Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alex3000

0 bejegyzést írt és 606 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Le kellett vennie a netről a No Doubt Looking Hot című dalukhoz készült videóját, mivel rengeteg panasz érkezett hozzájuk, miszerint a képek sértőek az amerikai indiánok számára. A klip egy tipikus vadnyugati hangulatú alkotás, amiben minden indián sztereotípia megjelenik.…..
Alex3000 2012.11.05 10:46:59
Appleblog Hétfői Apple-csaj: Éva 2011.04.12 16:43:00
Csak hogy félreértés ne essék: akik kétségbe vonják, hogy Horváth Éva dögös nő, azt azonnali moderálással és örökös kitiltással büntetjük, az ilyesmiben az Appleblog nem ismer tréfát.A 32 éves szépségkirálynő 1998-ban, 13 éve tűnt fel, amikor megnyerte a Miss World…..
Még december közepe táján olvashattátok egy névtelen levélküldő dupla posztjának első felvonását, íme a folytatás:Egyenrangú kereszteződés, jobbra senki, balra sem áll senki a kereszteződésben, döcögök tovább 30 körül, amikor is balról hallani vélem 4 álló gumi…..
Nem újkeletű trükk, amit Mordred ír lenti levelében, jópár éve használják már autótolvajok, nem jelent gondot az ugrókódos rendszer sem, az arra alkalmas eszközzel pár nyitás-zárás után tudni lehet, hogy mi lesz a következő kód, amitől kinyílnak a zárak és ki lehet pakolni…..
Na jó, túloztam, csak a 21%-áig. És akkor még nem tudjuk, hogy az eredeti hirdetésben tényleg a valós számok szerepeltek-e... Elsőként íme Ákos levele. Találtam egy hirdetést feltünően kedvező árú Audi S3-ra, amiről gyorsan kiderült, hogy visszatekert km óráról van szó.…..
autózz! Ennek mi értelme volt? 2010.11.15 14:31:00
Én tulajdonképpen az eddigi sztorik után már csak költői kérdésnek tekintettem 1kutya levelében azt, hogy tényleg van-e ilyen hülye, mint akiről írt. Az esetek 99%-ában valószínűleg akkor is igazam lenne, ha az igent még a történet elolvasása előtt vágnám rá. Ez a mai sem…..
Alex3000 2010.11.16 15:00:50
Tegnap Zürichbe utaztam, reggel mentem, este jöttem, szóval egy laptopon, néhány hitelkártyán és egy fényképezőgépen kívül nem volt velem semmi. Ilyenkor többnyire zökkenőmentes a becsekkolás: legrosszabb esetben kapcsolatot kell teremtenem egy élő emberrel, aki pult mögül…..
Alex3000 2010.10.27 11:42:06
A Blikk olvasója a busás, tízezer forintos vérdíj elnyeréséért lefotózta Hunvald György, a volt erzsébetvárosi polgármester autóit, melyek egy Garay téri teremgarázsban porosodnak. És ez jó. A gyűjteményeknek örülünk. Hogy melyik gazdag embernek milyen órája van, hidegen…..
Örök kérdés és a vizsgabiztosok kedvence forgalmi vizsgán, hogy mikor léphet le a gyalogos a zebrára és mit jelent az, hogy a gyalogos átkelőhelyet megfelelő sebességgel kell megközelítenie az autósnak. Hugica18 elé egy nagyon bátor fiatalember sétált ki az útra, aminek a…..
Hihetetlen, hogy valaki ekkora gyökér tud lenni, mint a mai, név nélkül beküldött történetben szereplő idióta. Elüt valakit, aztán ahelyett, hogy megkérdezné, nem sérült-e meg, leordítja és le is önti. Nem tudom, mit gondolt, hogy majd az energiaitaltól erőre kap az a…..
Alex3000 2010.10.15 08:57:51
Albert szereti a virágot, tehát elvileg jó ember, sokan mégis utálják, mert ötvennel megy ott, ahol ötvennel szabad menni, de az út és környezete alapján simán lehetne biztonságosan gyorsabban is haladni. Azt persze csak az idegeskedő autóvezetők egy része veszi észre, hogy ezzel…..
A térfigyelő kamerákat annak ellenére hasznos dolognak tartom, hogy sok jogvédő tiltakozik ellenük. Közterületen igenis legyen minél több, ott nem avatkoznak bele velük senki magánszférájába. Aggódjon miattuk az, akinek van rá oka. Talán Ádám ügyét se zárták volna le ilyen…..
Egy kisebb csúcsminisztériumot meg lehet majd tölteni azokkal a 35 év alatti diplomásokkal, akik megtapasztalták már a külföldi közigazgatást. Ha lezárul az EU-s pénzből finanszírozott közigazgatási ösztöndíj, a kormányzati HR válogathat a fiatal jelentkezők…..
