Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lukszustereplyaros

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor viszkető tenyere, G. Fodor gyűlölködése a szabad sajtóról, a 888 etikátlan újságírása, a pestisrácok és az Origo buzizása, vagy a TV2 hazaárulózása fejezi ki a legjobban a keresztényi szeretetet Ön szerint? ..
lukszustereplyaros 2017.04.18 15:48:31
@miva?: Szerinted azok "nobeldijasok" akik allitolag alairtak valamit, azok szerinted leforditottak megertettek a magyar torvenyt, ami ellen allitolag tiltakoznak, vagy csak tudtukon kivul, felkerult a nevuk egy listara, es mivel nem akartak Sorossal balhet egy ilyen jelentektelen ugy miatt, inkabb nem szoltak semmit ?
Szerinted melyik a valoszinubb ?
lukszustereplyaros 2017.04.18 17:32:18
@pamut: "hé, itt van még olyan ember, akinek van bőr a pofáján felvállalni hogy a hazaáruló gecik támogatója?"

Szerintem epeszu ember mar nem tamogatja a liberalisokat, ugyhogy nem lesz.
Nem új jelenség, hogy valaki úgy szól hozzá valamihez, hogy nem, vagy felületesen ismeri hozzászólása tárgyát. Jól ismerjük azt a fajta kritikust is, aki legfeljebb mások elmondásai alapján írja meg bírálatát egy könyvről, filmről, koncertről. Woody Allen éppen ezt a jelenséget figurázta ki az Annie…..
lukszustereplyaros 2017.03.23 23:24:20
Ahhoz, hogy ezt a mondatot ki tudja mondani az, akit bántottak, időnek kell eltelnie, pedig az elsőnek kellene lennie: Nem én vagyok a hibás. Ugyanis nincs az a rövid szoknya, vagy kivágott felső, ami indokolná a tetteit annak, aki erőszakot követ el. De milyen erőszak típusok léteznek? Miért nem…..
Vendégposzt Nemrég a Levegő Munkacsoport közlekedési témafelelőse amellett foglalt állást a blogunkon, hogy helyes intézkedés a tömegközlekedés ingyenessé tétele szmogriadó idején. Egyik aktivistánk ezzel ellentétes véleményen van. Alább közöljük írását. Abban szinte mindenki egyetért, hogy…..