Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AMIKA

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A második nap egy fantasztikus meccsel kezdődött, majd a három esélyes sima győzelmével folytatódott. Ma már rangadót is játszanak. Így látták a főszereplők. Svájc–Franciaország 4-1A szurkolók hangpárbajában erősebbek voltak a franciák, a jégen azonban a svájciak…..
Az A csoportos válogatott tiszteletére szerveznek ünnepséget Székesfehérváron jövő szerdán. A siker egyik legfontosabb tartópillére az Alba Volán EBEL-szereplése volt, olvasható az eseményt beharangozó közleményben, amivel mi teljesen egyetértünk.A keret 22 játékosából 12-en…..
Eszünkbe jutott, hogy van ez a jó kis gyerekdal, nem bírunk magunkkal, közre kell adnunk itten a vb-győztes magyar válogatott kiváló csatárának tiszteletére. A Makám együttes Ákom Bákom című, 2006-os lemezén hallgató a mű, Krulik Zoltán zenekarvezető szíves…..
Jégkorong Mindenki itthon 2008.04.28 08:17:00
Hétfő reggel Bécsben leszállt az a gép, amely a Tajvanon maradt játékosokat szállította haza. Külön ünneplésben most nem részesülnek. De csak most nem, később igen.Információink szerint a magyar jégkorong-szövetség szeretné még egyszer, méltó módon megünnepelni az A…..