Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aTis79

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egészen sok mindent, ha hazai valutában számolunk, akkor ezért a kb. 3700 forintért bezsákolhatunk egy üveg csökkentett alkoholtartalmú, de attól még odavágós Jack Daniel's whiskey-t, vagy akár 67 darab Deli csokit is, de ennél merészebb gondolataink nem nagyon lehetnek. Bezzeg az…..
A megkérdezett asztrológusok még keresik a választ arra, hogy milyen különös együttállások hatottak a sajtónyelvre 2007 február 27-én. Az azonban már most bizonyos, hogy kedden elképesztően erős hatások érték a hazai sajtómunkások agyvelejét. Két lap újságírója ugyanis,…..
comment:com Hírek kávé mellé 2007.02.27 08:45:42
Ki vannak akadva az amerikaiak, hogy szar volt az Oscar-gála, és még hosszú is, sokáig kellett fent maradni, stb. Ha tudnák, hogy milyen ugyanezt alámondással, hajnal kettőtől nézni, nem vinnyognának. Ellen DeGeneres teljesítményét kommentelőinkhez hasonlóan átlagosnak tartják.A…..
Március 4 piros betűs ünnep kell, hogy legyen a hazai sorozatfüggőknek is, hiszen jön az NBC egyik meglepetés-sorozata, a hirtelen szuperképességekre ébredő átlagemberekről szóló Hősök, mely a hírek szerint hatalmas sikerrel nyitott a spanyoloknál is.A hírt persze nem árt…..
Nagyon rühelljük Horatio napszemüvegét, és ezzel nem csak mi vagyunk így: a jövő héten az RTL Klub műsorára érkező CSI:Miami eddigi epizódjaiból vágták ösze az alábbi 2 perces szösszenetet, melynek főszereplője David Caruso (Horatio) és egy napszemüveg, amit feszt le kell…..
comment:com Csütörtöki hírek 2007.02.22 07:53:07
Marcia Cross két egészséges leánygyermeknek adott életet, mindenki jól van, stb. A színésznő természetesen a következő szezon forgatására már tipp-topp formában lesz.Míg nálunk a tévés tehetségkutatók versenyzői mérlegállásban csak azért pucérkodnak, mert leállt alattuk…..
aTis79 2007.02.22 11:20:08
Tavaly is kiosztották, írtunk is róla bővebben, a Sci-Fi, Horror és Fantasy Filmakadémia minden évben kiosztja az ebbe a kategóriába tartozó tévés és mozis produkcióknak járó díjakat. Jó lenne, ha valaki végre elismerné a Battlestar Galacticát is, mert kivételesen jó…..
Hol nördség van, ott nördség van nemcsak a gép zúgó zajában,a tárt wikipédiában,a száz nyitott ablakban,villámgyors alt-tab-ban,ott nördség van a falban utazó LAN-ban,ahogy az egér füle kattan,ahogy az ikonod  mappába vonszolod,dreggeled, droppolod, ahogy a laptopod…..
aTis79 2007.02.14 12:48:12