogalmilag összetartozik - az viszont szezonról szezonra változik, hogy a szóban forgó lenge, fehér ruha éppen sima, apró mintás, hímzett vagy épp csipkés. Az utóbbi években a csipkés vonal vitte a prímet, élen a madeira csipkével. Nevezik angol…..
A blog Facebook-oldalán (ha még nem követed, akkor légy szíves, máris kattints, ott jönnek minden nap az inspiráció-szeletkék) egész héten arról folyik a diskurzus, hogyan tologathatjuk mindig kicsit kijjebb a határainkat a stílusunkban, és ezzel együtt a lelkünkben is. Tudod, az a fajta játék és…..
Végre utazhatunk, és szerintem, aki csak tud, az most megy is. Sok mindent tud pótolni az online (többet is, mint eddig gondoltuk), de a távoli levegőt, azt biztosan nem. Utazni pedig fontos dolog, mert aki a saját szemével látja, hogy máshol másképp csinálnak bizonyos dolgokat, az utána kevésbé dől…..
Néhány helyen már megtartották, de az általános iskolai ballagások java még csak most jön. Az immáron felnőtt korú nők fejében pedig két gondolat szokta ilyenkor kergetni egymást. Az egyik a "te jó ég, még csak most született és már ballag", a másik pedig az örökbecsű "mit vegyek fel". Az elsőre…..
Már tavaly is beszivárgott a divatba, de igazán idén nyáron tobzódik a csempeminta. Leginkább a fehér alapon kék mintás Amalfi, illetve a nem mediterrán, de legalább ilyen jellegzetes holland, delfti csempék ihlette minták jelennek meg a ruhákon, de itt-ott azért felbukkannak a színpompás marokkói…..