Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hookthefood

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az embert valami motiválja, akkor tud igazán jól, vagy jót írni. Ez lehet öröm, szomorúság, vagy a düh, ami egy kicsit most engem is motivál, hogy az eddigi gasztronómiai írásaimtól elfordulva eme csodálatos témáról írjak. Vigyázat! Saját vélemény következik! Hagyjuk meg, hogy az Orán kormány…..
Történt az úgy, hogy sikerült Szegedre jutnom és mivel látogatásom idejében rendezték a Gerilla Gourmet fesztivált, így úgy gondoltam, hogy meglátogatom és kipróbálok pár helyet. Lássuk, mire is jutottam, illetve jutottak a kajás cégek. [Mivel több helyen is kipróbáltam az ételeket, így kevesebb…..
hookthefood 2017.04.19 10:32:44
@John Doe3: abszolút igaz, jogos a felvetés. Ellenben ha olyan kontextusban használják az "E" számot, hogy az rossz, mert egy szintetikus, mesterségesen előállított valami az ételben, akkor lehet rá hivatkozni, hogy ez nem volt maradéktalanul helytálló.
A Jack's Burger a weboldal szerint immár 7 helyen ontja a burgereket a nagyérdemű szájába. Annyi szent, hogy a Jack's Burger titka nem a hamburger... Lehet az az elhelyezkedés, a gondosan kitalált dizájn, de hogy nem a kaja, az biztos. De lássuk, hogy mit is lehet kapni 2 ropogós kövér…..
Kedves Olvasó!   Ha megtaláltál, biztos jó helyen jársz. Mert sajnos kezd mindenféle létező és nem létező nemiszervem csurig lenni azzal a chemtrail szintű átveréssel, ami a vendéglátásban zajlik. És bizony ezt lenyomják a Te torkodon is, mert nincs más választásod! Megveheted a pizzának csúfolt…..