Milivoj büntetne, mert a Birácz bt. tulajdonosa nem adott neki térkövet, ugyanis 25 darabért nem volt hajlandó kimenni az esőbe. Drága Milivoj, vigyasztalja a gondolat, hogy a kelletlen kereskedőnek ezzel a hozzállással az idei nyáron alig lehetett forgalma.2010. szeptemberében…..
Alex3000 2010.09.08 13:42:05
@Nyomek: te vagy a tulaj?
„Mi lesz, ha egyszer „máshogy” is beleül egy férfiba?? Engem nagyon zavar, de lehet, hogy bennem van a hiba, és én buktam el a teszten” - következő Levélírónk a jelenlegi barátnőjéről mesél, akivel csak egyetlen baj van: minden pasival túlságosan közvetlen,…..
Még egy ilyen pici országban is, mint a miénk, csodálatos dolog az emberek sokszínűsége, érdekes dolgok sülnek ki belőle, ha két különböző kultúra találkozik. Ez történt Jó estét esetében is, aki valami előemberrel futott össze két áruház parkolójának…..
Körülbelül másfél évtizede láttam egy riportot a Ferihegyről. Turistákat állítottak meg az érkezési oldalon, és azt kérdezték tőlük, mit szólnak a repülőtérhez. Legtöbben elkenték a választ, tiszta, mondták, meg nincs vele semmi baj, de leginkább az a nyilatkozó sértette…..
Boszniában történt a következő eset. Kedden ütötték el ezt a bringást Zenica városában a Jutarnji List szerint. Egy svájci rendszámú Audi. Ami külön repül a testétől, az a lába. Minden kommentár felesleges, de szerintem ez titeket nem fog megakadályozni abban, hogy…..
Alex3000 2010.09.02 15:58:55
@Zoe_the_Genius: Én nem hívtalak téged baromállatnak, úgyhogy légy szíves te sem. Tekintettel, arra, hogy az igazságszolgáltatás ott is olyan szar lehet mint nálunk, kap pár évet is kijöhet a börtönből. Ezért kívánom, hogy az élete büntesse meg úgy ahogy ő tette mással. Ahhoz, hogy megnézzék lélegzik-e még talán közelebbről is meg kellett volna nézni, de ezt senki nem tette meg, de minimum ott kellett volna maradni hogy legyen tanú. Van egy érzésem, hogy te is a bunkó félék közé tartozol, aki tovább ment volna. Tudod még az állatok sem hagyják ott a sérült társaikat, még ha reménytelen a helyzet, akkor sem.
Továbbra se tudjuk eldönteni, hogy mi ez a jelenség, mindenesetre az azóta valamilyen okból Miss Springként (:-D) futó, szüzességét árverésen áruló hölgy bedobta a törölközőt. Mint ismeretes, valaki egészen 26 millió forintig is elment a licitálásban, csak hogy ő végezhesse…..
autózz! Mik ezek a táblák? 2010.08.24 13:02:00
Ne aggódjatok, tervezek mára egy kicsit nagyobb lélegzetvételű posztot is, de ez a rövid kis levél is érdekes lehet nektek, mert nálunk ilyesmit nem nagyon látni. Promontor valahol Európában találkozott a lenti táblákkal az út szélén autózás közben. Aki képben van, azt kérem,…..
Alex3000 2010.08.25 08:34:56
A címben szereplő kérdés merült fel Nikolaj fejében, amikor egy agresszív mercis mindenáron összetűzésbe akart vele keveredni. A levél írója viszont azt tette, ami szerintem is a leghelyesebb ilyen esetben: nem vette fel a kesztyűt, nem akart revansot venni, inkább a biztonságra…..
Elnézést kérek a hamburgerrajongó, romlatlan lelkű tizenévesektől, de először is tisztáznunk kéne, mi is az a "fekvő punci". Ha ezen túl vagyunk, akkor jöhet a megdöbbenés: Oldradio bekattant azon, hogy a reklámok nem a valóság naturalista tükrözői. Durva, mi?…..
Gabesz levele rövid és lényegretörő. Olyasmiről szól, amiről azt gondolnánk, hogy aki járt már valaha városban, annak egyértelmű józan paraszti ésszel végiggondolva is. Ahol jobbra mutató zöld nyilacskás kiegészítő lámpa van, az önmagában nem jelenti azt, hogy a szélső…..
Miközben a blogon épp arról jelent meg egy írásom, hogy Budapesten sem áll meg az élet hétvégén, és ahelyett, hogy az M7-es dugóiban töltenénk a vasárnapot, a fővárosban is találhatunk éppen elég szórakozást, és álnok módon az M7-esen araszolgattam a barátnőmmel.…..